با اینکه هوا کاملا رو به سردی رفته است و فصل سرما فرا رسیده، اما باز هم عده ای دست از خوردن بستنی بر نمیدارند.
برای آنها که دلشان برای بستنی می رود، دسری با خامه و شکلات تلخ و بستنی داریم.

مواد لازم:
بستنی وانیلی: 200 گرم
اسانس بادام: 1 قطره
خامه صبحانه: 100 گرم
شکلات تخته‌ای تلخ: 300 گرم
پودربادام: 2 قاشق سوپخوری
بیسکویت ویفر پودرشده: 2 قاشق سوپخوری
سفیده تخم‌مرغ: 1 عدد
ترافل‌های رنگی یا طلایی: به میزان لازم
اسپری طلایی یا پودر قهوه: به میزان لازم


روش تهیه:

1. سفیده تخم‌مرغ را به همراه یک قطره اسانس با همزن بزنید تا پوک و سبک شود. شکلات تخته‌ای و خامه صبحانه را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا روان و سبک شود.

2. سپس بستنی وانیلی را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کرده، به آرامی با سفیده زده شده مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. درنهایت بیسکویت ویفر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید.

3. درآخر مواد حاصله را درون قالب سیلیکونی موردنظر ریخته و به مدت 5 ساعت در فریزر بگذارید. سپس از قالب خارج کنید و درون گودی قالب را ترافل ریخته یا روی آن پودر قهوه یا اسپری طلایی خوراکی بپاشید.

نکته:

این دسر را درون فریزر نگهداری کنید یا بعد از خارج کردن از قالب در یخچال بگذارید.