ترب سفید گیاهی با خواص زیر :
معده را باز می کند و برای هضم غذا کمک کننده است . رفع کننده ی سرفه و کاهش دهنده ی خلط بوده و دفع کننده ی مسمومیت نیز می باشد . بیشتر دارای ویتامین c و کلسیم است و همچنین دارای ماده ی بیوشیمی به نام کولین است و نیز دارای ماده ای است که باعث هیدرولیز نشاسته ی بدن
می شود . درمان کننده ی بیماری خشکی دهان و سوزش لب است و کاهش دهنده ی چربی خون هم هست . خوردن ترب سفید باعث لطافت پوست میشود و التهاب روده را برطرف می کند و باعث خروج سموم از بدن و جلوگیری از سرطان روده نیز می شود .


منبع : کتاب طباخی چینی