نام علمی: Pseudocolochirus axilogus
نام عمومی: Australian Sea Apple (سیب
دریایی استرالیایی)
خانواده: Cucumariidae
از انواع خیارهای
دریایی است.
سیب دریایی استرالیایی / Australian Sea Apple / Pseudocolochirus axilogus
زیستگاه اصلی: شمال استرالیا
وضعیت بدنی: بدنی به رنگ آبی روشن تا تیره دارد. پاهایش سرخ رنگ هستند. شاخک هایش به رنگ های بنفش، آبی و سرخ اند اما نوک آنها سفید است. شما با اضافه کردن این جانور زیبا به تانکتان در حقیقت حجم تازه ای از رنگ را وارد آکواریوم مرجانی خود خواهید کرد.
حداکثر اندازه: حدود 18 سانتیمتر
وضعیت زندگی:
سیب دریایی، زندگی در یک آکواریوم مرجانی را ترجیح می دهد. همچنین به مقدار زیادی صخره زنده نیاز دارد چرا که از طریق آن می تواند حجم زیادی از غذایش را دریافت کند. عموماً دیده شده زمانی که
سیب دریایی استرالیایی محل مناسبی را پیدا می کند (معمولاً این محل در منطقه ای پر جریان قرار گرفته است)، همانجا مستقر می شود و می ماند.
سیب دریایی به داروهایی که در ترکیباتشان از مس در سطح بالایی استفاده شده باشد، بسیار حساس است. تغییرات ناگهانی PH و یا میزان شوری آب، می توانند باعث از بین رفتن شاخک های دهانی جانور شوند.
توجه داشته باشید که اگر
سیب دریایی دچار استرس شود یا بمیرد، زهر کشنده ای را در آب رها خواهد کرد که احتمالاً باعث نابودی حیات جانوری و گیاهی تانک خواهد شد. به همین دلیل تازه کارها نباید اقدام به خرید این خیار
دریایی کنند.
تغذیه: این جانور از طریق تصفیه نمودن آب، تغذیه می نماید.
سیب دریایی استرالیایی، در زمان تغذیه شاخک های دهانی اش را دراز می کند تا به خوبی در جریان آب قرار بگیرند و بتواند با فیلتر نمودن آب، غذایش را به چنگ آورد. زمانی که غذا به دام افتاد، او غذا را به سمت دهانش می کشاند. در آکواریوم باید با رژیم فیتوپلانگتون خواری تغذیه اش کنید. این غذا می تواند بصورت منجمد، مایع یا خشک بصورت روزانه در اختیار جانور قرار بگیرد.
رفتار: صلح جوست.
سازگاری: این خیارهای
دریایی (سیب های دریایی) را با ماهی هایی که احتمال دارد به شاخک های آنها آسیب برسانند، هم تانکی نکنید. عموماً هر ماهی که تمایل دارد به ذرات داخل تانک، تُک بزند احتمال دارد که به شاخک های این
سیب دریایی هم آسیب برساند. ماهی هایی مثل: پروانه ماهی ها، فرشته ماهی های بزرگ و هر گونه ای که نگهداری اش در کنار بی مهرگان توصیه نشده است.
سطح مراقبت: نگهداری اش فقط برای افراد حرفه ای توصیه می شود.
دکور تانک: با استفاده از صخره یا مرجان و ماسه، دکوری
دریایی برایش بسازید.
اسیدیته آب: pH 8.1-8.4
وزن مخصوص: sg 1.023-1.025
درجه حرارت: 22 تا 26 درجه سانتیگراد
منبع : راز بقا