فکر میکنم اول از همه باید از ادمین بخواهیم عکسی از سفره هفت سین چیده شده در دفتر را برای همه به نمایش بگذاره.
فکر میکنم اول از همه باید از ادمین بخواهیم عکسی از سفره هفت سین چیده شده در دفتر را برای همه به نمایش بگذاره.
کاربر موثر
![]()
کاربر ارشد
![]()
تاپیک خوبیه.منم قصد داشتم این کارو برای سبزه های ابتکاری دوستان تو تاپیکی در مورد سبز کردن سبزه نوشته بودم انجام بدم اما منصرف شدم چون میدونستم بیشتر دوستان یا میخرن یا تو ظرف ساده سبز می کنن.متاسفانه من خودم امسال هفت سین نمی چینم مسافرتم.اما خیلی دوست دارم هنر نمایی و هفت سین دوستامو ببینم.پس زود باشین:) حمید با پیشنهاد این مسابقه معلومه خیلی شکمویی.مسابقه باحالیه با جوایز باحالتر:)
Think for one more family member
(15th August (homeless animal day
Admin, ati, chico, HamidOnline, hamid_khapid, jassmin, My PeT, Parparak, rozanna, shilan, turok, هوریار, پيشي ملوس ناز, کوروش, یورک شایر
کاربر بسیارموثر
![]()
ما امسال تو مدرسمون مسابقه داشتيم براي هفت سين چيدن.بين تمام كلاس ها. عكساشو حتما گير ميارم و مي ذارم. براي كلاس ما خيلي قشنگ شده بود. كلاسمون رو كلا شبيه گاو كرده بوديم.
تمام ديوار ها رو خال خال چسبونديم يه كله ي گاو بزرگ هم اون وسط چسبونديم. همه ي ميز ها دور تا دور بودن هفت سينمون اون وسط بود. يه پارچه ي ساتن سفيد بود كه پستي بلندي داشت. روش با شابلون خال گاو اسپري زده بوديم و نوشته بوديم 1388 . يه عروسك گاو خوشگل هم كنار سفره مون بود. تازه! من يه اپراي گاوي درست كرده بودم و شعر روش گذاشته بودم.
خودم ويولن مي زدم گروه سرود هم ما ما مي كردن و مي خوندن!!!!
براي هر كس هم يه دم سياه سفيد درست كرده بوديم كه دستشون مي گرفتن و شعر رو مي خوندن!!!
بعدشم حاجي فيروز چند تا برنامه داشت و .... فكر كنم كلاس ما برنده بشه. عكس هاشم سعي مي كنم بگيرم از بقيه!
پارسال هم خواستيم سفره هفت سين مون رو توي آب بچينيم. من يه استخر اوردم ولي بيشتر شبيه آبكش بود تا استخر!!!خلاصه گند زديم به مدرسه ! كل مدرسه شسته شد!
البته بعدش با سنگ و سكوي سيماني جلوي سوراخاشو گرفتيم ولي از گند هايي كه قبلش زديم نميشه گذشت!!!! البته بايد به خاطر خلاقيت هم كه شده ما رو برنده مي كردن ها... نمي دونم چرا نشديم!!
![]()
همه ميتوانند!
پرنده بي قفس قشنگه... قفس بي پرنده قشنگه
کاربر نمونه
![]()
آدمین جان فروتنی میکنند
ما هم مشتاقیم
کاربر فعال
![]()
این عکس مال فروردین 87 در آلمان.مال یه دوست قدیمی:
![]()
NoThINg iS sAcrEd
ادمین جان میتونی که همه حیوانات در دفتر را در کنار سفره قرار بدی و عکس بگیری تا همه بدونن اونجا چقدر مهمان دور و بر شما بوده؟؟؟؟
کاربر ارشد
![]()
روزنامه همشهری هفت سین امسال رو خیلی بامزه تصویر کرده.ماهی قرمزو تغییراتی داده و به شکل گاو در اورده.هفت تا سین هم از مواد لبنی چیده!تو سایتش هر چی گشتم اون صفحه رو پیدا نکردم تا عکسشو اینجا براتون بذارم.....جناب ادمین پس چی شد این عکس؟فکر کنم آخرش سحر باید این عکسو بذاره!تو آپلود تصاویر تنبلی.تازه این بهناز خانوم هم که اینقد به بقیه میگه عکس بذارین خودش خیلی خوش سلیقه ست.انواع هنرهاشو بنده دیدم.پس لطفا سریعتر عکس بذارین خانوم
Think for one more family member
(15th August (homeless animal day