کانگال
کاربر نمونه
![]()
کانگال
بعضی آدمـــا...!!
مثـل دیـــوارای هستن که...!!
تـازه رنــگ شـدن...!!
نــباید بــهشون نـــزدیک بـشی...!!
چه بــرسه کـه بخــوای بهشــون تکــیه کـــنی...!!
کاربر amirhmf شما اگر مشکلی با کاربر behshad دارید لطفا خارج از این محیط به حل آن بپردازید.
من نمیفهمم چندبار باید خواهش کرد، تذکر داد، اگه شما به بهشاد گیر ندین بحث شروع نمیشه، بارها شاهد شروع بحث از سمت شما بودم و دیدم که باعث تحریکش شدید.
روی صحبتم با بهشاد هم هست، شما اگر مشکلی با کاربری دارید بجای درگیری مستقیم به مدیرت تالار اطلاع دهید.
این تنت میخواره یعنی چی آخه؟؟؟
واقعا شما نیاز به یه مبصر دارید؟ اینجا مهدکودک نیست....
یعنی اگر یکی نباشه که تذکر بده شما باید به سر و کول هم بپرید و مدام باهم در حال کل کل باشید؟؟؟
و دوستان، به ما مربوط نمیشه که یک فرد چه رویه ای در سایتهای دیگر دارد، مردم در چگونگی تفکر، علایق و احساسات آزادند. در اینجا باید مطابق قانون این سایت عمل شود همین و بس.
هر دوی شما قابل احترامید برام و اصلا دلم نمیخواد رفتاری خارج از ادب و شئونات اخلاقی داشته باشم ولی به خداوندی خدا این آخرین تذکر من به شما دو دوست عزیز بود.
برای مشاوره در مورد تربیت و اختلالات رفتاری سگ خود از ساعت 11 صبح الی 8 شب تماس حاصل فرمایید.09123595250
البته باید بگم که رضای عزیز نقل قل کردن و همچین شایعه ای واقعا بوجود آمده بود با این متن، که کامل براتون کپیش کردم:
عنوان تاپبک: 10 دروغ بزرگ منتشر شده در اینترنت!!
8- سگ هرکولی (2007)در سال 2007 عکسی منتشر شد که در آن سگی به اسم هرکول ، با وزنی مادل 282 پوند و اندازه ای تقریباً برابر یک اسب نشان داده می شد . گرچه این عکس فوتوشاپی بود اما جالب اینکه قبلاً سگی به همین نام به عنوان بزرگترین سگ جهان معرفی شده بود و همین باعث باور پذیر شدن عکس شد.اما بطور مسلم این بیل ، اون هرکول نبوده !
اما بطور مسلم این بیل ، اون هرکولم نبوده !!!!!![]()
ویرایش توسط sara_ranjbar1977 : 9th November 2010 در ساعت 12:39 PM
برای مشاوره در مورد تربیت و اختلالات رفتاری سگ خود از ساعت 11 صبح الی 8 شب تماس حاصل فرمایید.09123595250
سگ کارتون سباسیان و بل از چه نژادیه اونم خیلی گنده و مهربون بود
کاربر تازه آشنا
![]()