سلام
امروز وقتی می خواستم خوکچه هندیم رو بغل کنم دستم رو گاز گرفت. البته پوست زیر ناخنمو که یکم خراشید و یه ذره خون اومد که با الکل تمیزش کردم.
می خواستم بدونم خوکچه بیماری داره که از طریق گاز گرفتن منتقل بشه. ؟
This is a discussion on بیماریهای خوکچه هندی(ترجمه) within the خوکچه های هندی (Guinea Pigs) forums, part of the دوستداران جوندگان و خرگوش شکلان category; سلام امروز وقتی می خواستم خوکچه هندیم رو بغل کنم دستم رو گاز گرفت. البته پوست زیر ناخنمو که یکم ...
کاربر تازه آشنا
سلام
امروز وقتی می خواستم خوکچه هندیم رو بغل کنم دستم رو گاز گرفت. البته پوست زیر ناخنمو که یکم خراشید و یه ذره خون اومد که با الکل تمیزش کردم.
می خواستم بدونم خوکچه بیماری داره که از طریق گاز گرفتن منتقل بشه. ؟
سلام دوستان سوالی داشتم
من دو تا خوکچه هندی دارم
چند روزیه متوجه شدم که یکی از اونها چشم سمت چپش رو کمتر از سمت راستیه باز میکنه
به نحوی چشم سمت چپش رو اکثر اوفات نمیه باز نگه میداره
علائم دیگه ای توش ندیدم
این نشونه بروز بیماری هست؟
ممنون میشم اگه هرچه سری تر پاسخ بدید
سلام کمک کنید لطفا
چند روزیه ک متوجه شدم زیره یکی از پاهای خوکچم کبود شده انگار خون مرده شده و کمی هم متورم..با شکم کف قفسش میخوابه پاهاشو جوری میزاره ک بهش فشار نیاد
--- ادغام شد ---
چرا پیامم کامل ارسال نشده
--- ادغام شد ---
بردمش پیش دامپزشک که هیچی حالیش نبود یه پماد و قرص و یه پودر ویتامین داد گفت بریز تو ابش پمادم هرشب ب پاهاش بزن.
--- ادغام شد ---
دیشب ک داشتم پماد میزدم دیدم رو شکمش هم انگار یه حالت کبودی و خون مردگی کمی وجود داره اشتهاشم کم شده دسشویی هم کمتر میکنه
--- ادغام شد ---
کاهو خیلی دوس داره.چون داروهاشو نمیخورد منم یه کم کاهو خورد کردم تو ظرف ابی ک توش دارو هست ریختم اولش یه کم خورد دیگه نخورد.امروزم ک براش کاهو بردم یه ذره بیشتر نخورد.با اینکه همیشه یه دقیقه ای کاهوشو تموم میکنه
--- ادغام شد ---
تحرکش کم شده همش خوابیده قبلا شیطون بود الان اینجوری میبینمش دلم کباب میشه خواهش میکنم اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه
سلام من یک خوکچه هندی حدودا سه با 4 هفته ای خریدم متاسفانه موقع خرید توجه نکردم ک خوکچه مریضی رو برداشتم علائمش دقیقا علائم بیماری زات الریه بود و دکتر بردم و انتی بیوتیک تزریق کرد ولی دوام نباورد و مرد و چند روز پیش یکی دیگه خریدم این از قبلی خیلی بهتره ولی تنفسش تند تنده و یکم صدا میده میترسم اینم تلف بشه چکار کنم؟اشتهاش خوبه همه چی میخوره تحرککشم خوبه لطفا رود راهنماییم کنین ممنونم