اغلب کیک ها را با آرد گندم و شیر می پزند ولی این کیک هم آرد تلفیقی دارد هم به شیر آن ،ماست هم اضافه شده است . همه این ها باعث شده است که طعمی متفاوت پیدا کرده است.
مجله آشپزی مثبت - ملاحت احسنی: اغلب کیک ها را با آرد گندم و شیر می پزند ولی این کیک هم آرد تلفیقی دارد هم به شیر آن ،ماست هم اضافه شده است . همه این ها باعث شده است که طعمی متفاوت پیدا کرده است.

مواد لازم

1/2 1 پیمانه آرد گند م
1/2 1 آرد برنج الک شد ه
3 ق س ماست
4 عد د تخم‌مرغ
1 ق س بیکینگ‌پود ر
کمی وانیل
به میزان لازم شکر
1 لیوان شیر
به میزان لازم گرد و
به میزان لازم کشمش
به میزان لازم روغن


طرز تهیه:

1. ابتد ا تخم‌مرغ ها را د ر یک ظرف مناسب بریزید و خوب آنها را بزنید، سپس شیر و ماست را اضافه کرد ه، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. حالا وانیل، بیکینگ‌پود ر و به میزان لازم شکر را هم اضافه کرد ه و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

2. حالا آرد گند م و آرد برنج را به‌آرامی به مواد افزود ه و هم بزنید تا مواد به غلظت ماست برسد. د ر انتها به میزان د لخواه گرد و و کشمش را به مواد اضافه کرد ه و هم بزنید تا مایه کاکا آماد ه شود.

3. مقد اری روغن د ر یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار د هید. حالا مواد را مانند کوکو د اخل تابه بریزید و آن را خوب پخش کنید تا کاملا سرخ شود. همچنین می‌توانید مایه کاکا را با قاشق د اخل تابه بریزید و یا د ر تابه قالب مورد نظرتان را قرار د اد ه و مایه را د اخل آن بریزید.

فوت و فن

بهتر است قبل از اینکه گرد و و کشمش را به مواد اضافه کنید، آنها را آغشته به کمی آرد کنید.