نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

نکات مهم در آشپزی(عسل...زعفران...ماکارون

This is a discussion on نکات مهم در آشپزی(عسل...زعفران...ماکارون within the علوم غذایی forums, part of the تالارهای متفرقه category; - از بين بردن بوي غذا: اگر خانه شما از بوي غذا پرشده و باعث ناراحتي خانواده مي شود، از ...

  1. Top | #1

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    طوطی..سگ...ماهی
    محل سکونت
    ایرونیم
    لايك دريافتي
    586
    لايك كرده
    534
    نوشته ها
    2,035
    می پسندم
    1,296
    مورد پسند : 5,852 بار در 1,746 پست
    حالت من :
    My Mood
    Happy

    Rr نکات مهم در آشپزی(عسل...زعفران...ماکارون

    - از بين بردن بوي غذا: اگر خانه شما از بوي غذا پرشده و باعث ناراحتي خانواده مي شود، از دود اسفند و يا دود خاکشيراستفاده کنيد. با دودکردن دارچين هم مي توانيد بوي غذا را کاملا از بين ببريد. علاوه بر آن، دود اسفند باعث ضدعفوني کردن محيط هم مي شود.
    - نکته اي درمورد زودپز: هميشه درنظر داشته باشيد که نبايد هرگز روي زودپزي که تازه خاموش کرده ايد آب بريزيد، زيرا هم خطرناک است و هم اين کار باعث مي شود، زود پز تبديل به دير پزشود و ديگر غذا را زود نپزد!
    -يک دستگاه بخار پز درخانه: براي ساختن اين دستگاه، بر روي يک قابلمه آبکش قرار دهيد. سپس مقداري آب در قابلمه بريزيد (به ميزاني که آبکش با آب برخورد نکند) حالا هر ماده اي را که مي خواهيد بخار پز کنيد، روي آبکش قرار دهيد. اجاق گاز را روشن کنيد تا موادغذايي شما بخارپز شود.
    - جلوگيري از آهک زدن کتري و سماور: کافي است چند دانه گوش ماهي در کتري يا سماور قراردهيد، تا آهک موجود در آب را جذب کند.
    - جلوگيري از سياه شدن ظروف آلومينيومي: هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه چند قطره سرکه يا آبليمو به آن اضافه کنيد; با اين کار هم ظرف شما سفيد مي ماند و هم طعم حبوبات بهتر مي شود.
    - جداکردن نان شيريني از قالب: اگر نان شيريني از قالب جدا نمي شود، يک پارچه را داخل آب خيلي داغ فرو کنيد و دور قالب شيريني بپيچيد و چند دقيقه صبر کنيد; نان شيريني به راحتي از قالب جدا خواهد شد.
    - بريدن پنير: براي اينکه پنير بهتر بريده شود، از کارد کند استفاده کنيد. راه ديگر آن اين است که کارد را کمي گرم کنيد و سپس پنير را برش دهيد. راه ديگر اين است که از يک نخ تميز و ضخيم مثل نخ عمامه استفاده کنيد. دو طرف نخ را بگيريد و از بالا تا پايين قالب پنير بکشيد. پنير به صورت صاف بريده مي شود.
    - نکاتي در مورد عسل شکرک زده: اگر عسل شما سفت شده و در ضمن سفيد شده يا به اصطلاح شکرک زده و ديگر قابل استفاده نيست، مي توانيد عسل را در ديزي يا ظرفي که در آن محکم بسته مي شود بريزيد، به صورتي که آب داخل آن نشود. حال ظرف بزرگتر ديگري برداريد و داخل آن آب بريزيد و ظرف عسل را ايستاده درون ظرف بگذاريد. اگر فکر مي کنيد که ظرف عسل وارونه مي شود يا تکان مي خورد، يک جسم سنگين روي آن بگذاريد تا ثابت بماند. حالا اجاق گاز را روشن کنيد تا آب جوش بيايد. با بخار آب، عسل به حالت اوليه برمي گردد و مطمئن باشيد که ديگر تا تمام شدن عسل شکرک نمي زند.
    - پخت غذا با حرارت ملايم: اگر شما هم از جمله خانم هايي هستيد که عقيده داريد اگرغذا با حرارت ملايم پخته شود خوشمزه تر است، لازم است بدانيد که گاهي اين روش، نتيجه دلخواه ندارد. به عنوان نمونه اگر مي خواهيد گوشت يا مرغ را با حرارت کم بپزيد، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهيد، تا طلايي شود واطراف آن تغيير رنگ دهد. سپس آن را روي حرارت ملايم بپزيد. با طلايي کردن گوشت، لايه سرخ شده محافظي براي قسمت هاي ديگر گوشت مي شود و از له شدن آن جلوگيري مي کند. کافي است قطعات گوشت را در تابه گود يا قابلمه بچينيد و آب را به آن اضافه کنيد، تا يک چهارم ضخامت قطعات گوشت آب باشد. سپس با درجه حرارت متوسط در ظرف در باز يا نيمه باز بپزيد. گاهي نيز گوشت ها را زيرو روکنيد و در صورت لزوم آب به آن اضافه کنيد.
    - جلوگيري از وارفتن کوفته: براي اينکه کوفته هاي شما در آب از هم نپاشد، قدري آرد و تخم مرغ به آن بيفزاييد و حرارت آتش را زياد کنيد.
    - اگر فلفل غذا زياد شد: اگرفلفل بيش از اندازه به غذايتان زده ايد و خيلي تند شده است، چند دقيقه قبل از آن که غذا را از روي حرارت برداريد، آب يک عدد ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد. به طرز قابل ملاحظه اي تندي غذا از بين خواهد رفت.
    - اگر حبوبات بي نمک شد: اگرحبوبات شما بي نمک شد هرگز نمک خشک روي آن نريزيد ; بلکه مقدار نمک مورد نياز را در آبجوش حل کنيد، سپس داخل حبوبات پخته بريزيد. نمک به همه جاي حبوبات مي رسد.
    - پخت بهتر ماکاروني: چند قاشق غذاخوري روغن و آبليمو داخل ظرف ماکاروني در حال جوشيدن بريزيد. همچنين مي توانيد چند قاشق آبليمو به مايه ماکاروني اضافه کنيد تا ماکاروني شما لذيذتر شود.
    - خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو: براي بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشني تمرهندي مخلوط با آب استفاده کنيد.
    - راهي براي بهتر رنگ دادن زعفران: براي اينکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد مي توانيد درون يک استکان کوچک به مقدار مورد نياز زعفران ساييده بريزيد و دو قاشق غذاخوري آب جوش به آن اضافه کنيد. بعد از اينکه برنج را آبکش کرديد و داخل قابلمه ريختيد استکان حاوي آب و زعفران را در برنج فرو ببريد و دم کني را روي قابلمه بگذاريد. با دم کشيدن برنج، زعفران هم دم مي کشد و بهتر رنگ مي دهد.
    - راهي براي تشخيص سوسيس تازه: انگشت سبابه را برروي سوسيس فشار دهيد، بعد از برداشتن انگشت اگر بر روي سوسيس جاي انگشت نماند، سوسيس تازه است.
    - استفاده از سويا در برنامه غذايي: 500 گرم سويا را درون آب خيس کنيد. بعد از چند ساعت که سوياها کاملا خيس شدند آنها را چرخ کنيد. سپس با 500 الي 1000 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط کنيد. و حالا آنها را بسته بندي کنيد و داخل فريزر قرار دهيد. با اين کار سويا طعم گوشت چرخ کرده را به خود مي گيرد و به راحتي مي توانيد از آن براي پخت غذا کمک بگيريد. در ضمن درخرج خانه هم کمک شاياني کرده ايد.
    - چند نکته در مورد رب گوجه فرنگي: متاسفانه بسياري از خانم ها بعد از خردکردن گوجه فرنگي براي درست کردن رب، آب سفيد آن را دور مي ريزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتي که اين کار بسيار اشتباهي است. چون تمام املاح معدني لازم براي بدن داخل همان آب سفيد است. در ضمن همين آب سفيد مانع فاسدشدن رب مي شود. براي اينکه رب شما قرمز شود آب گوجه فرنگي را داخل ظرف استيل بجوشانيد. روي ظرف رب، کمي روغن آب شده بريزيد تا ديگر کپک نزند.
    - خوشمزه تر شدن کوکو سبزي: براي خوشمزه تر شدن کوکو سبزي، از گردوي خرد شده و زرشک استفاده کنيد; کوکوي شما بسيارخوشمزه مي شود.
    - سريع تر جوش آمدن آب: اگر عجله داريد و مي خواهيد آب سريع تر جوش بيايد، کمي نمک به آن اضافه کنيد.
    - سريع جوش آمدن آب سماور: اگر مي خواهيد آب سماور زودتر جوش بيايد، ابتدا سماور را تا نيمه آب کنيد. بعد از گرم شدن، بقيه آب را داخل سماور بريزيد.
    - راحت خارج شدن نمک از نمک پاش: براي اينکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود، مي توانيد چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بريزيد.


    تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir)
    شارن و شارا،دنبال یه مامان یا بابای خوب میگردن...

  2. 3 کاربر پست آیسه عزیز را پسندیده اند .


  3. Top | #2

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    انواع حیوانات اهلی
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    111
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    3,015
    می پسندم
    17,998
    مورد پسند : 5,018 بار در 1,536 پست

    پیش فرض

    [/COLOR]- بريدن پنير: براي اينکه پنير بهتر بريده شود، از کارد کند استفاده کنيد. راه ديگر آن اين است

    که کارد را کمي گرم کنيد و سپس پنير را برش دهيد. راه ديگر اين است

    [COLOR=red]که از يک نخ تميز و ضخيم مثل نخ عمامه استفاده کنيد. دو طرف نخ را بگيريد

    و از بالا تا پايين قالب پنير بکشيد. پنير به صورت صاف بريده مي شود.
    [/

    سلام


    بحث آشپزی همیشه برام جالب بوده و هست


    از بعضی مطالب که واقعاً موارد ابتدائی است بگذریم


    این نخ عمامه برام جالبه پیشنهاد میکنم

    در بعضی مواردیک تغیرکوچکی در روشها بدهیند بعد مطرح کنید


    ضمناً از تایپیکتون سپاسگذار و ممنون هستم

Visitors found this page by searching for:

نکات مهم در آشپزی

نکات مهم در اشپزی

نكات مهم در اشپزي

عسل و زعفران

نکات مهم دراشپزینكات مهم در آشپزيزعفران با عسلنکات مهم درآشپزیزعفران وعسلطرزتهیهسعد عسل زعفراننكات مهم اشپزياشپزی عسلنكات مهم در آشپزی عسل زعفرانعسل وزعفرانعسل با زعفرانحلولی عسل زعفراننكات مهم دراشپزي search خواص جاي ترش

کلمات کلیدی این موضوع

تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات تماس با پرشین پت
جهت ارتباط با مديران پرشین پت مي توانيد از اطلاعات زير استفاده نماييد .
Email : persianpet@gmail.com
SMS : 10000128394214




Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556