صفحه 4 از 8 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 77
Like Tree18Likes

خواص برخی میوه ها و سبزیجات

This is a discussion on خواص برخی میوه ها و سبزیجات within the تالار گیاهان و خواص دارویی گیاهان forums, part of the تالار گیاهان category; آب انار: به علت دارا بودن آنتی اکسیدان برای قلب مفید است. خوردن روزانه یک لیوان آب انار می‌تواند میزان ...

  1. Top | #31

    کاربر بسیارموثر

    کاربر بسیار موثر


    حیوان خانگی
    سگ - كلاغ - گربه
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    7
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    606
    می پسندم
    195
    مورد پسند : 61 بار در 24 پست

    پیش فرض 7 آبمیوه شفابخش ....

    خواص برخی میوه ها و سبزیجات

    آب انار: به علت دارا بودن آنتی اکسیدان برای قلب مفید است. خوردن روزانه یک لیوان آب انار می‌تواند میزان فشار خون را تا یک سوم کاهش دهد.

    آب پرتقال: محافظ سیستم ایمنی بدن است و مانع کم‌خونی می‌شود بهترین منبع ویتامین Cاست .خوردن آب پرتقال با غذا جذب آهن را آسانتر می‌کند. نوشیدن یک لیوان آب پرتقال در روز همچنین از بروز آرتروز جلوگیری می‌کند.به خانمهای باردار توصیه می‌شود نوشیدن آب پرتقال را فراموش نکنند .

    آب گریپ‌فروت: حافظ سیستم ایمنی بدن و سرشار از ویتامین C است و چون از خانواده مرکبات می‌باشد سرشار از تبا‌کاروتن است. این خاصیت باعث محافظت پوست از اشعه‌های مضر می‌شود.

    آب سیب: پرانرژی و محافظ عضله قلب است. به علت دارا بودن Flavonoid ، سومین منبع دارنده ویتامین C می‌باشد و دارای قند Fructose است که در بدن بسیار دیر می‌سوزد.

    آب آناناس: برای هضم غذا مفید است. این میوه برای آنزیمی موسوم به bromelain است که به هضم پروتئین‌های سنگین کمک می‌کند. حاوی قند و بسیار پرانرژی است. هر صد میلی‌لیتر آب آناناس، حاوی ۱۱ میلی‌گرم ویتامین C است.

    آب گوجه‌فرنگی: برای سلامت مردان و لاغر شدن مفید است. هر ۲۵۰ میلی‌لیتر آب گوجه‌فرنگی، ۵۰ کالری ارزش غذایی دارد و باعث تقویت مویرگ‌ها می‌شود. ماده lycopenc موجود در گوجه‌فرنگی از بروز سرطان پروستات پیشگیری می‌کند.

    آب زغال‌اخته: از التهاب مثانه جلوگیری می‌کند و باکتریهای مضر موجود در مثانه را از بین می‌برد. همچنین باعث کاهش خطر عفونتهای ادراری می‌شود. آب زغال‌اخته مملو از ویتامین C است.

    توصیه می‌شود آب میوه را با غذا و یا پس از غذا میل کنید. اسید میوه به مینای دندان آسیب می‌رساند بنابراین بلافاصله پس از نوشیدن آب میوه مسواک بزنید.
    " مرا رسم وفا و حق شناسی کشاند آنجا که با سگ خو گرفتم "

    --------------------------

    " Don't Buy a Pet , Adopt a Pet "

  2. 6 کاربر پست alo_gh عزیز را پسندیده اند .


  3. Top | #32
    p_s
    هم اکنون آفلاین میباشد

    کاربر بسیارموثر

    کاربر بسیار موثر


    حیوان خانگی
    سگ و گربه
    لايك دريافتي
    5
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    766
    می پسندم
    613
    مورد پسند : 62 بار در 37 پست

    پیش فرض

    بادام يكي از بهترين ميوه هايي است كه از لحاظ تغذيه اهمييت فراواني دارد و طبيعت در دسترس انسان قرار داده است . مغز بادام غني از اسيد هاي آمينه ، چربي ، مواد قندي ، مواد معدني و ويتامين هاست .
    ارزش غذايي يكصد گرم مغز بادام بشرح ذيل است :


    مواد متشكله مقدار در 100 گرم

    1-پروتئين ___________ 19 گرم
    2-چربی ____________ 54 گرم
    3-كربوهيدرات ________ 20 گرم
    4-فیبر ______________ 3 گرم
    5-كلسيم ___________ 234 ميلي گرم
    6-فسفر ____________ 500 ميلي گرم
    7-آهن _____________ 5 ميلي گرم
    8-سديم ____________ 4 ميلي گرم
    9-پتاسيم ___________ 770 ميلي گرم
    10-منيزيم __________ 625 ميلي گرم
    11-ويتامين آ ________ 5 واحد بين المللي
    12-تيامين __________ 0.24 ميلي گرم
    13-ريبو فلاوين _______ 0.92 ميلي گرم
    14-نياسين _________ 5/3 ميلي گرم
    15-اسيد اسكوربيك ___ به ميزان كم
    16-آب _____________ 5%
    17-كالري ___________ 598

  4. کاربر مقابل پست p_s عزیز را پسندیده است:


  5. Top | #33

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    لايك دريافتي
    19
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    1,159
    می پسندم
    7,099
    مورد پسند : 125 بار در 62 پست

    پیش فرض

    جام جم آنلاين: مصرف روزانه سيب ‌به عنوان ميوه‌اي سرشار از انواع ويتامين و مواد معدني، در كاهش فشار خون و تقويت فكر و‌ ‌انديشه نيز موثر است.همچنين موز منبعي از سروتونين و ويتامين ب 6 ‌‌و ‌پتاسيم به شمار مي‌رود.
    اين‌ ‌ميوه علاوه بر اثرات آرام‌بخش، در كاهش ‌فشارخون و مهار تشكيل لخته هم نقش دارد.‌ ‌همچنين مصرف موز نارس به علت ‌وجود نشاسته مقاوم به هضم و قند كمتر، براي بيماران‌ ديابتي توصيه مي‌‌شود.
    زردآلو به عنوان يكي از‌ ‌ميوه‌‌هاي تابستاني، حاوي كلسيم، فسفر، پتاسيم، آهن و ويتامين‌ a ‌است كه مصرف روزانه آن‌ براي درمان كم خوني مناسب ‌است.
    گلابي هم حاوي ويتامين b ،a ،‌c ، آهن، ‌كلسيم، منگنز، كبالت و ‌پتاسيم بوده و به علت تحريك ترشح بزاق به هضم غذا كمك‌ ‌مي‌كند.‌
    سيب، سرشار از انواع‌ ‌ويتامين‌، مواد معدني مانند آهن، ‌منيزيم، كلسيم، پتاسيم، تانن و فيبر است. مصرف روزانه اين ميوه ‌علاوه بر اثرات آرام‌‌بخش در كاهش فشار خون و تقويت فكر و‌ ‌انديشه نيز موثر است
    انسانم ارزوست.....

  6. Top | #34

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    ندارم ولي به زودي ميگيرم
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    11
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    1,505
    می پسندم
    1,023
    مورد پسند : 2,698 بار در 1,067 پست
    نوشته های وبلاگ
    12

    پیش فرض خواص برخی میوه ها و سبزیجات

    آناناس دارای چه فواید مفیدی می باشد؟چرا توصیه می شود برای تمام بیماران کمپوت آناناس ببرید؟


    آناناس و كمك به هضم غذا
    آناناس حاوی آنزیم مخصوصی است كه با شكستن ساختمان پروتئین غذاها به هضم آنها كمك می‌كند.

    از آب آناناس می‌توان به عنوان هضم‌كننده و نرم‌كننده غذاهای مختلف نظیر گوشت استفاده كرد. همچنین از آنزیم مخصوص در آناناس می‌توان در تهیه غذاهای ژلاتینی نظیر انواع دسرها و ژله استفاده كرد.

    متخصصان معتقدند آناناس برای بهبود دستگاه گوارش مفید و منبع خوبی برای منیزیم و حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین c و ویتامینb1 است. آناناس به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین c ممكن است باعث سوزش مختصر نوك زبان شود كه نگران‌كننده نیست.

    خوردن روزانه نصف یك آناناس طبیعی مانع بروز بسیاری از بیماری‌ها می‌شود؛ مثل فشارخون بالا، گرفتگی سرخرگ‌ها، رماتیسم و سرطان.

    كرم آناناس پوست را لطیف و شاداب می‌كند. آناناس هم برای درون بدن و هم برای ظاهر بدن در حكم راز جوانی و زیبایی است.


    آناناس التیام‌دهنده ناراحتی‌های گوارشی است و كم اشتهایی و اسهال را درمان می‌كند. این میوه درمان مؤثری برای گرفتگی، ورم مفاصل، آماس و دیگر دردهای عضلانی و مفصلی است.


    آناناس پایین آورنده تب است و سموم را از بدن دفع و ایجاد تعرق می‌كند. آناناس سبب كاهش چروك پوست و پاكسازی سلول‌های مرده آن می‌شود. اما به دلیل وجود اسیدهای آن نباید زیاد مصرف شود، خوردن بیش از حد آناناس سبب پوسیدگی دندان و تورم لثه می‌شود. بنابراین بهتر است پس از خوردن آناناس دهان را بشویید یا مسواك بزنید.


    به طور كلی محافظ سلامت عمومی است.نوشیدن یك فنجان آب آناناس 3 بار در روز یا خوردن یك تكه آناناس با هر وعده غذا بسیار مفید است
    خدایا ، تمام خنده های تلخ امروزم را می دهم ، یکی از آن گریه های شیرین کودکیم را پس بده

  7. کاربر مقابل پست varona عزیز را پسندیده است:


  8. Top | #35

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    ندارم ولي به زودي ميگيرم
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    11
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    1,505
    می پسندم
    1,023
    مورد پسند : 2,698 بار در 1,067 پست
    نوشته های وبلاگ
    12

    پیش فرض

    خواص انجیر


    با وجود این‌كه انجیر خشك در تمام طول سال در دسترس است، اما خیلی‌ها معتقدند جای طعم خوش و منحصربفرد انجیر تازه را نمی‌گیرد.در كنار طعم لذیذ و لذتبخش، انجیر فواید بی‌شماری هم دارد كه اطلاع از آنها مفید خواهد بود. انجیر سرشار از مواد معدنی، ویتامین و فیبر است. حاوی مقدار خوبی پتاسیم، آهن، مس و منگنز، كلسیم و فسفر و ویتامین‌های a و b1 و b2 است.
    انجیر در درمان و بهبود یبوست، سوء‌هاضمه، سرفه، برونشیت و آسم كاربرد دارد. مصرف این میوه پس از ابتلا به بیماری، به افزایش وزن نیز كمك می‌كند. انجیر در مواردی از اختلالات تنفسی مانند سیاه سرفه و آسم نیز مفید است. همچنین انجیر برای بهبود مشكلاتی نظیر تب، گوش درد و ورم چركی كاربرد دارد و برای كمك به كبد هم عالی است.


    كاهش فشار خون
    انجیر منبع خوبی از پتاسیم است و پتاسیم نیز عنصری است كه به كنترل فشار خون كمك می‌كند. كمبود پتاسیم بخصوص زمانی كه با افزایش مصرف سدیم همراه باشد، می‌تواند منجر به فشار خون بالا شود.

    راهی شیرین برای كاهش وزن
    انجیر منبع بسیار خوبی از فیبر غذایی است. شاید بدانید كه مواد غذایی حاوی فیبر نقش موثر و مفیدی در مدیریت و كنترل وزن ایفا می‌كنند. فیبر گرسنگی را به تاخیر می‌اندازد و از این‌رو در رژیم‌های كاهش وزن جایگاه ویژه‌ای دارد. البته به آن شرط كه در خوردن سایر مواد غذایی نیز از حد تعادل خارج نشویم

    افزایش تراكم استخوان
    شاید موجب تعجب شما شود، اگر بدانید انجیر منبع خوبی از كلسیم است. علاوه بر این، پتاسیم موجود در انجیر دفع ادراری كلسیم را نیز كاهش می‌دهد. پس انجیر یكی از بهترین مواد غذایی برای افزایش تراكم استخوان می‌باشد.

    درمان یبوست
    پزشكان در گذشته یبوست را ام‌الامراض یا مادر بیماری‌ها نامیده‌اند. پس اهمیت پیشگیری و درمان آن مشخص است. بهترین داروی آزمایش شده و خوش طعم در این زمینه انجیر است. فیبر موجود در انجیر به عملكرد سالم روده كمك می‌كند؛ این عمل مانع بروز یبوست می‌شود.

    همچنین مصرف انجیر در روزهای گرم تابستان می‌تواند تشنگی را كاهش دهد. از انجیر خشك نیز به عنوان میان‌وعده‌ای انرژی بخش استفاده می‌شود.
    شرایط انتخاب و نگهداری
    پوست انجیر تازه بسیار نرم است و از این‌رو یكی از میوه‌هایی است كه به راحتی و در حمل و نقل و هنگام نگهداری خراب می‌شود، پس مهم است دقت كنیم كه خیلی هم زودتر از مصرف این میوه را خریداری نكنیم، حداكثر یك یا 2 روز زودتر. همچنین برای بهره بردن از فواید آن سعی كنید انجیرهای تازه و رسیده را انتخاب كنید.
    بوی انجیر نیز راه خوبی برای درك تازگی آن خواهد بود. انجیر نباید بوی ترشیدگی بدهد. در ضمن
    مصرف بیش از حد انجیر ممكن است موجب بروز اسهال ‌شود كه باید دقت نمود. همچنین انجیر خشك حاوی مقدار زیادی قند است كه می‌تواند برای دندان‌ها مشكلاتی را ایجاد كند. پس تعادل در مصرف نیز نباید فراموش شود
    خدایا ، تمام خنده های تلخ امروزم را می دهم ، یکی از آن گریه های شیرین کودکیم را پس بده

  9. کاربر مقابل پست varona عزیز را پسندیده است:


  10. Top | #36

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    ندارم ولي به زودي ميگيرم
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    11
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    1,505
    می پسندم
    1,023
    مورد پسند : 2,698 بار در 1,067 پست
    نوشته های وبلاگ
    12

    پیش فرض

    تمشك میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشك ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، كمپوت و ... خورده می شود. بوته تمشك در مناطق گرم و مرطوب، در جنگل ها و صحراها می روید و گاهی آن را می كارند.
    نام های دیگر تمشك، توت وحشی و سه گلی است. ساقه های تمشك نرم و به رنگ قرمز و دارای خارهای دراز است. برگ های آن متفاوت و بیضی شكل و اطراف آن كنگره كنگره و به شكل دندانه های اره ای است.
    گل های تمشك به رنگ های سفید، صورتی یا به صورت خوشه در ماه های مرداد پدیدار می شود و تا مهر دوام می آورد.
    قسمت های مورد استفاده بوته تمشك عبارتند از : میوه ، برگ، تخم ، دانه و گل .
    خواص



    1- جوشانده 25 گرم از برگهای تمشك در یك لیتر آب برای درمان انسداد مجاری ادرار مفید است.
    2- تمشك سرشار از ویتامین های C وK است و دارای خواص خنك، نرم كننده و ضد اسكوربوت می باشد.
    3- تمشك خون را تصفیه می كند و برای كسانی كه به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.
    4- تمشك یبوست مزاج را معالجه می كند.
    5- تمشك برای تسكین درد سودمند است، زیرا تمشك دارای اسید سالسیلیك می باشد.
    6- تمشك خون را قلیائی می كند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید است.
    7- شربت تمشك برای بیماران مبتلا به سرخك و مخملك تجویز شده است.
    8- تخم و دانه ای كه درتمشك وجود دارد، اغلب با دندان نیز خرد نمی شود، ولی وقتی خورده شود درمعالجه ی یبوست و خشكی مزاج به طور طبیعی بسیارمؤثر است و سبب می شود كه یبوست به كلی رفع گردد.
    9- شربت تمشك، مخلوط با آب برای رفع تب تجویز شده است.

    خواص برخی میوه ها و سبزیجات

    10- خوردن تمشك برای مبتلایان به مرض قند( دیابت)، تبهای صفراوی، التهاب مجاری ادرار، گلو درد( آنژین ) مفید است.
    11- جوشانده 20 تا 50 گرم گل تمشك یا برگ تمشك در یك لیتر آب برای درمان ترشحات زنانگی، خونریزی در فواصل قاعدگی ، اخلاط خونی، وجود خون در ادرار، گریپ، گرفتگی صدا، آب آوردن نسوج و بیماری های پوستی اثر شفا بخش دارد. جوشانده را بعد از هر وعده ی غذا یك استكان می خورند.
    12- جوشانده گل یا برگ تمشك( به روشی كه گفته شد) در استعمال خارجی برای درمان زخم های دهان، ورم لثه، درد گلو و ورم لوزه ها بكار می رود و بیمار با غرغره كردن این جوشانده دهان را می شوید.
    13- جوشانده برگ تمشك اسهال و ورم روده را معالجه می كند، بدین منظور باید 40 تا 50 گرم برگ خشك تمشك را در یك لیتر آب سرد بخیسانید و به مدت 10 دقیقه آن را جوشانده و سپس بگذارید 10 دقیقه دم بكشد. پس از صاف كردن، روزی سه بار، هر بار یك فنجان آن را بین غذاهای اصلی بنوشید.
    14- جوشانده فوق برای تسكین درد معده از هر نوع كه باشد مانند ترشی معده، نفخ و گاز شكم و تشنج معده مؤثر است.
    15- خوردن جوشانده برگ تمشك به مقدار 3 تا 4 فنجان در روز و بین غذاهای اصلی، بند آوردن ادرار را معالجه می كند وبهترین دارو بر ضد درد كیسه مثانه است.
    16- اگر 40 تا 50 گرم برگ خشك تمشك را در یك لیتر آب بریزید و آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه جوشانده و پس از 10 دقیقه دم كشیدن و صاف كردن آن، به مقدار 3 فنجان در روز بین غذاهای اصلی بنوشید، دردهای نقرسی و بسیاری از انواع رماتیسم را آرام می كند.
    17- اگر 100 گرم برگ خشك تمشك را به مدت 10 دقیقه بجوشانید و پس از دم كشیدن و صاف كردن آن را به عنوان محلول شستشو برای شستن بیماری برفك، جوش های صورت و یا هر نوع تحریكات دیگر پوست به كار ببرید ، اثر شفابخش دارد.
    18- تمشك دارای خاصیت ضد عفونی كننده است.
    19- تمشك به علت دارا بودن ویتامین های C وK برای اوره و فشار خون مفید است.
    20- برای معالجه كك و مك، ابتدا صورت را خوب بشوئید و سپس ورقه نازكی از تمشك به مدت یك ساعت روی صورت بمالید. این كار را چند بار تكرار كنید تا كك و مك صورت از بین برود.
    21- برگ تازه تمشك را اگر بپزند و روی محل بیماری های پوستی قرار دهند، بیماری را التیام می دهد.
    22- گوشت پردانه تمشك، دارای خواص توت فرنگی است و ترشی خون را از بین می برد.
    23- تمشك،عرق آور است؛ لذا بهترین زهكش سوراخ های پوست است.
    خدایا ، تمام خنده های تلخ امروزم را می دهم ، یکی از آن گریه های شیرین کودکیم را پس بده

  11. Top | #37

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    ندارم ولي به زودي ميگيرم
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    11
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    1,505
    می پسندم
    1,023
    مورد پسند : 2,698 بار در 1,067 پست
    نوشته های وبلاگ
    12

    پیش فرض

    خربزه


    خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست كه انواع گوناگونی دارد و بهترین آن خربزه خراسان است.
    رسول گرامی اسلام (ص) در بیان خواص خربزه فرموده اند: خربزه از زینت های زمین است، آب آن از رحمت الهی، و شیرینی آن از بهشت است.
    از امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، مثانه را پاك و سنگ مثانه را آب می كند و ادرار را افزایش می دهد.
    ایشان می فرمایند : خربزه ده خاصیت دارد:
    1- خوردنی است.
    2- آشامیدنی است، چون آبدار است.
    3- میوه است.
    4- گل است ( زیرا بویی مطبوع دارد ).
    5- شیرینی است ( زیرا دارای قند زیاد است ).
    6- روده ها و معده را شستشو می دهد.
    7- معده و روده را پاكیزه می كند.
    8- سبزی است.
    9- دوای درد است.
    قسمت هایی از این میوه كه در تغذیه و پزشكی استفاده می شود، عبارت اند از: گوشت، تخم و پوست میوه.
    خواص درمانی خربزه



    1- خربزه دارای ویتامینA است، از این رو درترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد.
    2- خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های
    سنگ كلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمك و فلفل كمتر خورده شود.
    3- خربزه سرشار از ویتامین هایA ،D وC و سلولز است.
    4- خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می شود.
    5- اگر گوشت خربزه را له كنید و به صورت
    مرهم روی سوختگی های سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد كرد.
    6- تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تب های شدید مفید است.
    7- خربزه باعث
    افزایش شیر در زنان شیرده می شود.
    8- مغز تخم خربزه ی بو داده طبیعت گرم دارد.
    9- مغز تخم خربزه ی بو داده دارای خاصیت
    ادرار آور، نرم كنندهو افزایش دهنده میل جنسی است.

    خواص برخی میوه ها و سبزیجات
    10- خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و كم خونی مفید است.
    11- خربزه، رنگ چهره را روشن می كند و بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان می نماید.
    13- خربزه به
    هضم غذا كمك می كند و رودل را برطرف می نماید.
    14- خوردن 8 گرم دم كرده ی پوست خشك شده ی خربزه ، سنگ مثانه را دفع می كند.
    احتیاط لازم در مصرف خربزه



    1- مصرف زیاد خربزه باعث نفخ می شود، در نتیجه در ناحیه معده و روده ایجاد درد می نماید.
    2- باید خربزه را بعد از غذا مصرف نمود، زیرا در غیر این صورت تولید اسهال و ورم روده می كند.
    3- خوردن خربزه كال در كسانی كه معده ضعیف دارند، تولید اسهال می كند. همچنین خلط را می افزاید و برای سینه درد و سرماخوردگی مضر است.
    خدایا ، تمام خنده های تلخ امروزم را می دهم ، یکی از آن گریه های شیرین کودکیم را پس بده

  12. کاربر مقابل پست varona عزیز را پسندیده است:


  13. Top | #38

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    ندارم ولي به زودي ميگيرم
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    11
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    1,505
    می پسندم
    1,023
    مورد پسند : 2,698 بار در 1,067 پست
    نوشته های وبلاگ
    12

    پیش فرض

    موز


    موز Banana
    نام علمی Musa sapientum
    گياه شناسي
    موز گياهي است علفي كه مانند درختچه است . برگهاي آن بسيار بزرگ و پهن و گاهي تا 2 متر مي رسد . گلهاي آن مجتمع و بصورت سنبله است ميوه آن ابتدا سبز و بعد از رسيدن برنگ زرد در مي آيد .
    موز از چهار هزار سال قبل در هندوستان كشت مي شده است . در سال 1482 پرتغاليها موز را در سواحل گينه پيدا كردند و به جزائر قناري بردند و سپس بوسيله ميسيونر مذهبي اسپانيولي به نواحي قاره آمريكا برده شد و اكنون موز در تمام مناطق گرمسير دنيا كشت مي شود .
    موز را هنگاميكه هنوز سبز است از درخت مي چينند و به مناطق مختلف مي فرستند و در آنجا بوسيله گرما دادن آنرا مي رسانند .
    موز انواع مختلف دارد يك نوع آن بسيار درشت و نوعي از آن هم خيلي ريز است كه مزه شيريني دارد .
    در كشورهاي استوايي معمولا موز را مي پزند و همراه با برنج و لوبيا مي خورند در كشورهاي آمريكاي لاتين موز را ورقه ورقه كرده و در آفتاب خشك مي كنند
    هنگاميكه موز انتخاب مي كنيد بايد پوست آن زرد و سفت و روي آن لكه هاي سياه وجود داشته باشد و اين نشانه موز رسيده است . موز نارس بدليل داشتن نشاسته زياد هضمش سنگين است .
    در موز چند ماده شيميايي بسيار مهم مانند سروتونين ، نوروپي تفرين ، دوپامين و كاته چولامين وجود دارد .
    خواص داروئي:
    موز از نظر طب قديم ايران معتدل و تر است و خون را غليظ مي كند . موز انرژي زيادي دارد و چون نرم هست غذاي خوبي براي كودكان و اشخاص مسن مي باشد
    1)بدليل داشتن پتاسيم زياد ضد سرطان بوده و غذاي خوبي براي ماهيچه ها مي باشد
    2)موز ملين بوده و همچنين درمان اسهال و اسهال خوني است
    3)موز خونساز است بنابراين اشخاص لاغر و كم خون حتما بايد موز بخورند
    4)موز تقويت كننده معده و نيروي جنسي است
    5)موز درمان زخم معده و روده مي باشد
    6)گرد موز همچنين داروي خوبي براي پائين آوردن كلسترول است 7)شيره گلهاي موز درمان كننده اسهال خوني است
    8)جوشانده موز اثر قطع خونريزي دارد
    9)ضماد برگ درخت موز براي درمان و سوختگي مفيد است
    10)ريشه موز دفع كننده كرم معده است
    11)موز نفاخ است و زيادخوردن آن خصوصا در سرد مزاجان توليد گاز معده مي كند براي رفع اين عارضه بايد پس از موز كمي نمك خورد
    12)موز تاثير خوبي در تامين رشد و تعادل سيستم اعصاب دارد.
    13)براي درمان ضعف بدن موز را با عسل بخوريد
    14)موز مدر است
    15)موز بعلت دارا بودن قند زياد براي مبتلايان به مرض قند مضر است و نبايد در خوردن آن افراط كنند. به صورت خوراکی مصرف میشود که یشیوه های مصرف آن در زیر خواهد آمد
    خدایا ، تمام خنده های تلخ امروزم را می دهم ، یکی از آن گریه های شیرین کودکیم را پس بده

  14. کاربر مقابل پست varona عزیز را پسندیده است:


  15. Top | #39

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    ندارم ولي به زودي ميگيرم
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    11
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    1,505
    می پسندم
    1,023
    مورد پسند : 2,698 بار در 1,067 پست
    نوشته های وبلاگ
    12

    پیش فرض


    گياه نعناع
    نعناعي كه به عنوان سبزي خوردن مصرف مي كنيم با نعناعي كه به صورت خودرو در كوه مي رويد متفاوت است. البته از نظر شكل ظاهري تقريباً شبيه هم هستند و از نظر بو، طعم و مزه تقريباً نزديك به هم هستند ولي از نظر موارد درماني آنچه كه در كوه مي رويد غني تر و مؤثر تر است.

    البته خوردن نعناعي كه پرورش داده مي شود و به عنوان سبزي خوردن مورد استفاده قرار مي گيرد با غذاي روزانه مخصوصاً غذاي ظهر توصيه مي شود.

    در مواردي كه ناراحتيهاي معده وجود دارد اين نعناع تازه و تميز نه تنها معده را ناراحت نمي كند بلكه درمان كننده ي ناراحتي معده هم مي باشد.

    اصولاً اگر ما همراه غذا از سبزيهاي تازه به خصوص سبزيهايي كه رويش آنها به صورت خودرو مي باشد استفاده كنيم قطعاً نتايج خوبي خواهيم داشت.

    نعناع كوهي يا نعناع فِري از نظر كاربرد و خواص از نعناع معمولي كه به صورت كشت استفاده مي شود بسيار عالي تر، قوي تر و مؤثرتر است. اين داروي گياهي براي موارد سيستمهاي عصبي مثل بيخوابي، كم خوابي و ناراحتيهاي شبانه يك داروي موثر است. ضد اضطراب، ضد هيستري و همچنين مقوي معده است و همچنين برطرف كننده ناراحتيهاي معده و روده به صورت اعم از گازهاي روده و معده و چه ترش كردن و آرغ زدن مي باشد.

    اين گياه در دامنه ها و در ارتفاعات متوسط رويش دارد. بو و عطر بسيار نافذي دارد و در كرمهايي كه براي پوست ساخته مي شود مورد استفاده قرار مي گيرد.

    اين گياه، گلهاي ريز و آبي رنگي دارد و قسمتهاي مورد استفاده اين گياه، گل، برگ و ساقه آن است.
    خدایا ، تمام خنده های تلخ امروزم را می دهم ، یکی از آن گریه های شیرین کودکیم را پس بده

  16. کاربر مقابل پست varona عزیز را پسندیده است:


  17. Top | #40

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    حیوان خانگی
    ندارم ولي به زودي ميگيرم
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    11
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    1,505
    می پسندم
    1,023
    مورد پسند : 2,698 بار در 1,067 پست
    نوشته های وبلاگ
    12

    پیش فرض

    گریپ فروت:
    گریپ فروت (نام علمی Citrus paradise Macfardane GRAPEFRUIT):
    دلیل اینکه این میوه را گریپ فروت می نامند آن است که میوه آن مانند انگور بصورت جمعی تا دوازده تا بر روی شاخه می روید . این میوه که یکی از مرکبات می باشد بیشتر از 4000 سال پیش در هند و مالزی کاشته می شده است ولی تا قرن شانزدهم میلادی در دیگر کشورها ناشناخته مانده بود تا اینکه اسپانیائیها آنرا به کشورهای دیگر بردند .
    جالب است که بدانید آمریکا 97% مصرف گریپ فروت دنیا را تامین می کند و تنها ایالت فلوریدا و تگزاس با هم 90% گریپ فروت آمریکا را تولید می کنند .
    درخت گریپ فروت به اندازه درخت پرتقال و ارتفاع آن تا 12 متر می رسد برگهای آن سبز و گل آن سفید است . میوه گریپ فروت درشت تر از پرتقال و پوست آن هنگامیکه رسیده باشد نازک و برنگ زرد روشن است . اگر در چیدن گریپ فروت تاخیر شود پوست آن کلفت شده و قسمت سفیدی زیر پوست ضخیم می شود و مقدری از آب خود را از دست می دهد . گریپ فروت رسیده ترش و شیرین و کمی تلخ می باشد . نوعی از گزیپ فروت که در شمال ایران می روید چون داخل آن قرمز رنگ است به آن توسرخ می گویند .
    • گریپ فروت در حال حاضر در چین ، هند ، خاورمیانه و در ایران هم در شمال و هم جنوب پرورش داده می شود.
    • گریپ فروت در تمام طول سال در بازار وجود دارد ولی فصل آن از ژانویه تا می می باشد . گریپ فروت، میوه ای توپر، خوش طعم و مغذی است.

    ترکیبات شیمیایی:
    میوه گریپ فروت دارای گلیکوزید نارژینین و بتاسیتوستریل – دی گلیکوزید، بتا سیتوسترول، ویتامین‌ها B1 و C می‌باشد.
    درختان گریپ فروت دارای رشد زیاد و حجم شاخساره بالایی هستند و با داشتن اسکلت قوی ، خوشه های سنگین میوه را به خوبی تحمل می کنند . همچنین شکل برگ ها یکنواخت تر و بزرگ تر از برگ های پرتقال ، نارنگی ، لیمو یا لایم بوده و از فیلوتاکسی 5/2 ( پرتقال دارای فیلوتاکسی 5/3 است ) تبعیت می نمایند .
    گل های خوشه ای این گونه از نوع کامل بوده و از لحاظ ساختمانی مشابه سایر گونه های مرکبات هستند . قطر میوه بسته به رقم پایه و شرایط رشد درختان بین 8-14 سانتی متر است . در نیمکره شمالی میوه ها اواخر مهرماه تا تیرماه برداشت می شوند . چنانچه میوه ها دیر برداشته شوند ، بذر ها در داخل میوه جوانه زده که سبب کاهش بازار پسندی میوه می شود .
    در گونه میوه گریپ فروت ارقام مختلفی از بذر دار تا بی بذر وجود دارد . در ایران میوه های تولید شده در منطقه جیرفت از بهترین کیفیت برخوردارند .
    با آنکه در دنیا میوه آن بسیار مورد توجه است اما در ایران به دلیل تلخی غشا آبدان ها ، کمتر مورد توجه قرار گرفته است .
    خدایا ، تمام خنده های تلخ امروزم را می دهم ، یکی از آن گریه های شیرین کودکیم را پس بده

  18. کاربر مقابل پست varona عزیز را پسندیده است:


صفحه 4 از 8 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. میوه و سبزیجات مناسب برای سگ ها
    توسط 2rsa در انجمن انجمن روشهای تغذیه سگ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 26th October 2016, 04:34 AM
  2. میوه و سبزیجات مجاز برای فنچ
    توسط alook در انجمن عکس های زیبا از طبیعت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22nd July 2015, 04:12 AM

Visitors found this page by searching for:

پروتئین PKD2 در کدام میوه ها و سبزی ها وجود دارد

خواص انجیربندی

کلمات کلیدی این موضوع

تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات تماس با پرشین پت
جهت ارتباط با مديران پرشین پت مي توانيد از اطلاعات زير استفاده نماييد .
Email : persianpet@gmail.com
SMS : 10000128394214




Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556