با سلام
من 6 گربه ماده پرشین دارم و 1 گربه نر پرشین...
تا به حال ازشون توله نگرفتم ... سوال عمومی دارم که آیا گربه های ماده همگی تو یه برهه زمانی خاص تمایل به جفتگیری پیدا می کنند (( مثلا همگی توی بهار )) یا اینکه به صورت رندوم ممکنه تو هر ماهی این تمایل به جفتگیری یا همان فحلی در گربه صورت بگیره ؟ به دلیل همین عدم آگاهی من یکی از گربه های مادم جفت خورد و متاسفانه متاسفانه متاسفانه بچه های گربم مرده به دنیا اومد و یه کوهی غم به دلم نشست... البته دلیل مرده بودن هر 3 بچه هنوز بر من پوشیده است چون بهترین تغذیه ممکن رو گربه هام دارند و مطمئنم از تغذیه نبوده تنها شک من روی بازیگوشی این گربه بود چون اولین زایمانش بود خیلی عذر می خوام اصلا حالیش نبود و تا 48 ساعت قبل زایمان مثل آهو روی مبل های خونمون می دوید و وقتی دیدم داره زایمان می کنه شوکه شدم ...
حال لطفا اگر از چند گربه با هم نگه داری کردید و تمایل داشتید به سوال من پاسخ بدید که آیا تمامی گربه های ماده جهان یا ایران تو یه فصل خاص تمایل به جفتگیری دارند ....

3Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
... البته دلیل مرده بودن هر 3 بچه هنوز بر من پوشیده است چون بهترین تغذیه ممکن رو گربه هام دارند و مطمئنم از تغذیه نبوده تنها شک من روی بازیگوشی این گربه بود چون اولین زایمانش بود خیلی عذر می خوام اصلا حالیش نبود و تا 48 ساعت قبل زایمان مثل آهو روی مبل های خونمون می دوید و وقتی دیدم داره زایمان می کنه شوکه شدم ...
Processing....

علاقه مندی ها (Bookmarks)