گویا دوستان علاقه چندانی نشان نمیدن برا فعالیت بیشتر
This is a discussion on تغییرات جدید مهم..(همه مدیران و کاربران بخونند) within the اخبار و اعلاميه های سايت forums, part of the اطلاعیه ها ، اخبار و قوانین سایت category; گویا دوستان علاقه چندانی نشان نمیدن برا فعالیت بیشتر...
گویا دوستان علاقه چندانی نشان نمیدن برا فعالیت بیشتر
کاربر تازه آشنا
سلام..من نمیدونم تا چه حد میتونم کمک واقع بشم اما مدتی هست که یک پیشنهاد دارم و میدونم اولین نفر نیستم. آنهم این است که دوستانی که هر روز آنلاین هستند بتونند به بررسی پست ها و تاییدشون در بخش واگذاری رسیدگی کنند. بارها شده پست ارسال کردم (از جمله چند روز گذشته) اما بعد مدت ها آنهم با کلی پیگیری و ارسال پیام به دوستان بالاخره ثبت شده که یکبار هم دوبار تایید و ثبتش صورت گرفت! می تونم اگر امکانش باشه از این طریق و همچنین ارسال پست ها و اخبار در کانالی در تلگرام سایر دوستان را در جریان امور قرار بدم. خیلی دوست داشتم در اینستا هم میتونستم صفحه ای برای پرشین پت باز کنم اما فکر نمی کنم روحیه سازگاری با رفتار و یا مسـﺋولیت پذیر نبودن برخی از دوستان داشته باشم اما اگر کسی داوطلب شه میتونه به فرایند واگذاری بچه ها خیلی کمک کنه چون الان اکثرا همه تو اینستا میچرخن تا اینکه پشت لپ تاپ سرچ کنن و وقت بذارن.. باز هم ممنون که به فکر هستید و امیدوارم هرکس بتونه بنحوه خودش همکاری مداوم داشته باشه.
--- ادغام شد ---
فراموش کردم منشن کنم که در زمینه ترجمه هم میتونم کمک کنم. اگر خب پناهگاهی وجود داشت میشد داستان بچه هارو ترجمه کرد برای پیدا کردن اسپانسورها و یا حتی واگذاریشون به خارج از کشور اما تمام اینها بودجه میخواد که فکر کنم فراتر ار اون اقداماتیه که شما ذکر کردید. بهرجهت در حد تواناییم کمک خواهم کرد.
...Adore & Love All Creatures & Do Wrong To None, The Rest Is Myth
کاربر فعال
خب خدا رو شکر شبکه دیگه ایی رو نام نبردید وگرنه نمی تونستم کاری بکنم اما حتما در صفحه های تلگرام اینستا و تویتر اطلاع رسانی می کنم ممنون
حیوونا رو دوس داشته باشین
سلام
میخواستم بگم اگر میخواید من میتونم مدیریت انجمن های "حیوانات در دنیای مجازی" و "دوستداران جوندگان و خرگوش شکلان" رو هم به عهده بگیرم چون در هر کدوم بحثی پیش بیاد حرفی برای گفتن دارم و فعالم.. سعی هم میکنم تاپیک های جدید و مفید باز کنم
ممنون
کاربر تازه آشنا
سلام منم ھمکارى مى کنم
17 کاربر گرامی که تبلیغات در سایت میگردند و پست های متفرقه قرار میدادند اخراج شدند
فقط یاد اور میشوم کلیه همکاران و کلیه کلینیک ها و حتی پت شاپ ها میتوانند تبلیغات بدون هیچ هزینه ای در سایت قرار بدهند اما به هیچ عنوان اجازه نمیدهیم که تبلیغات متفرقه از اژانس های مسافرتی و یا هر صنف دیگر در سایت قرار بگیرد و نهایتا 2 ساعته از تالار پاک میشود