نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

کازئین

This is a discussion on کازئین within the اخبار دام های بزرگ forums, part of the دام های بزرگ category; كازئين ماده سفيده اي اصلي شير مي باشد كه در حدود % 2.9 در شير وجود دارد و به طور ...

  1. Top | #1
    تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir)
    لايك دريافتي
    241
    لايك كرده
    177
    نوشته ها
    927
    می پسندم
    303
    مورد پسند : 2,025 بار در 745 پست

    Smile کازئین

    كازئين ماده سفيده اي اصلي شير مي باشد كه در حدود % 2.9 در شير وجود دارد و به طور كلي % 80 ماده سفيده اي شير را تشكيل مي دهد .
    اين ماده سفيده اي در مقابل دياستاز و مواد شيميايي ( اسيد ) خيلي حساس مي باشد يك مولكول كازئينات كلسيم با از دست دادن پروتئين آب پنير به دو مولكول پاراكازئينات كلسيم تجزيه مي شود . كلسي با پارا كازئين ته نشين مي شود و قابل انحلال در آب نيست ولي پروتئين آب پنير در آب حل مي گردد .
    اين فسفو پروئيد ماده اصلي براي تهيه پنير است كه مي توان آنرا توسط مايه پنير با اسيد يا سانتريفوژ از شير تفكيك كرد . نقطه ايزو الكتريك كازئين ) 4.6 ( PH مي باشد .
    كازئين مخلوطي از چند پروتئين است كه مقدار آن در شير بدون خامه 3 الي 4 درصد است و در اثر حرارت
    80 درجه سانتي گراد به مدت 10 دقيقه از حالت طبيعي خارج مي شود . كازئين را مي توان توسط مايه پنير منعقد كرد .
    كازئين در شير به صورت كازئينات كلسيم با حدود 1 / 55 درصد اكسيد كلسيم وجود دارد و همين اكسيد
    كلسيم است كه كازئين را در حالت كلوئيدي نگاه مي دارد . علاوه بر آن آلبومين به عنوان كلوئيد حافظ و
    سيتراتها و فسفاتها در جلوگيسري از انعقاد مؤثر مي باشند .
    كازئين شير گاو از مواد زير تشكيل شده است :
    % 53 / 5 كربن ˜% 7 / 13 هيدروژن ˜% 23 / 14اكسيژن ˜% 15 / 8 ازت ˜% 0 / 72 گوگرد ˜% 0 / 76 فسفر ˜كازئين از شير بدون چربي تهيه مي شود و حتي الامكان بايد چربي، نمكها و لاكتوز در زمان انعقاد كازئين از شير خارج گردند، زيرا در غير اينصورت كيفيت كازئين و قابليت نگهداري آن كاهش مي يابد .
    كازئين پروتئين غالب شير بوده و % 80 از كل پروتئين موجود در شير اين حيوان را شامل مي گردد . اين
    پروتئين با رنت يا اسيد رسوب ايجاد مي كند . لاكتوز و نمكها در زمان انعقاد كازئين به وسيله رنت به آن متصل مي گردد .

    انواع كازئين
    كازئين رنت :
    براي تهيه اين نوع كازئين همانند ساير انواع كازئين از شير بدون چربي استفاده مي شود . وجود مقادير كم چربي در كيفيت محصول تاثير داشته و به اين جهت استفاده از شير كاملا چربي گرفته در توليد كازئين بسيار مهم است .
    مايه زني با كمك آنزيم كيموزين موجود در رنت انجام مي گيرد . شير در يك زمان كوتاه حرارت سالمسازي را متحمل شده و تا 30 در جه سانتي گراد خنك مي شود و سپس به آن رنت اضافه مي گردد . بعد از 15 تا 20 دقيقه لخته حاصل مي شود كه بعد از برش به آن حرارت داده مي شود . در طول حرارت دادن ( تا 60 در
    جه سانتي گراد ) لخته بهم زده مي شود . براي غير فعال كردن آنزيم حرارت زياد مورد نياز مي باشد .
    زماني كه لخته به حرارت نهايي لازم رسيد آب پنير ( سرم ) خارج شده و كازئين باقيمانده با آب شسته مي شود تا لاكتوز و نمك موجود در آن خارج گردد . عمل شستشو در دو يا سه مرحله در حرارت مابين 45 و 60درجه صورت مي پذيرد . بعد از خروج آب ، كازئين به وسيله الك يا جدا كننده ، آبگيري بيشتر شده و به وسيله هواي داغ خشك مي شود به طوري كه محتوي آب آن به % 12 برسد . سپس كازئين خشك شده ،خرد شده و به شكل پودر در ميآيد، حرارت خشك كردن به روش مورد استفاده بستگي دارد . در خشك كردن دو مرحله اي، حرارت 50 تا 55 درجه در مرحله اول و 65 درجه در مرحله دوم است . كازئين رنت بايد داراي رنگ سفيد يا كمي مايل بهزرد باشد . رنگ تيره اين محصول نمايانگر كيفيت نامرغوب است كه در نتيجه محتوي زياد لاكتوز آن بوده و يا اشتباهي در فرآيند حاصل شده است .
    توليد كازئين يا به طور غير مداوم در تانك هاي مخصوص و يا به صورت مداوم انجام مي گيرد . در روش مداوم خروج سرم قبل از اينكه كازئين از 3 يا 4 تانك شستشو و مجهز به بهمزن بگذرد انجام مي پذيرد . در مرحله آخر آب شستشو حتما بايد داراي كيفيت مناسب باشد . بعد از اين مرحله كازئين به منظور آبگيري بيشتر تا مقدار ماده جامد 40 تا % 45 وارد يك خشك كننده (Decanter) مي شود و سپس خرد شده و به صورت ذرات بسيار ريز در كيسه پر مي شود .
    كازئين رنت به ميزان زيادي در صنايع پلاستيك سازي مورد استفاده قرار مي گيرد . همچنين از اين محصول در تهيه الياف مصنوعي (Synthetic Fibers) استفاده مي شود .
    كازئين اسيد :
    براي تهيه اين نوع كازئين شير بدون چربي تا نقطه ايزو الكتريك كازئين اسيدي مي شود كه اين عمل ممكن است يا اسيدي شدن بيولوژيكي باشد و يا با افزودن اسيد انجام گيرد .


    اسيدي شدن بيولوژيكي ( كازئين اسيد لاكتيك )
    در اين روش شير پاستوريزه شده تا حرارت 23 الي 27 درجه سانتي گرا خنك شده و يك مايع آغازگر
    مزوفيل به آن اضافه مي شود . اسيدي شدن حدود 15 ساعت تا رسيدن به PH مورد نظر ادامه مي يابد . اگر اين عمل به سرعت انجام گيرد مشكلاتي را مثل كيفيت غير يكينواخت و بازده كم كازئين به دنبال خواهد داشت .
    براي اين نوع توليد تانكهاي بزرگ مورد استفاده قرار مي گيرند . بعد از اين كه لخته كازئين شسته و خشك شد بقيه مراحل مانند كازئين رنت دنبال مي گردد .

    افزودن اسيد ( كازئين اسيد )
    در اين روش بعد از اينكه شير حرارت لازم را ديد يك اسيد معدني به آن اضافه مي شود به طوري كه PH به 4 / 4 تا 4 / 3 كاهش يابد . سپس شير در يك واحد تبادل حرارت صفحه اي به حرارت 40 الي 45 درجه
    سانتي گراد رسيده و رسوب كازئين در يك خشك كننده آبگيري شده و سپس خرد و بسته بندي مي شود .
    از كازئين اسيد در صنايع شيميايي براي تهيه رنگ و چسب، كاغذ هاي براق و لوازم آرايش استفاده مي شود . در صنايع غذايي نيز اين محصول مورد مصرف قرار مي گيرد .

    كازئين هم رسوب :
    اين نوع كازئين حاوي كليه پروتئينهاي شير بوده و به اين جهت داراي ارزش غذائي نسبتا زيادي نسبت به ساير كازئينها مي باشد . ( به علت كيفيت بالاي پروتئنهاي سرم ) . اين كازئين داراي مقدار كم ) %)0.5 - 0.8 يا متوسط ( حدود %) 1.5 با زياد ) %)2.3 - 3 كلسيم و مقادير مختلفي كلريد كلسيم مي باشد كه به منظور رسوب دادن كازئين از آن استفاده شده است . كلريد كلسيم را قبل از حرارت دادن شير يا همزمان با نگه داري آن در تانك اضافه مي نمايند . بعد از اينكه كازئين رسوب كرد آنرا شستشو مي دهند، به اين جهت مقدار كلسيم موجود در رسوب تابع مراحل شستشوي اين فرآورده است .
    از اين نوع كازئين بيشتر در صنايع غذايي مثل ماكرروني سازي ، رشته سازي ، تهيه شكلات و و شيريني و سس مايونز استفاده مي شود و به اين جهت ممكن است فرآيند داراي 5 مرحله شستشو با شد .
    كازئينات سديم :
    شكل زير مراحل مختلف توليد اين محصول را نشان مي دهد . متدوالترين نوع كازئين محلول در آب است كه طرز تهية آن مثل كازئين اسيد بوده ولي قبل از خشك شدن به قليا اضافه مي گردد .
    بنابراين PH بايد در حدود 6 / 7 باشد . كازئينات سديم به طور معمول در يك خشك كننده افشان خشك مي شود . مشكل خشك كردن با اين روش افزايش ويسكوزيته محصول به طور لگاريتمي بوده و هزينه اين شيوه خشك كردن نيز نسبتا بالاست . اين محصول خيلي زود در آب حل شده و به طور روز افزوني در صنايع غذايي مورد استفاده قرار مي گيرد . در بسياري از كشورها به عنوان امولسيون كننده در تهيه سوسيس و كالباس و به عنوان جانشين شير و خامه در فرآورده هاي مختلف مورد استفاده قرار مي گيرد .

  2. 2 کاربر پست Rahban عزیز را پسندیده اند .


Visitors found this page by searching for:

فروش کازئینات

قیمت پودرکازئین

قیمت کازئین

قیمت کازئین چسب

فروش كازئين

فروش چسب کازیین

شرکت های فروشنده کازئین

فروش پروتئین کازئین

فروش کازئینات کلسیم

قیمت چسب کازیین

قیمت پروتئین کازئین

فروش شیر بدون کازئین

کارخانه های فروشنده کازئین

فروش پودر کازئین

کازئینات سدیم فروش

فروش سدیم کازئین

فروش پودر کازئینات سدیم

خرید ماده کازئین

کازئین ph

قیمت کازئینات کلسیم

فروش کازئین شیر

کازئینات سدیم و کلسیم

عكس كازئين مورد استفاده در چسب

فروش ماده کازئین

فروش کازئین چسب

فروشندگان کازئینات سدیم

شرکت تهیه و فروش پروتئین کازئین

کلسيم کازئینات فروش

کازئین فروش

کازئینات سدیم

شرکت های فروشنده پروتئین

فروش چسب كازئين

كازئينات سديم فروش

فروش کلسیم کازئینات

نقطه ایزوالکتریک پروتئین

کلمات کلیدی این موضوع

تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات تماس با پرشین پت
جهت ارتباط با مديران پرشین پت مي توانيد از اطلاعات زير استفاده نماييد .
Email : persianpet@gmail.com
SMS : 10000128394214




Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556