سلام به همه دوستداران حیوانات
الان که دارم تایپ میکنم تمام بدنم میلرزه..آخه همین الان برای بار چندم این پسر بی تربیت صاحبخونه مون که فکر کنم 10-11 سالشه یا شایدم بیشتر..اومد با جارو دنبال گربه هام و بیچاره ها مجبور شدن بپرن تو خونه همسایه که سگ داره و همه شم سگه پارس میکنه و اونا میترسن..هنوزم برنگشتن ..ولی میدونم برمیگردن..آخه واسه چندمین باره مجبور میشن اینکارو کنن..و به جز حیاط ما جای دیگه رو نمیشناسن که برن..
من اشتباه کردم و از بچگی بهشون غذا دادم ولی نمیدونستم به اینجا عادت میکنن و دیگه نمیرن..چون خانواده منم نمیزارن بیارمشون تو خونه..این همسایه های طبقات بالامونم خیلی سنگدلن..نمیتونم کاری براشون کنم..
(راستی من تهرانم)
ما بزودی از اینجا میریم..مطمئن نیستم خونه حیاط دار گیرمون بیاد..خونواده مهم که همش سرم غر میزنن که با گربه ها در تماسی کثیفی رو میاری تو خونه!! و مریض میشی!! هرچیم باهاشون حرف میزنم توکتشون نمیره..
2 تا گربه هام یکی نر و یکی ماده ست و خیلی هم رام و مهربونن..ه میشه زیر گردنشونو نوازش میکنم و اونام غر غر میکنن
تو رو خدا اگه کسی میتونه نگهشون داره بهم سریع بگه میترسم بلایی سرشون بیاد..با اینکه خیلی بهشون وابسته شدم..واکسن نزدم و عقیم نکردم ولی به زودی انجام میدم..اگه بدونم کسی میتونه نگه داره سریع اینکاراشو انجام میدم..
تو حیاطم نگهشون دارین میتونن از خودشون مراقبت کنن..حتی اگه بخواین من غذاشونم تامین میکنم..دیگه از این بیشتر؟
سالمن و غذای خونگی میدم بهشون..
اینام عکسای 2-3 ماه پیشه...الان یه کم بزرگتر شدن..خیلی هم باهوشن و خنده دار..همش در حال کشتی گرفتن باهمن.. با منم کلی بازی می کنن
الان 6 ماه و نیمشونه
نژادشونو نمیدونم ولی اون گربه سیاه سفیده مادرشون بود! پدرشم نژادش شبیه بچه گربه ماده هه
که راه راه و پلنگیه بود..اون گربه نارنجیه بعضی اوقات میومد تو حیاط..باباشون نیستا
![]()