سلام من یه مرغ مینا دارم 2سالشه.نر.تاالان هیچ مشکلی نداشت چندروزی میشه که کز میکنه وچرت میزنه مثل سابق شیطونی نمی کنه پیش دامپزشک بردم داروداده. ولی هیچ تاثیری نداشت. ازدیروزهم یه پلکش قرمزشده. خواهش میکنم راهنماییم کنید.
This is a discussion on بیماری مرغ مینا within the مشاوره و پرسش و پاسخ forums, part of the تالار دوست داران پرندگان category; سلام من یه مرغ مینا دارم 2سالشه.نر.تاالان هیچ مشکلی نداشت چندروزی میشه که کز میکنه وچرت میزنه مثل سابق شیطونی ...
سلام من یه مرغ مینا دارم 2سالشه.نر.تاالان هیچ مشکلی نداشت چندروزی میشه که کز میکنه وچرت میزنه مثل سابق شیطونی نمی کنه پیش دامپزشک بردم داروداده. ولی هیچ تاثیری نداشت. ازدیروزهم یه پلکش قرمزشده. خواهش میکنم راهنماییم کنید.
سلام دوسته عزیز اینارو که خوندم یاد مینای خودم افتادم اونم همین نشونه هایی که میگیو داشت ولی من بردمش یک دامپزشکی تو کرج گفت افسرده شده و باید باهاش خیلی زیاد صحبت کنی منم این کارو کردم اما زیاد زنده نموند![]()
کلینیک لیزر|دکتر علیرضا زارعی|درمان بواسیر، هموروئید، شقاق، فیستول و کیست مویی
سلام مرغ مینای من دچار ریزش پر در ناحیه سر و گردنش شده آیا درمانی داره دلیلش چیه
من هم یه مرغ مینا داشتم که بر حرف زدنش کلی زحمت کشیده بودم اما همینجوری یک دفعه بی صدا شد و شیطونی نکرد بردم دامپزشکی دارو داد بهش یه مشکلی برام پیش اومد رفتم مسافرت و نتونستم به موقع داروهاشو بدم و سپردمش دست برادرم و اونم کوتاهی کرد و مینای خوشگلم مرد اما دکتر گفته بود با دارو درمان میشه حالا دوست عزیز پیشنهاد می کنم که اینجا که نمیشه درد مینای تو رو تشخیص داد همون داروهای دکتر رو به موقع استفاده کن اگه افاقه نکرد یه دکتر دیگه ام نشون بده نزار حیوون بمیره چون اذیت میشی من که مینام مرد خیلی دپرس بودم چون چند سال بود داشتمش
سلام دوستان من دوماهه يه جوجه ميناي چندماهه گرفتم حرف زدن رو خودم بهش ياد دادم روزي يك كلمه يادميگرفت اما يه هفته اي هست كه چيزي ياد نميگيره و هروقت ازش دور ميشم حرف ميزنه تغذيش خوبه سلامتش هم مشكلي نداره تغييري توي اطرافش نيست ميشه راهنماييم كنيد كه چكار كنم ؟البته يه سوال ديگه ايا نون و برنج و نشاسته براي مينا ضرر داره چون اصلا دونه پارسشو دوس نداره و نميخوره حتي وقتي گشنه بشه