مرجع اگهی حیوانات ایران
صفحه 1 از 10 1 2 3 4 5 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 92

غذاهای ملل-غذای فرنگی

This is a discussion on غذاهای ملل-غذای فرنگی within the غذاهای ملل forums, part of the علوم غذایی category; کوسا با للین مواد لازم – کدو 1 کیلو ( ترجیحا یک اندازه و کوچک با شد ) – تخم ...

  1. Top | #1

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    گربه
    محل سکونت
    سرزمین مادری
    لايك دريافتي
    18
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    2,367
    Ppet
    20,505
    می پسندم
    144
    مورد پسند : 347 بار در 290 پست

    پیش فرض غذاهای ملل-غذای فرنگی

    کوسا با للین

    مواد لازم

    – کدو 1 کیلو ( ترجیحا یک اندازه و کوچک با شد )

    – تخم صنوبر ( کاج ) یا خلال بادام درصورت دلخواه نصف فنجان

    – ماست 1 کیلو – گوشت چرخ کرده 300 گرم

    – نشاسته 2 قاشق غذاخوری

    – روغن به مقدار لازم – تخم مرغ 1 عدد

    – نمک ، فلفل ، ادویه و دارچین به مقدار لازم

    – آب به مقدار کافی

    طرز تهیه

    ابتدا داخل کدو را خالی کرده و کنار می گذاریم – صنوبر یا بادام را کمی تفت می دهیم و کنار می گذاریم .سپس گوشت را تفت می دهیم و نمک و فلفل و ادویه و کمی دارچین را به آن اضافه می کنیم .صنوبر یا بادام را با آن مخلوط کرده و از روی اجاق برمی دا ریم . ماست را خوب هم می زنیم و سپس از روی صافی ریز رد می کنیم . نشاسته را در یک فنجان آب سرد حل کرده و با یک عدد تخم مرغ به ماست اضافه می کنیم ، خوب هم می زنیم تا مایه صاف و یکدست شود. بهتر است کمی نمک به این مایه اضافه کنید . سپس در ظرف مورد نظر ریخته ، روی گاز و با حرارت ملایم قرار می دهید و دائما در یک جهت هم می زنید تا ماست بجوشد و کمی سفت شود ، یا به اصطلاح قوام آید. داخل کدو را با گوشت چرخ کرده پر کرده و سپس در روغن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود . بعد 1 لیوان آب و کمی نمک به آن اضافه کنید .در آن را بسته و میگذارید به مدت 15 دقیقه تا کدوها پخته شود . سپس این مواد را به ماست پخته شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غذا جا بیفتد . در این مرحله غذا را زیاد هم نزنید ، 20 تا 30 دقیقه برای پخت تکمیلی کافی است .

    ذکر چند نکته در این غذا لازم است :

    1- ممکن است صنوبر در دسترس نباشد ، در این صورت شما می تونید بادام خام را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب جوش بگذارید .سپس پوست کنده ، دولپه کنید و سرخ نمایید . 2- خالی کردن داخل کدو بدون آنکه بدنه آن آسیب ببیند ، ممکن است کمی دشوار باشد . برای این کار شما می توانید کدو را با پوست به تکه های دلخواه بریده ، جداسرخ کنید سپس به گوشت سرخ شده اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید و بعد به مایه ماست اضافه کنید . 3- این غذا در سوریه با رشته پلو سرو می شود . ولی شما می توانید با پلوی سفید هم میل کنید .

    نکته : مقداری از صنوبر و گوشت سرخ شده را برای تزیین بردارید .
    او اینجاست.

  2. کاربر مقابل پست قمر عزیز را پسندیده است:


  3. Top | #2

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    گربه
    محل سکونت
    سرزمین مادری
    لايك دريافتي
    18
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    2,367
    Ppet
    20,505
    می پسندم
    144
    مورد پسند : 347 بار در 290 پست

    پیش فرض

    هوته فر کاسه

    مواد لازم

    – سینه و ران مرغ از هر کدام 1 عدد

    – نخود فرنگی 200 گرم

    – خامه 200 گرم

    – جوز هندی به مقدار لازم

    – نمک و فلفل به مقدار لازم

    مواد لازم برای دور بشقاب :

    – سیب زمینی آب پز 1 عدد

    – برنج سفید 250 گرم


    طرز تهیه


    ابتدا مرغ را آب پز نموده و آنرا به صورت گوشت خورشتی خرد نموده سپس نصف لیوان آب مرغ را اضافه می کنیم خامه را هم به مواد اضافه می کنیم . با حرارت ملایم روی اجاق گاز می گذاریم ، سپس نخود فرنگی ، نمک ، فلفل و جوز هندی را هم به مواد اضافه می کنیم . بعد از مدت 5 دقیقه غذای ما آماده شده ، غذا را روی بشقاب می کشیم و سیب زمینی آب پز و برنج را دور غذای خود تزئین می کنیم .

    این غذا آلمانی می باشد.
    او اینجاست.

  4. کاربر مقابل پست قمر عزیز را پسندیده است:


  5. Top | #3

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    گربه
    محل سکونت
    سرزمین مادری
    لايك دريافتي
    18
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    2,367
    Ppet
    20,505
    می پسندم
    144
    مورد پسند : 347 بار در 290 پست

    پیش فرض

    گول بورگ با گوشت

    مواد لازم


    برای خمير :

    – آرد گندم( مخصوص کيک ) 5/2 ليوان

    – ماست 2/1 ليوان

    – روغن مایع 2/1 ليوان

    – سرکه 1 قاشق چايخوری

    – آب به مقدار لازم

    – نمک به مقدار لازم

    برای داخل بورک :

    – روغن مایع 3/1 ليوان

    – گوشت چرخ کرده 250 گرم

    – پياز 1 عدد متوسط

    – جعفری 3-2 قاشق غذاخوری خرد شده

    – نمک و فلفل سياه به مقدار لازم

    برای روی بورک :

    – زرده تخم مرغ 2 عدد

    – روغن مایع 2-3 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه


    آرد را الک کنيد . ماست ، روغن و سرکه و نمک و آب را به آرد اضافه کنيد و خمير درست شده را خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد . خمير را به تکه هايي به اندازه تخم مرغ تقسيم کنيد . به کمک وردنه هر تکه را به قطر 3-2 ميلي متری پهن کنيد . سپس آن را به چهار قسمت تقسيم کنيد . روی خميرها را چرب کنيد . پياز را رنده کرده با روغن تفت دهيد . گوشت رت به پياز اضلفه کنيد و به تفت دادن ادامه دهيد . گوشت که خوب سرخ شد شعله را خاموش کنيد – در آن جعفری ، نمک و فلفل بريزيد . از اين مايه گوشتی تقريبا يک قاشق غذاخوری لبه خمير قرار دهيد سپس آن را لوله کنيد و درو خودش به صورت حلزون بپيچيد . سيني را چرب کنيد – بورک ها را داخل سيني بچينيد . زرده های تخم مرغ را هم بزنيد و 2-3 قاشق غذاخوری روغن به تخم مرغ اضافه کنيد و روی بورکها بماليد . در دمای 180 درجه سانتي گراد فر قرار دهيد به مدت زمان 40-50 دقيقه بپزد.
    او اینجاست.

  6. 2 کاربر پست قمر عزیز را پسندیده اند .


  7. Top | #4

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    گربه
    محل سکونت
    سرزمین مادری
    لايك دريافتي
    18
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    2,367
    Ppet
    20,505
    می پسندم
    144
    مورد پسند : 347 بار در 290 پست

    پیش فرض

    گراتن قارچ

    مواد لازم


    سير له شده 1 حبه
    قارچ ورقه شده 300 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    خامه 2/1 فنجان
    كره 1قاشق سوپخوري
    سيب زميني نازك ورقه شده 1 كيلو
    پنير گودا 150 گرم
    نمك و فلفل به مقدار لازم
    شير 3/2 فنجان


    طرز تهیه


    فر را با 400 درجه فارنهايت گرم كنيد . با كره و سير له شده كف ظرف پيركس را چرب كنيد . نيمي از سيب زميني هاي ورقه شده را كف ظرف پهن كنيد . قارچ را روي آن بريزيد و با بقيه سيب زميني روي قارچ را بپوشانيد . تخم مرغها را بهم بزنيد تا خوب مخلوط شوند بعد شير و خامه و نمك و فلفل را اضافه كرده روي غذا بريزيد و مدت يكساعت در طبقه وسط فر بگذاريد . پنير رنده شده را روي غذا بريزيد و دوباره بمدت 25 دقيقه ديگر داخل فر بگذاريد تا روي آن طلايي شود . وقتي از فر خارج كرديد ميتوانيد كمي جعفري خرد شده روي آن بريزي و سرو كنيد .

    توجه :

    1- نوع پنير از انواع كشدار نباشد و فقط ذوب شود .2- سيب زميني ها كاملاٌ نازك ورقه شود . 3- ميتوان در صورت دلخواه خامه و تخم مرغها را حذف نمود در اين صورت غذا كم چربي خواهد شد.
    او اینجاست.

  8. 2 کاربر پست قمر عزیز را پسندیده اند .


  9. Top | #5

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    گربه
    محل سکونت
    سرزمین مادری
    لايك دريافتي
    18
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    2,367
    Ppet
    20,505
    می پسندم
    144
    مورد پسند : 347 بار در 290 پست

    پیش فرض

    گالت كوچک با قارچ

    مواد لازم


    قارچ 400 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    پياز كوچك يك عدد
    سير يك حبه
    ليمو ترش يك عدد
    آرد 3 قاشق سوپخوري
    كره 100 گرم
    نمك و فلفل به اندازي كافي
    روغن براي سرخ كرده به اندازي كافي
    خامه 50 گرم
    ريحان خرد شده 2 قاشق سوپخوري

    طرز تهیه


    را با آب سرد بشوييد و خشك كنيد و براي جلوگيري از سياه شدن به آن آب ليمو ترش بزنيد و سپس خرد كنيد . سير را پوست بكنيد و جوانه وسط سير را دور بريزيد . پياز را پوست بكنيد و خرد كنيد و كره را در تابه اي بريزيد و سير و پياز خرد شده را به مدت دو دقيقه با كره درون تابه روي آتش ملايم سرخ كنيد ؛ سپس قارچ را اضافه و شعله را زياد كنيد و هم بزنيد تا آب قارچ تمام شود . سپس از روي آتش برداريد و بگذاريد سرد شود . تخم مرغها را در ظرفي هم بزنيد و خامه را در حال زدن كم كم اضافه كنيد و همچنان بزنيد تا خامه تمام شود . آرد را روي تخم مرغ و خامه الك كنيد و خوب هم بزنيد ؛ نمك و فلفل و ريحان خرد شده را اضافه كنيد و مخلوط قارچ و سير و پياز را به آن بيفزاييد .روغن را در تابه اي بريزي ( ارتفاع روغن در ظرف دو سانتيمتر باشد) وقتي داغ شد يك قاشق سوپخوري از مايه در تابه بريزي و كمي پهن كنيد و بگذاريد يك طرف آن سرخ شود ؛ سپس طرف ديگر را سرخ كنيد . زمان سرخ شدن هر دو طرف حدود 6 تا 8 دقيقه است ( اگر اندازه تابه بزرگ باشد مي توانيد چند گالت را با هم سرخ كنيد) . گالت ها را روي حوله كاغذي بگذاريد تا روغن آن گرفته شود .سپس در ديس بچينيد و داغ سر ميز ببريد.
    او اینجاست.

  10. 2 کاربر پست قمر عزیز را پسندیده اند .


  11. Top | #6

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    گربه
    محل سکونت
    سرزمین مادری
    لايك دريافتي
    18
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    2,367
    Ppet
    20,505
    می پسندم
    144
    مورد پسند : 347 بار در 290 پست

    پیش فرض

    كرپ اسفناج

    مواد لازم


    اسفناج 300 گرم
    سس سفيد 2 پيمانه
    آرد 1 پيمانه
    شير 5/1 پيمانه
    روغن مايع 1 قاشق غذاخوري
    گوشت چرخ كرده 150 گرم
    پياز متوسط 2 عدد
    پنير پيتزا 200 گرم
    نمك ، فلفل ، زردچوبه،ادويه به ميزان لازم
    تخم مرغ 2 عدد

    طرز تهیه


    ابتدا پياز داغ مي كنيم . گوشت چرخ كرده را اضافه مي كنيم نمك و فلفل را مي زنيم سپس اسفناج را اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم در مرحله دوم نان ها را آماده مي كنيم . آرد و شير و نمك و فلفل را با هم مخلوط مي كنيم مي زنيم تا يكدست شود . بعد تخم مرغها را اضافه مي كنيم و هم مي زنيم و در آخر روغن را اضافه مي كنيم تابه را كمي چرب مي كنيم و از مايه داخل آن مي ريزيم به اندازه يك ملاقه تا كرپها آماده شود . از مايه اسفناج روي يك كرپ مي ريزيم و سس سفيد و پنير پيتزا هم مي ريزيم و يك عدد نان روي آن قرار مي دهيم دوباره از مايه اسفناج روي آن مي ريزيم و اين مراحل را ادامه مي دهيم تا آخر و در آخر يك نان روي مواد مي گذاريم سپس سس سفيد و پنير را هم روي آن مي ريزيم در فر 170 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه قرار مي دهيم . اين مقدار مواد براي 4 نفر در نظر گرفته شده است .
    او اینجاست.

  12. 2 کاربر پست قمر عزیز را پسندیده اند .


  13. Top | #7

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    گربه
    محل سکونت
    سرزمین مادری
    لايك دريافتي
    18
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    2,367
    Ppet
    20,505
    می پسندم
    144
    مورد پسند : 347 بار در 290 پست

    پیش فرض

    كراكر بادام

    مواد لازم


    مغز دانه آفتابگردان 130 گرم
    مغز بادام پودر شده 90 گرم
    پيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري
    شير 2 قاشق سوپخوري
    زرده تخم مرغ يك عدد
    كره ذوب شده 2 قاشق سوپخوري
    كنجد 25 گرم يا 4/1 پيمانه

    طرز تهیه


    فر را با190 درجه سانتي گراد ( 375 درجه فارنهايت) گرم كنيد 4/1 پيمانه از پودر دانه آفتابگردان را كنار گذاشته و بقيه را با پودر بادام و پيكينگ پودر مخلوط كنيد . در يك كاسه كوچك شير و زرده تخم مرغ را مخلوط كنيد و با كره ذوب شده به مخلوط پودر مغزها اضافه كنيد و با نوك انگشتتان خمير كنيد . خمير را روي ميزي كه پودر دانه آفتابگردان پاشيده شده باز كنيد و روي خمير هم قدري از پودر ذكر شده بپاشيد و به ضخامت 5 ميلي متر باز كرده و دانه هاي كنجد را روي سطح خمير بپاشيد و با قالب 5 سانتي متري ببريد و داخل سيني مناسب بچينيد و به مدت10 دقيقه ( حداكثر) يا تا موقعي كه لبه هاي كراكرها شروع به طلايي شدن كند بپزيد . بعد از سرد شدن با هوموس ياماست و كرفس خرد شده يا پنير يا هر سه بطور دلخواه سرو كنيد.
    او اینجاست.

  14. 2 کاربر پست قمر عزیز را پسندیده اند .


  15. Top | #8

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    گربه
    محل سکونت
    سرزمین مادری
    لايك دريافتي
    18
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    2,367
    Ppet
    20,505
    می پسندم
    144
    مورد پسند : 347 بار در 290 پست

    پیش فرض

    قارچ و بريوش

    مواد لازم


    قارچ 600 گرم
    جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
    بريوش يا نان بروشن 6 عدد
    كره 75 گرم
    پيازچه خرد شده 4 ساقه
    سير له شده 2 حبه
    خامه 200 گرم


    طرز تهیه


    قارچها را ورقه كرده كنار بگذاريد . پيازچه و سير له شده را در كمي كره تفت دهيد . قارچها را اضافه كرده 5 دقيقه بپزيد تا آب آن بخوردش برود خامه را اضافه كنيد و مدت 5 دقيقه بپزيد تا غليظ شود . نمك و فلفل و جعفري را اضافه كنيد و ظرف را از حرارت برداريد . يك ورقه نازك از روي نان برداريد خمير داخل آن را خالي كنيد مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد بلافاصله با مخلوط قارچ پر كنيد و ورقه نازك نان را رويش بگذاريد و سر ميز ببريد و گرم سرو كنيد .

    نکته : 1- رعايت غلظت سس قارچ 2- رعايت ميزان سرخ شدن سير و پيازچه 3- انتخاب نان مناسب و شكيل بودن نان .
    او اینجاست.

  16. 2 کاربر پست قمر عزیز را پسندیده اند .


  17. Top | #9

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    گربه
    محل سکونت
    سرزمین مادری
    لايك دريافتي
    18
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    2,367
    Ppet
    20,505
    می پسندم
    144
    مورد پسند : 347 بار در 290 پست

    پیش فرض

    فيله ليمو لهستانی



    مواد لازم

    فيله شير ماهي 300 گرم
    ليمو 1 عدد
    سبزيجات(ريحان-جعفري) مقداري
    نمك و فلفل به مقدار لازم
    روغن مايع به مقدار لازم

    طرز تهیه


    ابتدا ماهي را حلقه اي مي بريم . ريحان و ليمو و جعفري تازه به ماهي اضافه مي كنيم سپس در داخل روغن سرخ مي كنيم .
    او اینجاست.

  18. 2 کاربر پست قمر عزیز را پسندیده اند .


  19. Top | #10

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    گربه
    محل سکونت
    سرزمین مادری
    لايك دريافتي
    18
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    2,367
    Ppet
    20,505
    می پسندم
    144
    مورد پسند : 347 بار در 290 پست

    پیش فرض

    رولت پنیر

    مواد لازم


    – آرد 2 پیمانه

    – شیر 1 پیمانه

    – تخم مرغ 2 عدد

    – نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم

    – کره 100 گرم

    – روغن مایع 4 تا 5 قاشق غذاخوری

    – سس مایونز 3/1 پیمانه

    مواد داخل خمیر :

    – پنیر بدون نمک 250 گرم

    – کالباس خرد شده 250 گرم

    – کاهو خرد شده 3 تا 4 قاشق غذاخوری

    – گردو خرد شده 2/1 پیمانه

    طرز تهیه


    تخم مرغ ، شیر و روغن مایع را با هم مخلوط کرده کم کم آرد را اضافه می کنیم بعد نمک ،فلفل و پودر سیر را اضافه می کنیم با هم زن می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود بعد تابه را روی حرارت قرار داده کمی چرب می کنیم مواد را می ریزیم که یک لایه نازک سطح تابه را بگیرد بعد از اینکه کاملا خودش را گرفت خمیر را روی سطح صافی می گذاریم و تمام مواد داخل خمیر را مخلوط کرده مقدارکمی سس مایونز نیز روی خمیر کشیده و مواد را روی آن ریخته رول کرده حدود 20 تا 15 دقیقه در یخچال گذاشته بعد بیرون آورده بصورت رولت برش می زنیم وبا پیازچه ، زیتون تزیین می کنیم در واقع یک سینی اردور یا پیش غذا است . کلیه مواد داخل خمیر را با هم ( پنیر ، کالباس ، کاهو یا جعفری خرد شده و گردو خرد شده )به صورت نگینی خرد کرده و مخلوط می کنیم .
    او اینجاست.

  20. 2 کاربر پست قمر عزیز را پسندیده اند .


صفحه 1 از 10 1 2 3 4 5 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22nd July 2012, 02:16 AM
  2. غذای خشک یا غذای کنسروی گربه
    توسط Venom در انجمن انجمن تغذیه گربه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22nd April 2010, 07:40 PM
  3. غذاهای ملل- غذای عربی
    توسط قمر در انجمن غذاهای ملل
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 1st September 2009, 04:10 PM
  4. غذاهای ملل- غذای ژاپنی
    توسط قمر در انجمن غذاهای ملل
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 1st September 2009, 03:40 PM
  5. غذای های ملل- غذای هندی
    توسط قمر در انجمن غذاهای ملل
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 1st September 2009, 03:21 PM

Visitors found this page by searching for:

هنوز جستجو برای این متن در پرشین پت صورت نگرفته است

کلمات کلیدی این موضوع

تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات تماس با پرشین پت
جهت ارتباط با مديران پرشین پت مي توانيد از اطلاعات زير استفاده نماييد .
Email : persianpet@gmail.com
SMS : 10000128394214




Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547