صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از 11 به 14 از 14

تایپک جامع انواع رولت ها

This is a discussion on تایپک جامع انواع رولت ها within the آشپزی و سلامتی forums, part of the علوم غذایی category; طرز پخت گيس ناردون مواد مورد نیاز خمير: روغن مايع: 5 قاشق سوپخوري شيرولرم: 1 پيمانه بيکينگ پودر: 3 قاشق ...

  1. Top | #11

    کاربر بسیارموثر

    کاربر بسیار موثر


    لايك دريافتي
    133
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    961
    می پسندم
    45
    مورد پسند : 1,184 بار در 587 پست
    نوشته های وبلاگ
    2

    پیش فرض

    طرز پخت گيس ناردون

    مواد مورد نیاز خمير:

    روغن مايع: 5 قاشق سوپخوري
    شيرولرم: 1 پيمانه
    بيکينگ پودر: 3 قاشق رباخوري
    نمک: 1 قاشق مرباخوري
    آرد: سه و نيم پيمانه
    مواد مورد نیاز داخل خمير:
    پياز داغ: 5 قاش سوپخوري
    سينه مرغ پخته: 1 عدد
    رب انار شيرين: 2 قاشق سوپخوري
    رب آلوچه: 2 قاشق سوپخوري
    مغز گردوي خرد شده: 120 گرم
    آلو خورشي: 150 گرم
    دانه انار يا زرشک: نصف پيمانه
    ادويه "کاري و فلفل قرمز": 1 قاشق مرباخوري
    نمک ، فلفل و زردچوبه: به مقدار نیاز
    روغن: 5 قاشق سوپخوري

    طرز تهيه خمير:
    تمام این مواد را به جز آرد ترکيب کرده سپس آرد را به تدريج اضافه کنيد تا حدي که خمير به دست نچسبد. روي خمير را کاملا پوشانده و مدت 1 تا 2 ساعت به آن استراحت دهيد تا حجمش دو برابر شود . خمير را روي سطحي آرد پاشيده شده باز کرده و مواد مياني خمير را به درازا گذاشته و مطابق تصوير زير ، دو طرف خمير را برش دهيد تا نوارهاي رو يخمير ايجاد شود . سپس نوارها را يک در ميان به صورت چپ و راست روي خمر بکشيد تا به شکل گيس بافت درآيد . ابتدا و انتهاي خمير را جمع کرده و کف سيني فر را چرب کنيد . خمير را داخل سيني قرار دهيد و رو يخمير را به کمک برس زرده ي تخم مرغ بماليد . فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد و خمير را به مدت 40 تا 45 دقيقه در ان قرار دهيد تا رويش طلايي شود .

    طرز تهيه مواد مياني:
    آلو را داخل قابلمه ي کوچکي بخارپز کنید و هسته هاي آن را درآوريد ، سينه مرغ را ريش ريش کرده و با روغن تفت دهيد ، پياز داغ را افزوده و ادويه ، نمک ، فلفل ، و زردچوبه را با آن ترکيب کنيد . آلو ، گردو ، رب انار و رب آلوچه را ينز افزوده و تفت دهيد . در نهايت دانه انار يا زرشک را به مواد بيفزاييد و شعله را خاموش کنيد .
    تذکر: مي توانيد داخل اين خمير را با انواع مواد گوشتي بدون آب، همراه باپ نيري کشدار پر نمايي

  2. Top | #12

    کاربر بسیارموثر

    کاربر بسیار موثر


    لايك دريافتي
    133
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    961
    می پسندم
    45
    مورد پسند : 1,184 بار در 587 پست
    نوشته های وبلاگ
    2

    پیش فرض

    طرز پخت رولت سبزيجات

    مواد مورد نیاز براي 6- 4 نفر:
    كره ‌ي پاستوريزه: 60 گرم
    تره فرنگي: 1تكه متوسط
    سير: 2 حبه
    آرد سفيد گندم: يك سوم پيمانه‌(40گرم)
    شير پاستوريزه: 1پيمانه (150گرم)
    تخم ‌مرغ: 4 عدد
    پنير پارمزان رنده شده: 2 قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل: به مقدار لازم
    مواد لازم براي داخل رولت:
    پنير پارمزان رنده شده: 100 گرم
    كنسرو ذرت: 150 گرم(1پيمانه)
    پيازچه ‌ي خرد شده: يك سوم پيمانه
    پنيرخامه ‌اي پاستوريزه: 50 گرم

    طرز تهیه:
    ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتي ‌متر را چرب كرده يا داخل آن كاغذ روغني قرار دهيد و روي آن را چرب كنيد. سير و تره فرنگي را ريز خرد كنيد و همراه با 30 گرم كره به مدت 5- 4 دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد تا تره فرنگي نرم شود. سپس بقيه ‌ي كره را ذوب كنيد. آرد را به آن اضافه نماييد و كمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود. به مخلوط كره و آرد، شير را كم كم اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط يك دستي به دست آيد و غليظ شود. زرده و سفيده ي تخم مرغ ها را جدا كنيد. سپس زرده‌ ي تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگي و سير، نمك و فلفل را به مخلوط فوق اضافه كنيد. مواد را به يك ظرف بزرگ انتقال دهيد. سفيده ‌ي تخم ‌مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس سفيده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط كنيد. فر را از قبل با حرارت 400 درجه‌ ي سانتي‌ گراد گرم كنيد. مواد آماده شده را در سيني بريزيد و سطح آن را صاف كنيد. حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ‌ي وسط فر به مدت 15- 12 دقيقه حرارت دهيد تا پف كند و سطح آن طلايي شود. 2 قاشق غذاخوري پنير پارمزان رنده شده را به ‌طور يكنواخت روي كاغذ روغني پخش كنيد و رولت را روي كاغذ برگردانيد (اگر براي كف رولت از كاغذ روغني استفاده كرده‌ايد كاغذ را جدا كنيد). مخلوط پيازچه ي خرد شده، ذرت و پنير خامه اي و پنير پارمزان را روي رولت بريزيد و رولت را محكم بپيچيد و گرم سرو نماييد. پيشنهاد: به جاي پنير پارمزان مي‌ توانيد از پنير فتا استفاده كنيد.

  3. Top | #13

    کاربر بسیارموثر

    کاربر بسیار موثر


    لايك دريافتي
    133
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    961
    می پسندم
    45
    مورد پسند : 1,184 بار در 587 پست
    نوشته های وبلاگ
    2

    پیش فرض


    رولت بادنجان

    موادمورد نیاز:
    بادنجان: چهار عدد
    گوجه‌فرنگي و ران مرغ: از هر کدام سه عدد
    سير: دو حبه
    رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق سوپخوري
    فلفل سبز: شش عدد
    نمك و فلفل و آب و روغن: به ميزان لازم

    طرز تهیه:
    ابتدا بادنجان‌ها را پوست كنده و به صورت طولي برش زده و در روغن كمي سرخ كنيد. مرغ بدون استخوان را خورشي تكه‌تكه كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجه‌فرنگي، نمك و فلفل را هم به آن ضافه كرده و كمي آب ريخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بين هر کدام از بادنجان‌ يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجه‌فرنگي و يك فلفل قرار داده و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجه‌فرنگي را هم روي آن اضافه كنيد. در فر 180درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا فلفل و گوجه‌فرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي كرده و بعد روي بادنجان قرار دهيد و پنج دقيقه روي حرارت گذاشته تا جا بيفتد.

  4. Top | #14

    کاربر بسیارموثر

    کاربر بسیار موثر


    لايك دريافتي
    133
    لايك كرده
    0
    نوشته ها
    961
    می پسندم
    45
    مورد پسند : 1,184 بار در 587 پست
    نوشته های وبلاگ
    2

    پیش فرض

    رولت ماكاروني

    مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:گوشت چرخ كرده 1 كيلو
    پياز 2 عدد
    قارچ 250 گرم
    جعفري خرد شده 1 فنجان
    نمك و فلفل به مقدار لازم
    ماكاروني 1 بسته
    رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
    فلفل سبز دلمه اي 1 عدد
    روغن چهار قاشق سوپخوري
    تایپک جامع انواع رولت ها
    طرز تهيه:
    يك عدد پياز را خرد كرده با دو قاشق روغن كمي تفت مي دهيم قارچ و فلفل سبز را مي شوييم و خرد مي كنيم روي پياز مي ريزيم و با هم تفت مي دهيم. يك قاشق رب گوجه فرنگي را با كمي نمك در يك ليوان آب حل مي كنيم و داخل قارچ ريخته تا چند جوش بزند و پخته شود و نرم شوند. ماكاروني را هم مي پزيم و با مايه قارچ مخلوط مي كنيم زير و رو كرده تا كاملا با هم مخلوط شوند. سپس يك عدد پياز را روي گوشت رنده مي كنيم و گوشت را با پياز رنده شده و كمي نمك و فلفل خوب ورز مي دهيم تا حالت چسبدنگي پيدا كند يك ورقه كاغذ فويل روي ميز پهن مي كنيم و گوشت را وسط آن مي گذاريم و به شكل مستطيل به ضخامت دو سانتي متر پهن كرده مخلوط ماكاروني و قارچ را وسط گوشت مي ريزيم و كمي آن را پهن مي كنيم و گوشت را به صورت لوله مانند رولت گوشت مي پيچيم. دو سر گوشت را جمع مي كنيم و به هم مي چسبانيم در يك ماهيتابه كه گنجايش رولت را داشته باشد، رولت را با كاغذ بلند مي كنيم و در ماهيتابه قرار مي دهيم و كاغذ را زير آن مي كشيم و بقيه رب گوجه فرنگي را با دو قاشق روغن مايع و يك ليوان آب گرم و جعفري خرد شده داخل ظرف رولت مي ريزيم و با حرارت ملايم مي گذاريم تا رولت مغزپخت شود و بعد از نيم ساعت رولت را مي چرخانيم تا اطراف آن هم پخته شود. سپس رولت را در ديس مي گذاريم و يادرسته و يا مي توانيم آن را ه صورت حلقه حلقه ببريم و اطرافش را به حلقه هاي ليمو ترش تزئين كنيم اين غذا را در فر هم مي توان تهيه كرد.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2

موضوعات مشابه

  1. تایپک جامع فنچ(آموزش نگه داری و پرورش)
    توسط timotian در انجمن فنچ و قناری
    پاسخ: 312
    آخرين نوشته: 28th July 2014, 11:52 PM
  2. تایپک جامع ایده های نو(حتما ببینید خوشتون میاد)
    توسط Wolf Girl در انجمن تالار گفتگوی هفته
    پاسخ: 19
    آخرين نوشته: 12th April 2014, 09:14 PM
  3. تاپیک جامع انواع بستی-دسر-شربت و نوشیدنی
    توسط dalmation در انجمن آشپزی و سلامتی
    پاسخ: 386
    آخرين نوشته: 5th December 2013, 01:53 AM
  4. تاپیک جامع "انواع دلمه و کوکو"
    توسط قمر در انجمن آشپزی و سلامتی
    پاسخ: 40
    آخرين نوشته: 7th June 2013, 03:45 PM
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 3rd May 2010, 08:04 PM

Visitors found this page by searching for:

انواع رولت ها

انواع رولتهارولثرولث خامهرولث خامه ایطرز تهیه انواع رولت ها ؟ انواع رولتهارولت های گوشتیانواع رولثرولث گوشثانواع رولتهای سردﺍﻧﻮﺍﻉ ﺭﻭﻟﺖطرز تهیه انواع رولترولث مرغرولت هاطرز درست کردن رولت کوکویسبزی واسفناجانواع دست پيچطرز تهیه انواع رولت با گوشت در فراموزش انواع رولت هاانواع رولت ها و ساندویچطرز ثهیه رولث خامهای انواع رولت طرز تهیه انواع رولتهامعرفی انواع رولت گوشتیرولت انواعرولتهاخمیرانواع رولتانواعرولت پیراشکیانواع رول ودست پیچ وپیراشکی درفرطرز تهیه انواع رولتهای گوشتی طرزتهيه انواع رولت هارولث گوشتانواع رولت خامهایرولت مرغ واسفناجطرز تهیه ی انواع رولتانواع رولت های گوشتیتهيه انواع رولت هاانواع رولت گوشتيانواع دستپیچطرز تهیه رولت خامه ایطرزپخت انواع رولت هاانواع پيراشكي ها و رولت هاانواع رولتهای گوشتیانواع رولت باگوشتjترز تهيه انواع رولتهاي كوشتيطرز تهيه رولت خرما پيچ كنجديرولت سردانواع رولت ها گوشتطرز تهیه رولت خامه ای مثلثیطرز تهيه انوع رولتهاي گوشتيدستور پخت انواع رولت های گوشتیانواع رولت خامه ایانواع کوکو ورولتپختانواع رولت خامهایطرز تهیه انواع رولت و تزیین آنانواع رولتهاي اسفناج پنج ليوان يكدست آبانواع رولت غذاطرزپخت انواع خميرطرزپخت انواع رولتغذا ی گوشثرولتها با گوشتآموزش انواع رولتطرزتهيه انواع پيراشكي گوشت videoانواع رولت خمیریتخم مرغ واسفناجاموزش انواع دسر ورولتپيراشكي گوشت videoدستور پختانواع پيتزافروش مرغ كوشتي در كيلانانواع رولتها با گوشتطرز تهیه انواع غذاهایی که می شود به صورت رولت درست کرد ؟رولت گوشت ومرغرولث گوشث بدون فرانواع رولت ها ی گوشتانواع رولت های گوشتی و مرغیرولت گوشتیرولت وپیراشکیرولث.گوشث.ومرغانواع غذاهایی که به صورت رولت هستندطرز تهيه ى رولت بادمجانطرز تهیه انواع رولت گوشتیرولت اسفناج و اسلایس مرغرولت.هاانواع رولت ها باگوشت رولت گوشت وسط قارچ و پنیرانواع رولت خرما = خامه اي - كوشتي وغيرهطرز ثهیه رولث مرغرولث سردانواع رولت ساندویچخمیر رولت ها انواع رولت خامه یطرزپخت سینی دست پیچانواع پيراشكي ها ورولت طرز تهيه طرزتهيه ي نان رولتطرز تهیه غذاهای آفریقاییتهیه انواع دست پیچانواع رولت گوشت و مرغرولتاواع رولت

تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات تماس با پرشین پت
جهت ارتباط با مديران پرشین پت مي توانيد از اطلاعات زير استفاده نماييد .
Email : persianpet@gmail.com
SMS : 10000128394214




Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548