PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اصول و مبانی تغذیه-دامی- انسانی



  1. روزانه یك لیوان ماست بخورید
  2. ماكاروني رابا گوشت مرغ ياماهي مصرف كنيد
  3. 5 نكته درباره آب‌میوه‌ها و دندان‌ها
  4. دیابتی ها هندوانه نخورند؟
  5. چه بخوريم تا راحت بخوابيم؟
  6. خواص سوسیس وکالباس قابل توجه انهایی که به سوسیس وکالباس علاقه دارند!
  7. عادت های غذایی خود را تغییر دهید!
  8. خوردنی های ممنوعه و مضر را بشناسيد!
  9. انواع عسل و خواص آن
  10. خواص تخم مرغ
  11. کدامیک فایده بیشتری دارد : غلات سبوس دار یا تصفیه شده !
  12. انواع تقلب در محصولات دامپروری
  13. مروری بر خواص و اعمال اسیدهای آمینه:
  14. هضم پروتئینها
  15. روشهای تعیین مرغوبیت پروتئین
  16. روشهای تعین ارزش کیفی پروتئینها :
  17. ارزش غذایی ریبوفلاوین
  18. ارزش غذایی تیامین ( vit B1 )
  19. نکات مهم در مورد ویتامینها
  20. ارزس غذایی ویتامین c
  21. پروتئینهای کامل ,ناقص و اسیدآمینه های محدود کننده :
  22. تقسیم بندی امینو اسیدا بر حسب نباز بدن
  23. آمینو اسیدهای کتوژنیک و گلوکوژنیک
  24. نکات مهم در مورد پروتئینها
  25. انواع پروتیینها