نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
Like Tree1Likes
  • تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir) 1 Post By Ali

رابطه ی کاهش مصرف گوشت با کمک به محیط زیست

This is a discussion on رابطه ی کاهش مصرف گوشت با کمک به محیط زیست within the تاثیر گیاهخواری بر محیط زیست forums, part of the تالار گیاهخواری category; جام جم آنلاين: اگر از شما بپرسند براي كمك به محيط ‌زيست و تثبيت اوضاع جوي سياره‌مان حاضر هستيد ميزان ...

  1. Top | #1
    تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir)
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    5586
    لايك كرده
    7397
    نوشته ها
    5,914
    می پسندم
    46,437
    مورد پسند : 10,971 بار در 4,015 پست
    حالت من :
    My Mood
    Relaxed
    نوشته های وبلاگ
    1

    پیش فرض رابطه ی کاهش مصرف گوشت با کمک به محیط زیست


    جام جم آنلاين: اگر از شما بپرسند براي كمك به محيط ‌زيست و تثبيت اوضاع جوي سياره‌مان حاضر هستيد ميزان مصرف گوشت در تغذيه روزمره‌تان را تا نصف كاهش دهيد(یا حتی کامل)، پاسخ مثبت مي‌دهيد؟ چه واكنشي خواهيد داشت؟

    محققان در تازه‌ترين هشدارهاي خود اعلام كرده‌اند ضروري است ساكنان كشورهاي توسعه‌يافته جهان گام‌هاي جدي براي جلوگيري از انتشار هر چه بيشتر گازهاي مخربي چون دي‌اكسيد كربن در سياره مادر بردارند.




    تحقيقات اين محققان نشان مي‌دهد براي ادامه زندگي در شرايطي پايدار چاره‌اي نداريم جز اين‌كه سطوح گازهاي گلخانه‌اي و از جمله اكسيد نيتروز ثابت شوند.

    اكسيد نيتروز بزرگ‌ترين فاكتور حاصل دست بشر است كه روانه اتمسفر زمين مي‌شود. اين گاز نقش اساسي در شكل‌گيري و بزرگ‌ترشدن حفره لايه ازن دارد به طوري كه پس از دي‌اكسيدكربن و متان به عنوان سومين گاز گلخانه‌اي مخرب اتمسفر زمين ياد مي‌شود.

    حدود 80 درصد آلاينده اكسيد نيتروز توليد شده توسط بشر مربوط به بخش كشاورزي مي‌شود. تحقيقات نشان مي‌دهند گاز نيتروژن موجود در كودهاي كشاورزي يا تركيبات بارورسازي خاك توسط عوامل باكتريايي به گاز اكسيد نيتروز تبديل مي‌شود.

    اما براي مشخص‌شدن اين نكته كه چه رابطه مستقيمي ميان مصرف گوشت و تخريب لايه ازن وجود دارد، بايد نگاه دقيق‌تري به اين فرآيند داشته باشيم.

    براساس تحقيقات صورت‌گرفته مشخص شده توليد هر نيم كيلو گوشت مصرفي مردم در سراسر جهان نيازمند به‌كارگيري چند كيلوگرم دانه‌هاي گياهي است.

    از سوي ديگر براي در اختيارداشتن اين ميزان دانه‌هاي گياهي بايد مقادير قابل توجهي تركيبات بارورساز كشاورزي استفاده شود و اين درحالي است كه اين تركيبات حاوي نيتروژن هستند.

    در نتيجه ميزان اكسيد نيتروزي كه به ازاي هر كالري گوشت مصرفي آزاد مي‌شود به مراتب بيشتر از همين ميزان گازي است كه در نتيجه مصرف مستقيم محصولات كشاورزي روانه اتمسفر مي‌شود.

    با توجه به نگراني‌هاي فزاينده‌اي كه در اين خصوص مطرح مي‌شود، محققان زيادي به ترسيم وضعيت آينده زمين پرداخته‌اند. اريك ديويدسون ـ از مركز تحقيقات Woods Hole ـ از جمله اين محققان است كه تراژدي‌هاي قابل تصور درخصوص آينده اكسيد نيتروز در زمين را مورد بررسي قرار داده است.
    وي همچنين به بررسي راه‌هاي پايدارسازي سطوح مختلف اكسيد نيتروز در قرن پيش روي پرداخته و در پي اين تحقيقات پيشنهادهايي نيز براي دستيابي به اهداف مورد نظر ارائه كرده است.

    ديويدسون در گزارشي كه در نشريه تحقيقات زيست‌محيطي منتشر كرده آورده است: گرچه كمك به پايدارسازي شرايط زيست‌محيطي زمين از اهميت زيادي برخوردار است، اما من به دنبال ارائه نسخه‌اي درخصوص تغيير عادات غذايي مردم جهان نيستم.

    اما بسياري از مردمي كه چنين تحقيقاتي را دنبال مي‌كنند، مي‌پرسند چه راه‌هاي عملياتي براي كاستن از حجم اكسيد نيتروز در زمين وجود دارد؟ يك پيشنهاد ساده استفاده موثرتر از نيتروژن به ازاي گوشت توليدي يا دانه‌هاي گياهي مورد استفاده در صنايع كشاورزي در سراسر جهان است.

    رابطه ی کاهش مصرف گوشت با کمک به محیط زیست

    هر چند شايد از نظر بسياري، طرح اين پيشنهاد عجيب به نظر برسد اما مي‌توان پيشنهاد كاستن از مصرف گوشت در سرانه غذاي مصرفي را نيز مطرح كرد.

    ديويدسون مي‌گويد: اگر مي‌خواهيم راهي براي كاستن قابل توجه از حجم گوشت مصرفي پيدا كنيم ـ پيشنهادي كه به نظر مي‌رسد بيشترين تأثير را بر پايدارسازي اكسيد نيتروز در زمين داشته باشد ـ بد نيست روي مقوله تغيير رژيم‌هاي غذايي مردم كار كنيم.

    تحقيقات ديويدسون نشان مي‌دهد حداقل بايد تا 50 درصد از حجم ميزان گوشت مصرفي در كشورهاي توسعه‌يافته جهان كاسته شود. به اين ترتيب اين امكان وجود دارد تا نيتروژن موجود در زمين را تا دو برابر مؤثرتر از هر زمان ديگري مديريت كنيم.

    مطالعات ديويدسون تنها يكي از پروژه‌هاي تحقيقاتي است كه در زمينه بررسي علل برهم‌خوردن تعادل گازهاي تشكيل‌دهنده اتمسفر زمين در چند سال اخير انجام شده است.

    سال 2006، كريستين كاستلو از دانشگاه كورنل تحقيق دامنه‌داري در اين زمينه انجام داد كه در آن به يكي از گزارش‌هاي زيست‌محيطي سازمان ملل اشاره داشت.

    براساس اين گزارش كه شايد مغاير با پيش‌بيني بسياري از مردم باشد، سهم صنايع دامي در سراسر جهان در تغييرات جوي بيشتر از بخش حمل و نقل است.

    رابطه ی کاهش مصرف گوشت با کمک به محیط زیست


    كاستلو در مطالعات خود به اين نكته اشاره كرده است كه با در نظر گرفتن متان – گازي كه به ميزان قابل توجهي توسط دام موجود در سراسر جهان روانه اتمسفر زمين مي‌شود ـ و آلاينده مهمي همچون دي اكسيد كربن ناشي از توليد و به كارگيري تركيبات باروركننده كشاورزي، حجم گازهاي گلخانه‌اي توليد شده در صنايع كشاورزي و دامداري به مراتب بيشتر مي‌شود.

    اما اين پايان داستان غم‌انگيز تغييرات جوي و برهم خوردن تعادل گازهاي تشكيل‌دهنده اتمسفر زمين نيست. توليد و گسترش مناطق به اصطلاح مرده در مناطق مختلف آبي جهان و از جمله خليج مكزيك، يكي از تبعات نگران‌كننده به كارگيري نيتروژن در صنايع كشاورزي است.

    رابطه ی کاهش مصرف گوشت با کمک به محیط زیست


    اين درحالي است كه براساس تحقيقات صورت گرفته، گسترش مناطق مرده آبي موجب برهم‌خوردن تعادل موجود در اكوسيستم‌هاي آبي و نابودي تدريجي گونه‌هاي زيستي اين مناطق مي‌شود البته در مقايسه با دي‌اكسيد كربن و متان، اكسيد نيتروز در حجم كمتري منتشر مي‌شود اما تا 300 بار در به دام انداختن حرارت بهتر از دي اكسيد كربن عمل مي‌كند و همچنين تا يك قرن هم در اتمسفر زمين باقي مي‌ماند!

    به‌رغم تمام پيشنهادهايي كه در زمينه كمك به كاستن از حجم اكسيد نيتروز منتشر شده در زمين مطرح مي‌شود، اكنون اين پرسش اساسي مطرح مي‌شود كه

    آيا اساسا امكان كاستن از ميزان گوشت مصرفي وجود دارد؟ ديويدسون به اين نكته اشاره مي‌كند كه 30 سال پيش هيچ‌كس باور نمي‌كرد روزي فرا برسد كه طي آن استعمال سيگار در اماكن عمومي نظير رستوران‌ها ممنوع باشد اما اين اتفاق روي داد. پس شايد بتوان اميدوار بود كه در سال‌هاي نه‌چندان دور، مردم گوشت به مراتب كمتري مصرف كنند.

    امیدواریم انسان ها با اتخاذ رژیم گیاهی هم از مزایای سلامتی آن بهره مند گردند و هم از این طریق به حفظ محیط زیست خود کمک بزرگی نموده و در صلح در کنار تمام همزیستان خود همچون حیوانات زندگی نمایند.


    http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100811006188
    ویرایش توسط ToOoTi : 14th July 2012 در ساعت 08:23 AM

    تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir)





  2. Top | #2
    Ali
    هم اکنون آفلاین میباشد

    کاربر نمونه

    کاربر قدیمی


    محل سکونت
    Semnan
    لايك دريافتي
    1487
    لايك كرده
    1536
    نوشته ها
    1,205
    می پسندم
    3,567
    مورد پسند : 3,121 بار در 979 پست
    حالت من :
    My Mood
    Relaxed
    نوشته های وبلاگ
    8

    پیش فرض گوشت كمتر زندگي بهتر

    اگر از شما بپرسند براي كمك به محيط ‌زيست و تثبيت اوضاع جوي سياره‌مان حاضر هستيد ميزان مصرف گوشت در تغذيه روزمره‌تان را تا نصف كاهش دهيد، پاسخ مثبت مي‌دهيد؟ چه واكنشي خواهيد داشت؟ براي بسياري از مردم سراسر جهان ارائه پاسخ مثبت به اين خواسته دشوار است.
    رابطه ی کاهش مصرف گوشت با کمک به محیط زیست
    عادات غذايي بسياري از مردم از جمله ساكنان منطقه آمريكاي شمالي كه علاقه زيادي به استفاده از گوشت قرمز دارند موجب شده تا آنها تمايل چنداني به كاستن از حجم گوشت مصرفي‌شان نداشته باشند.
    با اين حال محققان در تازه‌ترين هشدارهاي خود اعلام كرده‌اند ضروري است ساكنان كشورهاي توسعه‌يافته جهان گام‌هاي جدي براي جلوگيري از انتشار هر چه بيشتر گازهاي مخربي چون دي‌اكسيد كربن در سياره مادر بردارند.
    تحقيقات اين محققان نشان مي‌دهد براي ادامه زندگي در شرايطي پايدار چاره‌اي نداريم جز اين‌كه سطوح گازهاي گلخانه‌اي و از جمله اكسيد نيتروز ثابت شوند.
    اكسيد نيتروز بزرگ‌ترين فاكتور حاصل دست بشر است كه روانه اتمسفر زمين مي‌شود. اين گاز نقش اساسي در شكل‌گيري و بزرگ‌ترشدن حفره لايه ازن دارد به طوري كه پس از دي‌اكسيدكربن و متان به عنوان سومين گاز گلخانه‌اي مخرب اتمسفر زمين ياد مي‌شود.
    حدود 80 درصد آلاينده اكسيد نيتروز توليد شده توسط بشر مربوط به بخش كشاورزي مي‌شود. تحقيقات نشان مي‌دهند گاز نيتروژن موجود در كودهاي كشاورزي يا تركيبات بارورسازي خاك توسط عوامل باكتريايي به گاز اكسيد نيتروز تبديل مي‌شود.
    اما براي مشخص‌شدن اين نكته كه چه رابطه مستقيمي ميان مصرف گوشت و تخريب لايه ازن وجود دارد، بايد نگاه دقيق‌تري به اين فرآيند داشته باشيم.
    براساس تحقيقات صورت‌گرفته مشخص شده توليد هر نيم كيلو گوشت مصرفي مردم در سراسر جهان نيازمند به‌كارگيري چند كيلوگرم دانه‌هاي گياهي است.
    از سوي ديگر براي در اختيارداشتن اين ميزان دانه‌هاي گياهي بايد مقادير قابل توجهي تركيبات بارورساز كشاورزي استفاده شود و اين درحالي است كه اين تركيبات حاوي نيتروژن هستند.
    در نتيجه ميزان اكسيد نيتروزي كه به ازاي هر كالري گوشت مصرفي آزاد مي‌شود به مراتب بيشتر از همين ميزان گازي است كه در نتيجه مصرف مستقيم محصولات كشاورزي روانه اتمسفر مي‌شود.
    با توجه به نگراني‌هاي فزاينده‌اي كه در اين خصوص مطرح مي‌شود، محققان زيادي به ترسيم وضعيت آينده زمين پرداخته‌اند. اريك ديويدسون ـ از مركز تحقيقات Woods Hole ـ از جمله اين محققان است كه تراژدي‌هاي قابل تصور درخصوص آينده اكسيد نيتروز در زمين را مورد بررسي قرار داده است.
    ميزان اكسيد نيتروزي كه به ازاي هر كالري گوشت مصرفي آزاد مي‌شود به مراتب بيشتر از همين ميزان گازي است كه در نتيجه مصرف مستقيم محصولات كشاورزي روانه اتمسفر مي‌شود
    وي همچنين به بررسي راه‌هاي پايدارسازي سطوح مختلف اكسيد نيتروز در قرن پيش روي پرداخته و در پي اين تحقيقات پيشنهادهايي نيز براي دستيابي به اهداف مورد نظر ارائه كرده است.
    ديويدسون در گزارشي كه در نشريه تحقيقات زيست‌محيطي منتشر كرده آورده است: گرچه كمك به پايدارسازي شرايط زيست‌محيطي زمين از اهميت زيادي برخوردار است، اما من به دنبال ارائه نسخه‌اي درخصوص تغيير عادات غذايي مردم جهان نيستم.
    اما بسياري از مردمي كه چنين تحقيقاتي را دنبال مي‌كنند، مي‌پرسند چه راه‌هاي عملياتي براي كاستن از حجم اكسيد نيتروز در زمين وجود دارد؟ يك پيشنهاد ساده استفاده موثرتر از نيتروژن به ازاي گوشت توليدي يا دانه‌هاي گياهي مورد استفاده در صنايع كشاورزي در سراسر جهان است.
    هر چند شايد از نظر بسياري، طرح اين پيشنهاد عجيب به نظر برسد اما مي‌توان پيشنهاد كاستن از مصرف گوشت در سرانه غذاي مصرفي را نيز مطرح كرد.
    ديويدسون مي‌گويد: اگر مي‌خواهيم راهي براي كاستن قابل توجه از حجم گوشت مصرفي پيدا كنيم ـ پيشنهادي كه به نظر مي‌رسد بيشترين تأثير را بر پايدارسازي اكسيد نيتروز در زمين داشته باشد ـ بد نيست روي مقوله تغيير رژيم‌هاي غذايي مردم كار كنيم.
    تحقيقات ديويدسون نشان مي‌دهد حداقل بايد تا 50 درصد از حجم ميزان گوشت مصرفي در كشورهاي توسعه‌يافته جهان كاسته شود. به اين ترتيب اين امكان وجود دارد تا نيتروژن موجود در زمين را تا دو برابر مؤثرتر از هر زمان ديگري مديريت كنيم.
    مطالعات ديويدسون تنها يكي از پروژه‌هاي تحقيقاتي است كه در زمينه بررسي علل برهم‌خوردن تعادل گازهاي تشكيل‌دهنده اتمسفر زمين در چند سال اخير انجام شده است.
    سال 2006، كريستين كاستلو از دانشگاه كورنل تحقيق دامنه‌داري در اين زمينه انجام داد كه در آن به يكي از گزارش‌هاي زيست‌محيطي سازمان ملل اشاره داشت.
    براساس اين گزارش كه شايد مغاير با پيش‌بيني بسياري از مردم باشد، سهم صنايع دامي در سراسر جهان در تغييرات جوي بيشتر از بخش حمل و نقل است.
    كاستلو در مطالعات خود به اين نكته اشاره كرده است كه با در نظر گرفتن متان – گازي كه به ميزان قابل توجهي توسط دام موجود در سراسر جهان روانه اتمسفر زمين مي‌شود ـ و آلاينده مهمي همچون دي اكسيد كربن ناشي از توليد و به كارگيري تركيبات باروركننده كشاورزي، حجم گازهاي گلخانه‌اي توليد شده در صنايع كشاورزي و دامداري به مراتب بيشتر مي‌شود.
    اما اين پايان داستان غم‌انگيز تغييرات جوي و برهم خوردن تعادل گازهاي تشكيل‌دهنده اتمسفر زمين نيست. توليد و گسترش مناطق به اصطلاح مرده در مناطق مختلف آبي جهان و از جمله خليج مكزيك، يكي از تبعات نگران‌كننده به كارگيري نيتروژن در صنايع كشاورزي است.
    اين درحالي است كه براساس تحقيقات صورت گرفته، گسترش مناطق مرده آبي موجب برهم‌خوردن تعادل موجود در اكوسيستم‌هاي آبي و نابودي تدريجي گونه‌هاي زيستي اين مناطق مي‌شود البته در مقايسه با دي‌اكسيد كربن و متان، اكسيد نيتروز در حجم كمتري منتشر مي‌شود اما تا 300 بار در به دام انداختن حرارت بهتر از دي اكسيد كربن عمل مي‌كند و همچنين تا يك قرن هم در اتمسفر زمين باقي مي‌ماند!
    به‌رغم تمام پيشنهادهايي كه در زمينه كمك به كاستن از حجم اكسيد نيتروز منتشر شده در زمين مطرح مي‌شود، اكنون اين پرسش اساسي مطرح مي‌شود كه آيا اساسا امكان كاستن از ميزان گوشت مصرفي وجود دارد؟ ديويدسون به اين نكته اشاره مي‌كند كه 30 سال پيش هيچ‌كس باور نمي‌كرد روزي فرا برسد كه طي آن استعمال سيگار در اماكن عمومي نظير رستوران‌ها ممنوع باشد اما اين اتفاق روي داد.
    پس شايد بتوان اميدوار بود كه در سال‌هاي نه‌چندان دور، مردم گوشت به مراتب كمتري مصرف كنند. براساس مطالعات ديويدسون، متوسط سرانه مصرف گوشت در كشورهاي توسعه يافته جهان در سال 2002 بالغ بر 78 كيلوگرم بوده است و بر اساس پيش‌بيني‌هاي صورت‌گرفته اين رقم تا سال 2030 به 89 كيلوگرم خواهد رسيد.
    اين در حالي است كه اين ارقام براي مناطق در حال توسعه جهان به ترتيب 28 و 37 كيلوگرم عنوان شده است. بسياري از كارشناسان امر تغذيه نسبت به امكان كاستن چشمگير از ميزان گوشت مصرفي مردم بويژه در مناطق توسعه‌يافته جهان چندان خوشبين نيستند.
    كاستلو از جمله اين كارشناسان است. او مي‌گويد: بسياري از افراد در شرايط رفاهي نسبتا خوبي زندگي مي‌كنند. آنها به اين شرايط عادت كرده‌اند. حالا تصور كنيد از آنها خواسته شود به جاي مصرف 78 كيلوگرم گوشت در سال، تنها 40 كيلوگرم مصرف كنند! بدون شك اين خواسته‌اي سخت و سنگين است اما هر چه باشد آينده زمين مهم‌تر از هر چيز ديگري است.


    منبع: LiveScience

  3. 6 کاربر پست Ali عزیز را پسندیده اند .


  4. Top | #3
    تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir)
    محل سکونت
    تهران
    لايك دريافتي
    5586
    لايك كرده
    7397
    نوشته ها
    5,914
    می پسندم
    46,437
    مورد پسند : 10,971 بار در 4,015 پست
    حالت من :
    My Mood
    Relaxed
    نوشته های وبلاگ
    1

    پیش فرض


    موضوعات مشابه ادغام شدند.

    تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir)





موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 23rd December 2013, 05:51 PM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 25th May 2013, 02:08 PM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 7th October 2012, 11:01 PM
  4. رابطه ی مصرف گوشت ،ابتلا به بیماری ها و مرگ
    توسط ببر هیرکانی در انجمن گیاهخواری و سلامت
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 23rd April 2012, 10:22 PM

Visitors found this page by searching for:

الودگي محيط زيست ولايه ازن

پیشنهادات درباره ی رابطه ی انسان با محیط زیست

گوشت محیط زیست

کلمات کلیدی این موضوع

تالار گفتگوی پرشین پت (Mypet.ir) مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اطلاعات تماس با پرشین پت
جهت ارتباط با مديران پرشین پت مي توانيد از اطلاعات زير استفاده نماييد .
Email : persianpet@gmail.com
SMS : 10000128394214




Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556