کاربر نمونه
![]()
اینــــجا زمـیــــن اســــت ، ساعــــت به وقــــت انــــسانــــيت خامــــوش اســــت ...
کاربر فعال
![]()
کاربر نمونه
![]()
علی جان شما چرا ندونسته موج نفی به ایشون میدید عزیز من ... میدونید موج منفی دیگران چقدر رو تعبیر خواب اثر میذاره ؟!!! ، همیشه حتی در بدترین حالت هم امیدواری باید بدید ...
البته همونطور که گفته شد تعبیر این خواب خوبه و جای نگرانی نیست ...
صدقه که همیشه بهترین کاره ؛ مخصوصا اول صبح که کار و فعالیت شروع میشه ... میشه هر روز جمع کرد و در زمان معین به فرد مورد نظر داد
اینــــجا زمـیــــن اســــت ، ساعــــت به وقــــت انــــسانــــيت خامــــوش اســــت ...
کاربر فعال
![]()
سلام.منم میخواهم 1 کی از خواب هامو براتون تعریف کنم که تا حالا به کسی نگفتم البته به واقعیت نزدیک تره.
درست شب 17 ماه رمضان امسال بود شب که خوابیدم خواب دبدم درون 1 اتاق هستم و پدرم هم کنارم بود اون اتاق 1 پنجره بزرگی هم داشت و من داشتم بیرون رو نگاه میکردم که دیدم ناگهان 2 ماه در اسمان است و به قول معروف شق القمر شده بود که در خواب از شوک اون پدیده قش کردم و افتادم و پشتمم 1 تخت قرمز بود با لحاف سفید که روی اون افتادم بعد دوباره در خواب بهوش امدم و دوباره ماه رو دیدم و دوباره در خواب قش کردم ولی اندفعه هر کاری میکردم بهوش نمیومدم تا اینکه 1 صدایی امد و گفت اگر میخواهی دوباره بیدار شی اسم 1 کی از امام هارو بگو و بگو امام چندمو در ضمن دفعه دومی که قش کردم احساس کردم روحم ار حلقومم در امده و ازاده یعنی مردم من دفعه اول گفتم امام سجاد امام چهارم ولی انگار در 1 زمان کمی باید میگفتم به طوریکه چشمام 1 کم باز میشد و دوباره به خواب میرفتم مانند زمانی که خیلی خوابمون میاد و تا چشمانمونو باز میکنیم سریع بسته میشه و تا دوبار تکرار کردم و فایده ای نداشت تا اخرین نوبت گفتم امام اول علی که ناگهان بهوش امدم و تونستم تو خواب چشمانمو باز کنم و ناگهان از خواب پریدم و قلبم تند تند میزد حالا از دوستان میخواهم اگه کسی از خوابم چیزی سر در میاره بهم بگه تا بفهمم دلیل این خواب چی بوده.ممنون
همه شب به آستانت شده كار من گدايي............به خدا كه اين گدايي ندهم به پادشاهي
کاربر فعال
![]()
کاربر نمونه
![]()
دوست خوبم با توجه به دو خواب شما باید خدمت تون عرض کنم که همسر شما قراره با شخصی شراکت کنه یا اینکه تصمیم به انجام کاری داره که متاسفانه ممکنه با مشکل روبرو بشه ... ممکنه اگه با شخصی شریک بشه اون حقش رو بخوره و کلاه سرش بذاره و اگر هم قراره خودش به تنهایی کاری انجام بده احتمال اینکه سود حرامی نصیبش بشه و پول بی برکتی بدستش برسه خیلی زیاده و همچنین ضرر مالی به اندازه پول و طلایی که دیده ، باید خیلی خیلی مراقب و محتاط باشه ...
خواب شما هم نشون میده که اگه هوشیار باشید و دقت کنید میتونید جلوی مشکلات بیشتر رو بگیرید و گره کارها رو با دست تون باز کنید ... در کل هر دو خواب حالت هشدار داشتن ...![]()
کاربر نمونه
![]()
خیلی خواب جالبی بود دوست من ؛ بسیار معنوی و قابل توجه بود ... با توجه به زمان خواب تون باید بگم شما عملی انجام دادید که مورد قبول قرار گرفته ... در زندگی به حضرت علی (ع) توسل کنید ... سعی کنید بیشتر از قبل این امام بزرگ رو بشناسید ... من شخصی رو میشناسم که خوابی مشابه خواب شما دید و به موفقیت و بزرگی در زندگی رسید و مطمئنم شما هم انشاءالله به همین سرنوشت خوب خواهید رسید ...
کاربر فعال
![]()
ببخشید من این سوال رو میکنم ولی من از 1 نفر شنیدم که قش کردن در خواب به منظور مردن هستش.ایا این درسته چون من هم که در ان خواب قش کردم قشنگ احساس کردم که 1 چیزی از کف پام تا دهنم انگار در 1 کیسه جمع شد و از دهنم امد بیرون و هربار که اسم امام هارو میبردم مانند این فیلم ها که یارو میمیره تو بیمارستان بهش شوک وارد میکنن حی میاد و میره درست همین حالو داشتم تا تونستم چشممو باز کنم
همه شب به آستانت شده كار من گدايي............به خدا كه اين گدايي ندهم به پادشاهي
کاربر نمونه
![]()
کاربر فعال
![]()
حرفه شما درسته ولی من تا حالا 2 بار در خواب قش کردم و دفعه اول هم به این صورت بود که ما در خانه 1 شمایل از حضرت عباس داریم.من در خواب داشتم به ان عکس نگاه میکردم که ناگهان دیدم ان عکس تبدیل شد به صورت اصلی حضرت عباس که من با دیدن چهره حضرت عباس قش کردم و بد در خواب پدرم منو بهوش اورد و 1 چیز دیگرم هست اینه که بعضی اوقات خواب میبینم که دارم میدوم ولی هرچه سعی میکنم تند بدوم نمیتونم . همش اروم میرم دلیل اینم نمیدونم چیه