مرجع اگهی حیوانات ایران
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

خواص فوق العاده ماش

This is a discussion on خواص فوق العاده ماش within the تالار گیاهان و خواص دارویی گیاهان forums, part of the تالار گیاهان category; ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین ...

  1. Top | #1

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    197
    لايك كرده
    138
    نوشته ها
    2,908
    Ppet
    1,164,496
    می پسندم
    5,257
    مورد پسند : 9,711 بار در 2,617 پست

    پیش فرض خواص فوق العاده ماش

    خواص فوق العاده ماش
    ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است....
    ماش ویژگی‌های متفاوتی دارد و یکی از مواد غذایی‌ای‌ است که تقریبا از نظر مواد مغذی متعادل به شمار می‌رود.
    ولی وجود برخی از مواد مغذی در آن، ویژگی خاصی را به این ماده ‌غذایی می‌دهد. از جمله اینكه میزان اسیدفولیک آن بسیار بالاست بنابراین خوردن ماش برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی‌-عروقی بسیار مفید است.
    پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ پس مصرفش به افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، توصیه می‌شود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتی‌اكسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماری‌های مزمن می‌شود.
    از سوی دیگر، این ماده غذایی کاهش‌دهنده قند و چربی خون است و مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریكا نشان داده که ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛
    ضمن اینکه زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود. البته بهتر است كه این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف ‌شود.
    یادتان باشد كه استفاده از آن به این شكل خواص ماش را چند برابر می‌كند زیرا فرآیند جوانه زدن باعث می‌شود همه مواد مغذی به‌خصوص آهن در دسترس افزایش یابد پس برای مبتلایان به کم‌خونی بسیار مفید است.
    مصرف ماش هیچ‌گونه ممنوعیتی برای هیچ‌کس ندارد اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین داری را که پورین گیاهی دارند،‌محدود کنند. البته ترکیبات پورینی در ماش نسبتا کم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنند؛ بلكه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن كفایت می‌كند.

    بعضی آدمـــا...!!
    مثـل دیـــوارای هستن که...!!
    تـازه رنــگ شـدن...!!
    نــباید بــهشون نـــزدیک بـشی...!!
    چه بــرسه کـه بخــوای بهشــون تکــیه کـــنی...!!





  2. کاربر مقابل پست amirhmf عزیز را پسندیده است:


  3. Top | #2

    کاربر فعال

    کاربر فعال


    حیوان خانگی
    خرگوش ، همستر
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    2
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    187
    Ppet
    131,965
    می پسندم
    553
    مورد پسند : 262 بار در 147 پست

    پیش فرض ماش Mungbean

    ماش Mungbean


    نام علمی : Vigna Radiata


    خواص فوق العاده ماش


    گیاه ماش بومی هندوستان است ولی در نقاط دیگر ازجمله ایران می روید دانه ماش غنی از پروتئین بوده و بعنوان ماده غذائی مورد مصرفدارد وهمچنین بعنوان غذای دام تیز مصرف می گردد.

    ماش گیاهی است یکساله به شکل بوتهای یا بالا رونده ریشه های آن مستقیم و قدری منشعب هستند. ساقه ها راست، ظرفیت،منشعب کرک دار، به رنگ سبز روشن و به ارتفاع 45 تا 90 سانتی متر می باشند.

    گل آذین آن بصورت خوشه و گلهای آن که به رنگ لیمویی زرد می باشند بر روی دمگل بلندیقرار گرفته اند. غلافهای آن باریک، استوانه ای و کمی کرک دار بوده که قبل از رسیدنسبز روشن یا سبزتیره و به هنگام رسیدن سبز مایل به قهوه ای یا سیاه رنگ می شود.

    درهر بوته 2 تا 8 غلاف و در هر غلاف 10 تا 20 بذر به رنگ سبز، طلایی، قهوه ای و سیاهدیده می شوند. وزن هزار دانه آن 20 تا 40 گرم است.


    ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت.


    نیازهای اکولوژیکی


    آب و هوا


    ماشگیاهی است گرمسیری که معمولاً دردمای بالاتر از 16 درجه سانتی گراد رشد می کند و دردمای کمتر از ( 1- ) درجه از بین می رود.


    این گیاه تابستانه بوده و دارای نیازحرارتی زیادی است. انواع پاکوتاه ماش نسبت به انواع پابلند آن به درجه حرارت کمترینیاز دارد.


    درجه حرارت لازم برای جوانه زدن آن 8 درجه سانتی گراد است و چنانچه درطول رشد دما کمتر از 12 درجه باشد بخوبی رشد نمی کند در مناطق خشک نیمه گرمسیر وگرمسیر، مانند ایران فقط تحت شرایط آبی محصول می دهد.


    این گیاه به خشکی مقاوم بودهو به ماندابی حساس است. ماش گیاهی است روز کوتاه اما تعداد کمی از واریته های آن بهطول روز بی تفاوت هستند.

    خاک


    ماش را درانواع خاکها می کارند ولی دراراضی سبک وغنی از مواد آلی یا خاکهای شنی رسی عملکرد آن بیشتر است.


    به خاکهای بیش از حد مرطوبحساس بوده و در خاکهای گرم و خشک محصول خوبی تولید می کنند این گیاه به ازت و فسفرواکنش نشان می دهد افزایش ازت تا 20 کیلوگرم در هکتار محصول گیاه را افزایش می دهدحال آنکه افزایش فسفر از 0 تا 60 کیلوگرم درهکتار محصول دانه را افزایش دادهاست.


    ارقام ماش


    1)ماش گوهر: به رنگ سبزروشن و قلوه ای شکل، وزن 1000 دانه 25 گرم تا حدودی مقاوم به امراض، طول مدت رشد 75روز

    2) ماش پرتو: به رنگ سبز تیره و گرد، مقاوم به امراض، وزن 1000 دانه 40گرم، طول مدت رشد 73 روز

    3) ماش مهر: به رنگ سبزروشن و استوانه ای شکل، مقاومبه امراض، وزن هزار دانه 48 گرم، طول مدت رشد 80 روز

    کاشت


    چون ماش گیاهی،تابستانه و وجینی است لذا، باید در پائیز سال قبل برای کاشت آن زمین را به عمق 25تا 30 سانتی متر شخم در و اگرکود دامی لازم باشد باید همراه این شخم به زمین داد.


    در بهار سال بعد به عمق 10 تا 20 سانتی متر شخمی متوسط زده می شود. معمولاً بذرهایآن را به روش دست پاش، کپه ای و خطی کشت می کنند.


    مقدار بذر لازم بسته به جنس خاک،روش کاشت و اندازه بذر متفاوت بوده و معمولاً بین 30 تا 40 کیلو گرم بذر مصرف میکنند.


    مبارزه با بیماریها و آفات


    1)بیماری مرگ گیاهچه ماش: قارچ را یزودکیتنا باعث پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه میشود لذا بذرها را با قارچ کشهای مناسب مثل تتراکلرو تیابندازول به نسبت 2 گرم برایهر کیلوگرم بذر استفاده می کنند.

    2) بیماری و ویروسی موزائیک ماش: این ویروسباعث لک و پیس شدن، پیچیدگی و بدشکلی برگها و ضعف بوته می شود. این ویروس از راهبذر منتقل شده و عامل انتشار آن شته ها هستند.

    3) بیماری ویروسی موزائیک یونجه : لکه های زرد رنگی بر روی ماش بوجود می آید عامل انتقال آن از روی یونجه به ماششته ها هستند.

    مبارزه؛ علفهای هرز باید مثل تمامی حبوبات، باید در دستور کارقرار گیرد.


    برداشت


    درایران این گیاه پس ازبرداشت جو یا گندم کاشته می شود و درپائیز هنگامیکه دانه های آن سفت و غلافهای آنزرد یا سیاه شدند محصول آن را در چند نوبت برداشت می کنند.

    خواص فوق العاده ماش

    مقدار عملکرد آن از 400تا 700 کلوگرم درهکتار بوده و تا 1500 کیلوگرم در هکتار می توان از آن محصول گرفت.

    تذکر: در مناطق گرمسیری اغلب ماش را به صورت درهم ( کشت مخلط ) با سایر غلات می کارند.
     

  4. کاربر مقابل پست a110p عزیز را پسندیده است:


  5. Top | #3

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    انواع حیوانات اهلی
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    110
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    3,037
    Ppet
    258,812
    می پسندم
    18,121
    مورد پسند : 5,046 بار در 1,539 پست

    پیش فرض خواص و مضرات ماش

    خواص ماش دارو
    این گیاه شاخه های باریک سرخ مایل به سیاهی یا سبز است . گلش سرخ تیره و تلخ مزه و کمی گیرنده است یا تند مزه است و تلخ نیست ...

    خواص فوق العاده ماش
    ماش را میپزند و کسیکه مبتلا به بهق ( لکه های پوستی ) باشد آبش را مینوشد و خود آن را در غذایش میریزند خود ماش و آبی که در آن پخته شود خوراکی میباشد.
    گیاه ماش دارو مزاج :گرم و خشک
    خاصيت : باز کننده ، زداينده ، در پاک نمودن اندام هاي داخلي بسيار مؤثر و نيرويي اسهال کننده هم دارد .
    ورم و جوش :ورم سخت را نرم مي کند و به ويژه علاج ورم پستان است .
    زخم و قرحه :با عسل ضماد شود زخم ها را بهم مي آورد و زخم گنديده را از ميان بر مي دارد .
    مفاصل :داروي بيماري اعصاب و اگر با عسل باشد بهتر است .
    اندام هاي غذا :داروي بيماري هاي کبد است و بند آمدن هاي کبد را باز مي کند .
    علاج طحال و يرقان سودايي است به شرطي که هفت روز پياپي بخورند .
    اندام هاي دفعي :راه بندان زهدان را باز مي کند . بي اختياري ادرار را از بين مي برد .
    بول و حيض را راه مي اندازد .علاج درد گرده است .
    اگر با عسل فرزجه بشود زهدان را مي پالايد . اگر دو مثقال از اين دارو با عسل يا انجير شياف گردد بلغم را مي راند .
    زهرها : پادزهر سمي است که بعضي آن را (اورقطون )مي نامند .
    اين گياه شاخه هاي باريک سرخ مايل به سياهي يا سبز است . گلش سرخ تيره و تلخ مزه و کمي گيرنده است يا تند مزه است و تلخ نيست .

    من ((ماش )) هستم !
    ایرانیان قدیم به من ((مچ )) مى گفتند و اعراب آن را معرب كرده ، به صورت ماش در آمدم . زادگاه اولیه من ایران و نوع دیگرم در هندوستان است . با اینكه یكى از حبوبات امروزى جز در آش ماش كه یكى از غذاهاى صددرصد ایرانى است ، مرا در خوراكى هاى دیگر ندیده اند و نیز جاى تعجب است كه مؤ لفین كتاب هاى لغت نامه مرا یا گیاه دیگرى كه از خانواده نخود فرنگى است اشتباه كرده ، و اغلب مرا بجاى آن معرفى مى نمایند و چون براى توضیح این موضوع ناچارم بر خلاف رویه ى زبان خوراكیها دو لغت خارجى به كار برم از خوانندگان عزیز پوزش مى طلبم . در زبان فرانسه به من ((وس )) مى گویند. ولى در بسیارى از لغت نامه ها ((ارس )) را ماش ترجمه كرده اند. فارسى ((ارس )) گاودانه و عربى آن ((حب البقر)) و در كتاب هاى علمى قدیم ((كرسنه )) خوانده شده ، دانه آن كمى از من بزرگتر است ، من از نظر مواد قندى و نشاسته اى ، ضعیف و از نظر مواد سفیده اى غنى هستم ، و در حقیقت قدرت سازندگى من بیشتر از خاصیت غذایى من مى باشد، و به همین جهت مى توانم ادعا كنم كه براى رژیم غذایى بهتر از من پیدا نمى شود...

    خواص و مضرات ماش
    با اینكه من از قدیم در ایران فراوان بوده ، و هستم ، و با اینكه خیلى زود گرسنه را سیر مى كنم ، و هیچگونه خاصیت چاق كردن ندارم ، و از خوردن من ضررى متوجه اشخاص نمى شود. معذلك پزشكان و داروسازان و غذاشناسان مرا نادیده گرفته ، و براى لاغر شدن و لاغر كردن از من استفاده نمى كنند. من از تمام حبوبات زودتر هضم میشوم ، و به هیچوجه در معده نفخ نمى كنم . مشروط بر اینكه پوست مرا گرفته باشند، و در غیر این صورت ، پوست دانه من قابض بوده ، و ایجاد یبوست مى نمایند، به علت داشتم ویتامین هاى آ و ب مقوى نیروى بینایى و اعصاب مى باشم ... درمان سردرد حاد و آب ریزش بینى هستم . سرفه و تب را تسكین مى دهم ، پخته من با روغن بادام و سایر روغن هاى گیاهى مولد خون صالح است ، و پخته من با پوست و ترشى ها، شكم روش را بند مى آورد.
    یكى از مشخصات من آن است كه با وجود سردى كه دارم ، لوزالمعده را وادار به ترشح انسولین نكرده ، و قند خون را پایین نمى آورم . طبیعت در وجود من درشتى و نرمى را به در آمیخته است هم براى لینت و هم براى بند آمدن شكم روش مفید مى باشم ، اگر مقصود از خوردن من لینت مزاج باشد، از دانه هاى پوست كنده من استفاده كنید، و برعكس براى قبض ‍ معده ، مرا با پوست به كار برید، و براى این كار بهتر است دانه پوست نكنده مرا بو داده ، و بعد بپزید و با دانه هاى مرا با پوست در آب جوشانده و آب آن را كه حاوى لعاب و ماده نرم كننده اى است ، دور بریزید و بعد آب تاره ریخته ، دوباره بپزید و میل نمایید و اگر مقصودتان از جمع كردن مزاج تسكین فشار صفرا و خون باشد، مرا با انار و یا سماق میل نمایید.
    پیران و صاحبان مزاج سرد و كسانى كه در معده شان رطوبت زیاد است ، باید مرا همراه با ادویه مثل - دارچین - فلفل - زنجبیل - خردل میل نمایند و صاحبان مزاج گرم بهتر است به غذاهاى خود كه با من درست مى كنند، چاشنى هاى ترش مثل : رب انار - رب گوجه و آب سماق و غیره بزنند - پماد پخته من ، یا سركه براى اگزما و امراض جلدى نافع است ، مالیدن پخته دانه هاى من به اعصابى كه خواب رفته و بى حس شده اند، مفید است و درد آنها را تسكین مى دهد.
    یكى از برادران من در هندوستان به عمل مى آید و داراى لعاب بیشترى بوده و به آن ماشدارو مى گویند.
    با من مى توانید ماش پلو - آش ماش و قلیه كدو با ماش كه از غذاهاى ایرانى هستند تهیه كنید - در آش ماش شلغم - كدو و هویج هم مى توانید اضافه كنید، و به خواص آن بیفزایید. آش ماش با شلغم مرهم سینه بوده ، آن را نرم و باز مى نماید.
    براى تهیه قلیه كدو با ماش - كدو و گوشت را كمى سرخ كرده ، و آب ریخته بگذارید بجوشد. بعد دانه هاى پوست كنده و مقشر مرا جداگانه با آب پخته به آن بیفزایند، و بعد روى آتش بگذارید، و به هم بزنید تا آب تقریبا تمام شود، و بعد به آن پیاز داغ یا سیر داغ اضافه كنید. بعضى ها به آن مقدارى كوفته ریزه اضافه مى كنند. قلیه هویج یا ماش هم به همین دستور تهیه مى شود، و قلیه كدو و هویج با ماش طعم خوشى دارد.
    قلیه ها غذاهاى مخصوص ایرانى هستند كه تهیه آنها تقریبا منسوخ شده ، و در كتاب جامع الحكمتین چنین مى نویسد:
    - پس نباتى كه از زمین برآید و چنان شود كه غذاى مردم را شاید...و اگر شرح آن غذاها از دیگ (پخت )ها و قلیه ها و بریانها و حلاوى كرده آید سخن دراز شود
    زبان خوراکیها
    کتاب طب سنتی
     

  6. 2 کاربر پست ramyad.pakmanesh عزیز را پسندیده اند .


  7. Top | #4
    تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir)
    لايك دريافتي
    240
    لايك كرده
    190
    نوشته ها
    933
    Ppet
    2,578,010
    می پسندم
    320
    مورد پسند : 2,024 بار در 746 پست

    Smile خواص بی نظیر ماش

    ۰ خواص فوق العاده ماشسلامت نیوز: هزاران سال است که گیاه ماش مورد استفاده قرار گرفته و اصلیت این گیاه مربوط به کشور هندوستان بوده و در سراسر نواحی آسیایی کشت می‌شده است و چینی‌های باستان از این گیاه برای رفع گرما و سم‌ زدایی بدن استفاده می‌کردند.
    امروزه نیز به خاطر ارزش غذایی بالای این گیاه، در موارد آشپزی و نیز سلامتی، استفاده‌های فراوانی می‌شود. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است.
    ماش ویژگی‌های متفاوتی دارد و یکی از مواد غذایی‌ای است که تقریبا از نظر مواد مغذی متعادل به شمار می‌رود. ولی وجود برخی از مواد مغذی در آن، ویژگی خاصی را به این ماده غذایی می‌دهد. از جمله اینکه میزان اسیدفولیک آن بسیار بالاست بنابراین خوردن ماش برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی بسیار مفید است. پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ پس مصرفش به افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، توصیه می‌شود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماری‌های مزمن می‌شود.
    از سوی دیگر، این ماده غذایی کاهش‌دهنده قند و چربی خون است و مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریکا نشان داده که ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛ ضمن اینکه زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود. البته بهتر است که این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود.
    مصرف ماش هیچ‌گونه ممنوعیتی برای هیچ‌کس ندارد اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین داری را که پورین گیاهی دارند، حدود کنند. البته ترکیبات پورینی در ماش نسبتا کم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنند؛ بلکه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن کفایت می‌کند.
    ۱- کاهش کلسترول
    اگر میزان کلسترول خونتان بالا است استفاده از ماش را به شما توصیه می‌کنیم. دانه‌های ماش دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند.
    فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که قابل هضم نیستند. فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده می‌پردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمی‌دهد. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل می‌دهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن می‌پردازد.
    غذاهای سرشار از فیبر رژیمی محلول، به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می‌کنند و این کار را با تشویق به تولید گیرنده‌های LDL که مسئول بیرون راندن کلسترول بد اضافی از جریان خون هستند، انجام می‌دهند.
    مصرف روزانه ۱۰ تا ۲۵ گرم فیبر محلول برای کاهش کلسترول بد نیز توصیه می‌شود. هر پیمانه ماش حاوی ۱/۹ گرم فیبر رژیمی تام است.
    ۲- پیشگیری از سرطان سینه
    ماش و دیگر حبوبات ماده‌ای به نام مهارکننده پروتئاز دارند که می‌تواند در برابر سرطان سینه اثر محافظ داشته باشد. مهارکننده پروتئاز تقسیم سلول‌های سرطانی را کند کرده و به این ترتیب از تشکیل تومور جلوگیری می‌کند.
    ۳- مفید برای دیابتی‌ها
    ماش از جمله حبوباتی است که دارای شاخص قند پایینی است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود.
    ۴- منبع پروتئین گیاهی
    ماش ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و دارای تقریباً ۳/۱۶ گرم پروتئین در هر پیمانه است و در اکثر جوامع منبع عمده تأمین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است. مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریکا نشان داده که ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛ ضمن اینکه زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود.
    ۵- مفید در کم‌خونی
    بهتر است که این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود. یادتان باشد که استفاده از ماش به این شکل خواص آن را چند برابر می‌کند زیرا فرآیند جوانه زدن باعث می‌شود همه مواد مغذی به خصوص آهن در دسترس، افزایش یابد پس برای مبتلایان به کم‌خونی بسیار مفید است.
    خواص جوانه ماش
    * جوانه ماش سرشار از مواد مغذی بوده و انرژی‌زای واقعی است.
    * جوانه ماش ترد و خوشمزه بوده و طعم آن کمی شیرین است و هضم آن نسبت به ماش پخته شده راحت‌تر صورت می‌گیرد.
    * چینی‌ها و هندی‌ها از این جوانه در بسیاری از موارد آشپزی و نیز موارد درمانی استفاده می‌کنند. به عنوان نمونه برای مصارف درمانی در سم‌زدایی بدن و خاصیت ادرارآور بودن آن استفاده می‌کنند.
    * جوانه ماش سرشار از ویتامین C است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است.
    * جوانه‌های ماش برخلاف دیگر سبزیجات که هرچه بیشتر رسیده می‌شوند خواص تغذیه‌ای آن‌ها کاهش می‌یابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ می‌کنند.
    * جوانه‌ها، غنی‌ترین منبع آمینواسیدها (برای پروتئین)، ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب شده و همچنین دارای فیبر خوبی نیز هستند. آن‌ها حاوی انواع ویتامین‌های (A, B, C, D, E, k)، اسید فولیک و نیز منبع عالی از آهن، پتاسیم، کلسیم،‌ فسفر، منیزیم و روی هستند.
    * خواص تغذیه‌ای جوانه‌ها نسبت به نوع جوانه متغیر است. جالب است بدانید جوانه ماش حاوی فیتوکمیکال‌های استروژن مانندی درون خود موسوم به ایزوفلاون‌ها است که مصارف درمانی بسیاری دارند.
     

  8. 2 کاربر پست Rahban عزیز را پسندیده اند .


  9. Top | #5
    تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir)
    حیوان خانگی
    انواع پیشی!
    محل سکونت
    دوزخ
    لايك دريافتي
    831
    لايك كرده
    2342
    نوشته ها
    3,436
    Ppet
    9,536,640
    می پسندم
    11,705
    مورد پسند : 10,078 بار در 3,078 پست
    حالت من :
    My Mood
    Busy
    نوشته های وبلاگ
    5

    پیش فرض

    موضوعات مشابه ادغام شدند
    آیا هنگام استفاده از محصولات بهداشتی، به اینکه روی حیوانات آزمایش نشده باشند، توجه دارید؟

    *کلیک کنید: کـدام تـولـیـدکـنـنـدگـان روی حـیوانـات آزمـایـش مـیـکـنـنـد، کـدام نـمـیـکـنـنـد؟

    اگر فکر می کنید مهم ترین علت انتشار گاز های گلخانه ای و گرمایش جهانی، اتومبیل ها یا فعالیت کار خانه هاست، در اشتباهید! بیشترین عامل انتشار گاز های گلخانه ای دامداری صنعتی است!
    تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir)

  10. کاربر مقابل پست ببر هیرکانی عزیز را پسندیده است:


موضوعات مشابه

  1. خواص 5 ماده غذایی فوق‌العاده شفابخش
    توسط khoshgel در انجمن تالار گیاهان و خواص دارویی گیاهان
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 3rd February 2013, 05:43 PM
  2. وانیل و خواص فوق‌العاده‌ آن
    توسط khoshgel در انجمن تالار گیاهان و خواص دارویی گیاهان
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28th January 2013, 02:16 PM
  3. آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده
    توسط khoshgel در انجمن بهداشت و سلامت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12th November 2012, 04:54 PM
  4. كشف ماده‌اي با خواص فيزيكي خارق‌العاده!
    توسط فروشگاه پرشین پت در انجمن گفتگوی آزاد
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 26th June 2012, 11:01 AM
  5. فوق العاده..... فوق العاده
    توسط محمد101 در انجمن آرشیو
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 15th June 2008, 03:31 PM

Visitors found this page by searching for:

خواص دارویی ماش

خواص درمانی ماش

فواید گاودانه

خواصماش

مضرات ماش

ماش ارزش دارویی

کاشت ماش

ماش سیاه و سبز

كرسنة

فواید مصرف گاودانه

آفات ماش

بوته ماش سبز

خواص گاودانه

خاصيت ماش سبز

ماش گوهر

وزن 1000 دانه ماش

خواص درمانی ماش سبز

ماش بوته

فواید ماش سیاه

فواید دانه ماشگاودانهخواص دانه ماش سبزفوايد ومضرات ماشفوايد جوانه ماشماش سیاه و خواص آنخواص لعاب ماشخواص وویتامین ماشک سبزخواص ماش سبز پخته شدهفواید ماش سیاه وسبزفوايد ماش سياهخواص دارویی گاودانه فیبرهای غذایی خواص بيو فيزيكي ماش سبز و سیاهخواص ماش سبزغذاهای فیبر دار گدامین گوهر هستن دانه ماش،خاصیت خوردن گاو دانهخاصيت جوانه ماشکشت ماش سیاهموزائیک ماشVigna radiataغذای دامهاخوردن ماش برای دامخواصماش سبزخاصیت عامل مقشرگنديدگي جوانه ماششكل گياه ماشماش.پختهگاودانه(مدت جوانه زدنخواص ماشسبزوزن هزاردانه ماشوزن هزار دانه ماش سباهفواید گاو دانهروغن گاودانه وخواص آنSearch خواص ماشکشت ماشدانه ماشخواص داروئی ماشفوايد جوانه ماش سبزخواص داروییماش سبزماش سبز و ماش سیاهخواص جوانه ماش سیا هعكس بوته ماشخواص ماش رشد

کلمات کلیدی این موضوع

تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات تماس با پرشین پت
جهت ارتباط با مديران پرشین پت مي توانيد از اطلاعات زير استفاده نماييد .
Email : persianpet@gmail.com
SMS : 10000128394214




Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547