این ترشی مخصوص چابهار است و طرفداران زیادی نیز دارد. نوش جان

ترشی درست کردن فصل و زمان مشخصی ندارد. اگر از عشاق سینه‌چاک انبه هستید و همیشه دوست دارید کنار غذایتان کمی انبه هم داشته باشید، پس زودتر دست‌به‌کار شوید و ترشی اش را درست کنید. ترشی که خیلی زود درست می‌شود و دردسر زیادی هم ندارد.

مواد لازم

4 عدد انبه
2 پیمانه سرکه
یک بوته سیر
یک ق م شکر
یک ق س فلفل قرمز
یک ق م گلپر
یک ق م تخم گشنیز
به‌اندازه لازم نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

1. پوست انبه را بگیرید، هسته آن را جدا کنید و مثل سیب زمینی خلال کنید.

2. حالا نمک و زردچوبه را روی انبه‌ها بریزید و با دست آنها را آغشته کنید. انبه‌ها را برای 24 ساعت بگذارید در آفتاب بماند.

3. بعدازاینکه انبه‌ها خشک شدند، سرکه را با شکر درون ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید.

4. حالا در یک ظرف شیشه‌ای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده، تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. این روش را تا تمام شدن انبه‌ها ادامه بدهید.

5. شیشه ترشی را 3 روز درجای خنک قرار دهید و بعد از 3 روز می‌توانید با غذا سرو کنید.

نکته:

برای تهیه ترشی انبه بهتر است از انبه های سفت استفاده کنید.