تبریک میگم خیلی نازه .
Liked On: 12th May 2013, 05:10 PM
واقعا زیباست : مخصوصا از این لحاظ که ازش نمیپرسه خونت کجاست ، حساب بانکیت چطوره ، ماشینت چیه . . .
Liked On: 27th August 2012, 01:36 PM
سلام دوستان : در همسایگی من دو قلاده سگ نگهبان برای حفاظت از باغ گلهای تزئینی با بدترین شرایط زیستی گماشته شده اند که ناله های شبانه آنها دل من را بدرد آورده بطوری که بیشتر شبها تا صبح نمیخوابم . دو...
Liked On: 3rd August 2012, 05:11 PM
مشکل باغ این آقا اینه که حصار نداره تا بتونه سگهارو شبها آزاد کنه و حاضر نیست که برای آنها هزینه کنه . من برای اینگونه انسان نماها واقعا متاسفم . حتی یک سایه بان هم براشون درست نکرده اونهم در این...
Liked On: 3rd August 2012, 04:24 PM
سلام دوستان : در همسایگی من دو قلاده سگ نگهبان برای حفاظت از باغ گلهای تزئینی با بدترین شرایط زیستی گماشته شده اند که ناله های شبانه آنها دل من را بدرد آورده بطوری که بیشتر شبها تا صبح نمیخوابم . دو...
Liked On: 3rd August 2012, 01:57 PM
به نظر من تا امتحان نکنیم نمیدونیم خوبه یا نه . شاید اگر خوب باشه و خوشمون بیاد حیواناتی مثل گاو و گوسفند ها با اون چشمهای معصومشون رو نخوریم .
Liked On: 28th June 2012, 02:34 AM
واقعا زیباست : مخصوصا از این لحاظ که ازش نمیپرسه خونت کجاست ، حساب بانکیت چطوره ، ماشینت چیه . . .
Liked On: 16th June 2012, 11:53 PM
Liked On: 16th June 2012, 10:45 PM
به نظر من تا امتحان نکنیم نمیدونیم خوبه یا نه . شاید اگر خوب باشه و خوشمون بیاد حیواناتی مثل گاو و گوسفند ها با اون چشمهای معصومشون رو نخوریم .
Liked On: 13th June 2012, 12:15 AM
ولی خبری که دارم اینه که این نور در آذربایجان و سوریه و اسرائیل دیده شده ! یعنی پدافند ما تا اسرائیل هم رفته ؟
Liked On: 8th June 2012, 11:05 PM
به شما تبریک میگم که سگ رو برگزیدی . چون جای خالی خیلی چیزها رو پر میکنه و فکر نمیکردم کسی مثل من اسم سگشو لیدی بذاره و اگر خواستی یک سگ دیگه داشته باشی اسمشو ادی نذاری چون قاطی پاطی میشه .
Liked On: 30th May 2012, 05:10 PM
درود : سگها را دوست دارم چه مال خودم باشه چه مال دیگران فرقی نمیکنه ، چندی است که آمار مسمومیت سگ در اثر پرتاب غذای مسموم توسط اشخاص بی وجدان زیاد شده چه برای مقاصد شوم دزدی چه بخاطر اذیت...
Liked On: 29th September 2011, 06:22 PM
سعی کنید بیشتر این سایت را به دیگران معرفی کنید :
Liked On: 26th September 2011, 10:38 PM
درود آقای دکتر : ببخشید از اینکه من هم با تاخیر تولد شما را تبریک میگم و امیدوارم سالهای گذشته برای شما پربار و مفید بوده باشه .
Liked On: 22nd September 2011, 09:08 PM
درود : انقدر دردناک است که کمتر کسی از دوستان رغبت میکنند از پست شما دیدن کنند . خیلی خیلی متاثر شدم .
Liked On: 13th September 2011, 08:11 PM