کاربر نمونه
![]()
کاربر موثر
![]()
تبریز شهر واقعا عالی و دارای پتانسیل بالا در کمیته کلاسیکه
یادمه پارسال که طرف کمیته کلاسیک خراسان رضوی رفتیم نمایشگاه آبادان حضور خوبی داشتن و بهترینو وتمیزترین 518 ایران هم مال یک حاج آقای تبریزی بود که یادش بخیر چقدر باهاش حرف زدیم آخه خودم 518 دارم ...
به تبریزی ها تبریک میگم ... و احسنت که ژیان مهاری هم دارن واقعا جای ژیان در مشهد خالیه ...
کاربر نمونه
![]()
ممنون حسين جان لطف داري، اين ماشيني كه ميبينيد مطعلق به يه پيرمردي كه اون هم توي محلهي ماست اكثر وقتها من اين ماشين رو ميبينم، جالبه شش هفت سال پيش به صاحب اين خودرو گفتند كه ماشينت رو بده بجاش يه زانتيا صفر كيلومتر بديم قبول نكرد خودش هم فرمونش سمت چپ هستش.
![]()
کاربر موثر
![]()
واسم جالبه پس چرا نمایشگاه پارسال مهاری ها رو نیاوردن ... واقعا جای ژیان در کمیته های کلاسیک خالیه مخصوصا مشهد که اصلا نیست !!! مشهدی همه چسبیدن به ماشین آمریکایی ...
کاربر بسیارموثر
![]()
اون دو تا پونتیاک بالایی ها که شاهکارن ! اون سه تا بنز معماری ها هم که جای خودشون رو دارن ! :)))) راستی این عکس پایینی ، bel air هست دیگه ؟؟ :
با ساس ،
مجید.
کاربر بسیارموثر
![]()
کاربر نمونه
![]()
حرف كاملا درست ميزني مجيد جان.
کاربر موثر
![]()
آره مجید جان این Chevrolet Bel Air مدل 1953 یا 1954 هست ...
ماشینی که در سال 1959 کاندیدای بهترین طراحی ماشین آمریکا شد ولی در مراحل پایانی رای اصلا نتونست به پای پونتیاک 1959 برسه که اون مدل پونیاک دارای سه تیپ : Collectible و Bonneville و Catalina و Convertible بود و در این بین مدل Catalina غوغایی در صنعت خودروسازی و ماشین های اشرافی بین سال های 1959 تا 1965 انجام داد و در طراحی اول شد ...
کاربر موثر
![]()
عشق بازسازی یک ماشین کلاسیک و سوار شدن اون دنیایی برای خودش داره ...
من دقیقا 1 سال پیش که ماشین قدیمی پدرمو که تو یک انبار افتاده بود آوردم بیرون و استرت بازسازیشو زدم و برای این کار که اون موقع 405 داشتم مجبور به فروشش شدم که اون زمان حجمه ای از حرف ها و تیکه به سوی من سرازیر شد ... ولی خدا رو شکر تونستم از ب.ام.و 518 مدل 1978 که یک ماشین کاملا خانوادگی و سدان هست یک ماشین تر تمیز و خوب و تک رنگ بیارم بیرون و اونایی که در این راه کلی من مسخره میکردن بعد از اتمام 80 ٪ کار کلی تعریف و تمجید میکردن ... زندگی 1سالمو پای این ماشین دادم و خواهم داد وذره ای هم پشیمان نخواهم شد ...
کاربر بسیارموثر
![]()
ولی حقیقتا من همین 518 رو به یک کیا یا هیوندای صفر کیلومتر ترجیح میدم ! ماشین آلمانی یک چیز دیگست ...
ویرایش : چون ماشین های آلمانی و به خصوص بنز و ب . ام . و ، و به خصوص مدل های دهه ی 70 و 80 و 90 ، بیشتر از هر چیز به کیفیت ساختش توجه شده و نه بحث اقتصادی برای همین هم مثلا یک بنز معماری رو اگر کسی درست استفاده کنه ، تا 2-3-4 میلیون کیلومتر کار می کنه !!!!!! اینه که الان یک کیای صفر مثلا 40 میلیونی رو وقتی کسی میخره ، باید حداکثر 3-4 سال بعد عوضش کنه ولی یک ب . ام . و 518 ، جدای از این که زیبا و نرم و خوش دست هست ، یک عمر ماشین بوده ، یک عمر دیگه هم ماشینه !
ویرایش توسط m.en : 23rd September 2011 در ساعت 03:34 PM