خرگوشهای نژاد متوسط و بزرگ بین سن ۴ تا ۴٫۵ ماه، نژادهای خیلی بزرگ بین سن ۶ تا ۹ ماه و نژادهای کوچکتر بین سن ۳٫۵ تا ۴ ماه به بلوغ جنسی میرسند. آزاد شدن تخمک در خرگوش ماده به دنبال تماس جنسی رخ...
Liked On: 13th February 2019, 09:31 PM
دوستان لازم دیدم مواردی رو ذکر کنم اول اینکه تمام نخ ها و کاموا ها که الیاف مصنوعی دارند برای طوطی ها مضرند! شما میتونید از ابزار فروشی ها طناب کنفی یا طناب پنبه ای تهیه کنید و با اون ها اسباب بازی...
Liked On: 14th January 2019, 05:55 PM
مرسی عزیزم چشمات قشنگ میبینه:girl_yes:
Liked On: 14th January 2019, 12:23 AM
سلام بانی ما ۷ ماهشه از بچگی پیش خودمون بوده دنبال یه ماده داچ میگردیم براش :memymofky:8380283803
Liked On: 12th January 2019, 01:33 PM
اکواریوم چون تهویه ش کمتره اصلا مناسب نیست. شما ماهی نخریدین. تجربه هم نشون داده که برای کوتاه کردن دندوناشون میله قفس مناسبه نه سنگهای معدنی یا گچی که تمایل نشون نمی دن.
Liked On: 12th January 2019, 01:28 PM
کارت سلامت صرفا جهت پول اضافه هس. تجربه خودمو می گم : یه خوکچه گرفتم نه سوت میزد نه بازیگوشی.کز می کرد یه جا.روز دوم مرد.فروشنده گفت مریض بوده.قلبش هم خیلی تند تند میزد.
Liked On: 12th January 2019, 01:27 PM
سلام من ساکن تهران هستم و معمولا روزهای تعطیل برای غذا دادن به گربه ها به پارک ملت می روم. آنجا انواع و اقسام گربه ها هستند. برخی بداخلاق، خودخواه و اهل جنگ و دعوا هستند و بعضی هم خوش اخلاق و...
Liked On: 18th December 2018, 03:24 PM
سلام روزتون بخیر امروز بصورت اتفاقی من با تاپیکی روبرو شدم که قبلا نوشته بودم ، اون زمان با توجه به اینکه چهار تا از دوستانم در رشته ی دکترای تخصصی دامپزشکی گرایش دام کوچیک تحصیل می کردند شروع...
Liked On: 17th December 2018, 02:16 PM
دیشب (21/09/1397) اخبار بیست و سی یک گزارش حیوان ستیزانه را پخش کرد. ماجرا اینطور بود که ابتدا یک خبرنگار در خیابان از مردم می پرسید به نظر شما عجیب ترین چیزی که وارد کشور می شود چیست؟ مردم هم...
Liked On: 14th December 2018, 11:32 PM
میکا پسر گلم و فرشته نیم وجبی من وقتی پیشم اومد که واقعا نیازش داشتم . گاهی شیطونی و بد خلقی میکنه ولی بهترین دوست و همدم منه گلوله دارچین^-^8365583656
Liked On: 9th June 2018, 07:25 PM
سلام،متاسفانه من درمورد لاك پشت ها اطلاعاتي ندارم،اما براي گذاشتن عكس بريد پايين صفحه در قسمت پاسخ سريع و از اولين كادر سمت چپ ميتونيد عكس يا ويديوتون رو بذاريد! و بازهم اگر به مشكلي برخورديد اين...
Liked On: 27th May 2018, 06:14 PM
5 راه برای سرگرم کردن عروس هلندی با این راهنمایی ها ساعت های خوشی را با عروس هلندی خود داشته باشید. نویسنده : sally Blanchard http://persianpet.org/forum/images/imported/2014/01/2549.jpg ...
Liked On: 28th April 2018, 05:49 PM
رادیو چین: خانوادههایی که همراه کودکان خود در حال بازدید از باغوحشی در نروژ بودند، یک حادثه دلخراش را تماشا کردند. در باغوحش Kristiansand واقع در جنوب اسلو، یک بز آفریقایی ناگهان به زیر ...
Liked On: 27th April 2015, 01:27 AM
فرادید: گونهای جدید و نادر یک ___ه در خلیج مکزیک پیدا شده است. البته این ___ه اصلا ترس ندارد. فقط شاید دلتان بخواهد آن را نوازش کنید! به گزارش دیلیمیل، این بچه کوچک که تنها 14 سانتیمتر طول...
Liked On: 27th April 2015, 01:04 AM
ساعد سهیلی بازیگر سینمای ایران در پست اینستاگرامی عکسی از سنگ قبر یک سگ منتشر کرد که با واکنش های اغلب منفی کاربران مواجه شد. به گزارش ایران مطلب به نقل از کافه سینما،سهیلی زیر این عکس نوشت:«...
Liked On: 27th April 2015, 12:42 AM
چندی است تمرین میکنم
من میتوانم میشود
آرام تلقین میکنم...
حالم نه،اصلا خوب نیست
تا بعد بهتر میشود...
فکری برای این دل آرام و غمگین میکنم
من میپذیرم رفته ای و برنمیگردی همین!
خود را برا درک این،صدبار تحسین میکنم...
کم کم ز یادم میروی،این روزگار و رسم اوست
این جمله را با تلخی اش،صدبار تمرین میکنم...
دختر است دیگر...
گاهی دلش می خواد
بهانه های الکی بگیرد
به هوای آغوش تو
شانه های تو...
... که بعد، تــو
آرام
خیلی آرام
در گوشش زمزمه کنی:
ببین من عاشقتــــم..
کاش می فهمیدی...
قهر می کنم تا دستم را محکمتر بگیری و بلندتر بگویی
بمان...
نه اینکه شانه بالا بیندازی
وآرام بگویی
هر طور راحتی...
مثل بادبادکی که دست کودکش را گم کرده باشدرها می شوم توی آسمان تو که اگر نبودی زمین معنا نداشت
آخر خیلی وقت است دیگر پاهایم روی زمین نیست
درست از وقتی دستم را گرفتی
من راه رفتن بلد نبودم و تو پریدن یادم دادی
ولی ندانستی باد مرا می برد اگر دستت نباشد
خفه می شوم اگر هوای تو نباشد
خودت رها بودی مرا چرا رها کردی
مرا به باد سپردی که پریدن یاد بگیرم یا راه رفتن فراموش کنم
حالا این منم بی تو
بی هوای تو
بی دستان
توی یه موزه معروف سنگ های مرمر کف پوش شده بود , مجسمه بسیار زیبای مرمرینی به نمایش گذاشته شده بودند که مردم از راه های دور و نزدیک واسه دیدنش به اونجا می اومدن .
و کسی نبود که اونو ببینه و لب به تحسین باز نکنه !
یه شب سنگ مرمری که کف پوش اون سالن بود ؛ با مجسمه شروع به حرف زدن کرد و گفت :
" این ؛ منصفانه نیست !
چرا همه پا روی من می ذارن تا تو رو تحسین کنن ؟!
مگه یادت نیست ؟!
ما هر دومون توی یه معدن بودیم , مگه نه ؟
این عادلانه نیست !