بهار عزیز دو تاپیک مشابه شما ادغام شد
کاربر نمونه
![]()
کاربر نمونه
![]()
راستی من عاشق عکس های جدید این کپل خانم شدمشاهکاره
فدات بشم خاله که اینقدر نازی تو
چه لباس و گل سری هم داری
من و پانی که لحظه شماری میکنیم از نزدیک ببینیمت عزیزم
بهار جونم چه عکسهایی انداختی ها
![]()
چه عکس های قشنگی .پس زمینه ی مشکی خیلی به رنگ موی بن بن اومده .ببوسش بهار جان این گلوله ی پشمی رو
کاربر نمونه
![]()
این قلقلی پشمالو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟کامواست؟؟؟گوله پشمه؟؟؟؟؟؟؟اخه چیه این
خب اگه هاپوئه پس چشماش کووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟
قربونش برم که یانقدر قلقلی و پشمالوئه
موهاشم ماشالله خیلی خوشگل شده..کلی بلندتر شده...
خلاصه که بهار خانم خوب جیگری داری ... خیلی عسلی و نانازه...اگه خدا یه دونه از این قلقلی های ناناز نصیب من بکنه چقدر خوب می شه
I always draw people's attention.I am cute, but is it guilty?It's not my fault
I am alone and powerless. Many friends want to help but no one can tell me what kind of future I can have
If only I have a choice
کمیته حمایت از حیوانات منتظر کمک های شما دوستان و حامیان حیوانات است.
کاربر بسیارموثر
![]()
اين گولوله پشم خندان كه هيچ جا رو نمي بينه خيلي نازه
عين عروسكه
تيپ هم زده دلبر شده حسابي
ميگم اين راه ميره به در و ديوار نميخوره؟
حالا دلت نمياد موهاشو كوتاه كني يه گل سري چيزي بزن چشماش معلوم شه خوشگلتر ميشه
کاربر نمونه
![]()
این هاپوهه واقعیه؟؟!!! آخه یه لحظه فکرکردم عروسکه فدای اون چشمات بشم که زیرموهاش قایم شدن![]()
کاربر بسیارموثر
![]()
من یه کم دیر رسیدم ببخشید
یعنی با اون باس جینگلیش خیلی خیلی با نمک شده
چه قدر هم خپلو شده عزیزم
مهربانی را اگر قسمت کنند من یقین دارم به ما هم می رسد ادمی گر ایستاد بر بام عشق دست هایش تا خدا هم می رسد
بابا من عاششششششششششششقتم گرد قلمبه من
گـاهــی فـقــط بـایـد لـبـخند بـزنـی و رد شــی
بذار فـکــر کـنــن نفهمیـــدی
....
به اینجور سگ ها که قلاده میبندن ادم خندش میگیره آخه بیشتر از سگ شکل یه عروسک خرسین و اگه اون قلاده نباشه آدم همش یادش میره که اینا سگن
خیلی لباسهاش خوشگلن . از بیرون خریدید یا خودتون دوختید؟ اخه لباسای به این خوشگلی زیاد بیرون ندیدم . هم مدلشون قشنگه هم طرح قلب قلبی پارچش و هم اون عروسکه که تو لباسه
من یه زمانی وقت داشتم و از این عکس ها میذاشتم از بچه هام بعد مینشستم و خودم عکس ها رو میدیدم و کیف میکردم . حالا هم که شما این همه عکس قشنگ و باحال از بن بن انداختید خیلی کیف کردم
وای چققققدددددررررر کپل تر شده این توپ پشمی!خیلی خوردنیه
چه عکسای خوبی هم گرفتید
از طرف من حسابی فشارش بدید
من دیگه دارم سکته می کنم![]()
آیا هنگام استفاده از محصولات بهداشتی، به اینکه روی حیوانات آزمایش نشده باشند، توجه دارید؟
*کلیک کنید: کـدام تـولـیـدکـنـنـدگـان روی حـیوانـات آزمـایـش مـیـکـنـنـد، کـدام نـمـیـکـنـنـد؟
اگر فکر می کنید مهم ترین علت انتشار گاز های گلخانه ای و گرمایش جهانی، اتومبیل ها یا فعالیت کار خانه هاست، در اشتباهید! بیشترین عامل انتشار گاز های گلخانه ای دامداری صنعتی است!