دوستان عزیز...در این قسمت از وسایل بازی و تفریح و همینطور نگهداری مرغ عشق حرف میزنیم...![]()
کاربر فعال
![]()
دوستان عزیز...در این قسمت از وسایل بازی و تفریح و همینطور نگهداری مرغ عشق حرف میزنیم...![]()
...... در دریای نیلفام خوابهای شیرین شب صدفهای رنگین خیالرا می کاوم.....شایدمروارید رویای تو را در آن یابم....
کاربر فعال
![]()
از وسایل بازی مرغ عشق...
ا- تاب
2- آینه
3-چرخ فلک
4- زنگوله
5- وسیله ای که دارای رنگ و صدای جالبی باشد شبیه زنگوله
و نگهداری....
6- ظرف برای آب بازی پرنده...
7- جا دانی
8- ظرف آب
....:grin:
...... در دریای نیلفام خوابهای شیرین شب صدفهای رنگین خیالرا می کاوم.....شایدمروارید رویای تو را در آن یابم....
دوست من بهتر بود تا تصاویر این لوازم را هم برای دوستان میگذاشتی تا همه مشتاقان بهتر با آنها آشنا بشن.
کاربر فعال
![]()
کاربر موثر
![]()
اونی که توی عکس اولیه هستش رو از کجا میشه تهیه کرد؟
![]()
گر به خود آئی بخدائی رسی «بخودآ»
توآ
کاربر فعال
![]()
درود بر شما دوست عزیز
این وسایل نیازی نیست حتما همین شکلی باشه..
مرغ عشق مخصوصا اگر تنها باشه نیاز به وسیله بازی داره!
از جمله خیلی به آیینه علاقه داره و کلی باهاش سرگرم میشه!
مرغ عشق درست مثل یه بچه نیاز داره بازی و تفریح داشته باشه!
از اسباب بازی بچه ها میشه برای اونها استفاده کرد !همونطور که تو شکل میبینید در دسترس هم هستند.....وسایل پلاستیکی که از نظر مواد شیمیایی بی ضرر باشن(همونها که واسه بچه ها میزاریم) از همه بهترند.
مرغ عشق مخصوصا از بچگی یاد میگیره که چطور بازی کنه!
اگر از وقتی جوجه هستش واسش بزارید خیلی کارهای جالبی واسه تون انجام میده!
موفق باشید![]()
کاربر نمونه
![]()
مرغ عشق های من که به غیر از خوردن و خوابیدن و جیغ جیغ کردن کار دیگه ای بلد نیستند
کاربر موثر
![]()
چرا ملیکا جان ؟
شما براشون زنگوله و چرخ و فلک گذاشتین ؟
من یکی از نر هام به زنگوله بازی میکرد یکیشون با چرخ و فلک خیلی بازی میکرد
کاربر موثر
![]()
کاربر فعال
![]()
درود بر شما دوستان
اینهم 2 طر ح از لانه چوبی مرغ عشق.....