کاربر نمونه
![]()
ممنون، آخری چیه؟
روزگاری است شیطان فریاد میزند
انسان پیدا کنید
سجده خواهم کرد...
کاربر نمونه
![]()
راستش اطلاعات دقیقی ندارم در موردش،ولی عکس قبلیش این حیوون رو کامل به رخ میکشه.
کاربر نمونه
![]()
کاربر نمونه
![]()
کاربر تازه آشنا
![]()
ای کاش یکم توضیح راجع به این حیوانات میدادین
ممنون
کاربر نمونه
![]()
ممنون علي اقا عكسا فوق العادن![]()
...از چشمانت شرم ميكنم اينچنين مرا نگاه مكن
هر بار كه به من مينگري ، گويي ميگويي " كه حقم رابستان" اي تو كه خود را مبارز مينامي
اكنون اندكي صبر كن من حقت راخواهم ستاند تا آنروز كه خاك مرا در بر گيرد خواهم دويد آنقدر ميدوم تا حق خدا را نيز بگيرم هيچ چيزو هيچ كس جلودار من نخواهد بود
مرا ياراي پوزش خواهي از تو نيست... شيطان زادگان در همه جاي شهر پراكنده اند... تو را از آنان دور خواهم داشت
اشك هايت را پاك كن نازدانه ي من من و تو با بالهايمان به سمت "او" خواهيم پريد.. نيازي به پا نيست
کاربر نمونه
![]()
من هم دوست داشتم توضیحی داشته باشه عکسها،ولی همه بدون شرح هستن.حالا از این به بد سعی میکنم عکسهای توضیح در بذارم.
کاربر نمونه
![]()
ارک ملی کوههای سیمن: صبح فرا رسیده و یک میمون گلادای ماده فرزندش را بر پشت خود گذاشته.
شکار لحظه ها: این کوسه مرموز و بسیار بزرگ با طول نزدیک به 12 متر و وزن بیش از 20 تن بزرگترین ماهی دریا محسوب می شود. درحالیکه بقای آن به یکی از کوچکترین موجودات دنیا بستگی دارد. تصویر از مهاجرت های بزرگ!
تصویری از یک سوسمار خالدار قرمز که به سن بلوغ رسیده است.
بوی جنس ماده در هوا پخش شده است. یک ببر نر جوان بوی ببر ماده را دنبال می کند. تصویر از طبیعت روسیه
سوئد: نمایی نزدیک از دو جوجه جغد که بر روی تنه شکسته درختی نشسته اند. تصویر از طبیعت مناطق شمالی
ساحل جنوبی، افریقای جنوبی: یک نهنگ گوژپشت که از آب بیرون آمده-
![]()
کاربر نمونه
![]()
یک افعی حفره دار مژه ای درخت نخل در تاکستان های جنگل چمبره زده و آماده حمله است.
پارک ملی گیر: دوبچه شیر آسیایی بر روی تنه درختی دراز کشیده اند. تصویری از اسرار طبیعت هندوستان
پارک ملی کازیرانگا، آسام، هندوستان: یک ببر ماده خود را در زیر شاخ و برگ علفزار به طور کامل استتار کرده است.
مرداب جزیره مرجانی میلنیوم پرورشگاه کوسه ها و بسیاری گونه های آبی دیگر است. چشم اندازی بی نظر از دنیای زیر آب که هنوز از دست انسان ها دور مانده است.
افریقای جنوبی، خلیج فالس: یک کوسه بزرگ سفید که از آب بیرون آمده. دریاهای خطرناک و کوسه های بزرگ، افسانه های جدائی ناپذیر این منطقه اند.
گوجارات، هندوستان، پارک ملی گیر: دو گربه وحشی درحال بازی، یکی از آنها از بالای خاکروبه ها به هوا پریده است.
گوجارات، هندوستان، پارک ملی گیر: یک شیر نر آسیایی در زیر شاخ و برگ درختان ایستاده است.
گوجارات، هندوستان، پارک ملی گیر: گروه عظیم مرغان ماهیخوار درحال مراقب از قلمرو خود.
منطقه پنینسولا واقع در کامچاتکای روسیه با چشم اندازی دیدنی، عقاب های دریایی برای تصاحب حفره های یخی و صید ماهی درحال مبارزه اند.
![]()