کاربر تازه آشنا
![]()
کاربر تازه آشنا
![]()
من که با این پول یه پراید میخرم فک نکنم این پرنده تو خونه زیاد بتونه دووم بیاره گناه داره!!!
کاربر فعال
![]()
فکر کنم قیمتش همین باشه. جون کمیابه
کاربر موثر
![]()
این پرنده های بیچاره اصلا نباید در قفس یا حتی در اتاقک نگهداری شود .
توکان ها در اسارت افسرده می شوند و نگهداری از آن ها بسیار دشوار است و وای به حال روزی که به شما نوک بزنند!
به هر حال قیمت این پرندگان با این که اصلا نباید خرید و فروش بشوند این نیست و این قیمت ها خیلی پرت هستند و فوق العاده گران.
لطفا همگی به همه ی آشناهاتون توصیه کنین که هیچ وقت از این پرنده ها خرید و فروش نکنن.
کاش می شئ به سازمانی یا جایی اطلاع داد تا بیان و این ها رو ببرن...
کاربر موثر
![]()
آخه حیف نیست این زیبایی رو پشت قفس پنهان کرد!!!این پرنده باید آزاد باشه!!یان کارا چیه آخه!!!؟؟
کاربر نمونه
![]()
لعنت به انسان هایی که به خاطر یه مشت پول به صورت انسانیت سیلی می زنند. این پرنده را از اون سر دنیا آوردند اینجا انداختند داخل قفس. پرنده ای که آزادانه در پهنهء آسمان پرواز می کنه ، حالا شده زینت خانهء یک خانم یا آقای به اصطلاح باکلاس!
مثلث درد و رنج حیوانات سه زاویه دارد. دو زاویهء آن از دستان ما خارج هستند ، اما زاویهء سوم در دست ماست.
اگر یکی از زاویه ها از بین برود ، مثلث هم از بین خواهد رفت.تصمیم شما چیست؟
کاربر تازه آشنا
![]()
این پرندگان زیبا میوه خوار هستند و در صورت اجبار از دان پلیت(دان پارس)استفاده میکنند البته دان پلیت نیازهای بدنی آنها را بطور کامل بر طرف نمیکند
کاربر فعال
![]()
مثلا مکز خریدو فروش باز کردن که همه چی تحت نظارت باشه این حییون خرید و فروشش غیر قانونیه
زندگی نه انقدر شیرین و مرگ نه انقدر تلخ است كه به خاطرش شرافتت را بفروشی
اون یکی که دور چشمش آبی هست نزدیک میدان انقلاب نبود احتمالا؟! اگر همونی باشه که من تصور کردم با شخصیت جالبی هم طرف هستیم چون اون پرنده رو نمیفروشه !! دلیلش احتمالا اینه که نام این پرنده باعث میشه مغازه ایشون معروف بشه