این خبر بسیار تکراری است و پیش از این هم در سایت قرار داده شده بود اما از آنجا که همه ما بسیار فراموشکاریم آن را دوباره روی سایت قرار دادیم. امیدواریم دوستان به آن توجه کنند و آن را تا آخر بخوانند و کمی هم در عمل از ملت فلسطین پشتیبانی کنند.
اگر شما کلمه ی boycott israel رو در اینترنت سرچ کنید ، آدرس هزاران صفحه رو خواهید دید ، اگر هم در قسمت تصاویر این کا رو بکنید هزاران تصویر میبینید که بیشترشون مربوط میشه به لیستهای منتشر شده از شرکتهای صهیونیستی . جالبه که وقتی به سایتهای ارایه دهنده ی این لیستها مراجعه میکنید میبینید که خیلی هاشون انگلیسی و آمریکایی هستن و دامنه ی مربوط به این کشورها رو در آدرسشون میبینید!
چند روز پیش که یکی از این لیستها رو دانلود کردم ، در بین اسامی اسمهای آشنای زیادی دیدم . این لیست شامل اسم چند شرکت بزرگ بود و در زیر هر اسم کدوم از این شرکتها ، اسم شرکتهای کوچکتر وابسته به اونها (که کمتر مورد توجه هستند) رو نوشته بود .
با کلیک در اینجا میتونید این لیست رو ببینید!
در بین این اسامی اسمهای آشنای زیادی دیده میشد :
مثل :
نسکافه ، پیور لایف ، سرلاک (شیرخشک) ، مگی ، پولا ، اسمارتیس
(تمامی اسامی بالا زیر مجموعه ی نستله هستند)
در ادامه لینک دانلود این تصویر رو گذاشتم .
ولی چند موضوع هست که احساس کردم باید درباره اش بنویسم .
اول این که ، چرا نباید مصرف کنیم؟
جواب این سوال رو در سه بخش نوشتم:
1)مراجع میگویند :
- امام خميني رحمة الله :
«شما از خواب هايي كه براي اين كشورها ديده اند اطلاع نداريد ، اينجانب كراراً خطر دولت اسرائيل و عمال آن را به ملت گوشزد كردم كه بايد مقاومت منفي كنند و از معاملات با آنها احتراز جويند. »
- آیت الله خامنه ای :
بر آحاد مسلمين واجب است كه از خريد و استفاده از كالاهايي كه سود توليد و فروش آنها عايد صهيونيست ها كه با اسلام و مسلمين در حال جنگ هستند ، مي شود ، اجتناب كنند .
- امام موسی صدر:«اسراییل شر مطلق است و معامله با آن حرام است.»
{شما میتونید نظر مرجع تقلید مورد نظر خودتون رو با جستجو در اینترنت به راحتی پیدا کنید ، البته تفاوتی در اصل این نظرات نیست}
2)قانون میگوید :
" مصوب 29 شهریور 1371 در مجلس شورای اسلامی و موید 5 مهر 1371 در شورا نگهبان:
ماده1- عقد هرگونه قرارداد چه مستقیم و چه از طریق واسطه با شرکتها یا اشخاص مقیم اسرائیل یا با افراد تبعه اسرائیل یا افرادی که برای اسرائیل یا به نفع آن کشور کار میکنند، صرف نظر از محل اقامت آنان، برای کلیه افراد حقیقی یا حقوقی، ممنوع میباشد و ...
در ماده 7 این قانون میخوانیم : حتی وسیله نقلیه حمل این وسایل به نفع دولت توقیف میشود و مطابق ماده 10، هر کسی که به کشف این کالاها کمک کند معادل 20 درصد ارزش کالاها جایزه میگیرد.
{ یک پیشنهاد به ناشران کتاب و مطبوعات کشور ، به نظر من اگر وجود این جایزه ای که در قانون به اون اشاره شده رو هم نادیده بگیرم ، گمان میره که پرداختن به این موضوع اگر سودی برای شما نداشته باشه قطعاً ضرری در بر نخواهد داشت . مثلاً چاپ کتابی که فقط شامل لیست شرکتهایی باشه که خودشون به همکاری با رژیم صهیونیستی اعتراف کردن و مورد تقدیر سران این رژیم قرار گرفتن ، آیا ضرری در پی خواهد داشت؟ قطعاً با این علاقه ای که مردم ما به این موضوعات نشون میدن ، خیر!
من و هزاران وبلاگ نویس مثل من که در این زمینه فعالیت دارن و هزاران دانشجو بدون هیچ چشم داشتی حاضرن با کسانی که قصد انجام چنین کار رو داشته باشن همکاری کنیم .}
(البته من تا الآن نشنیدم کسی اون بیست درصدی رو که قانون گفته ، گرفته باشه)
۳)عقل میگوید:
جنایات گسترده ی رژیم صهیونیستی با وجود سانسور گسترده ی خبری از چشم هیچ کس در هیچ جای این کره ی خاکی پوشیده نیست . هزینه ی این جنایات از کجا می آید؟
پاسخ ساده است !
از مالیات مردم آمریکا و رژیم صهیونیستی و سود سرشار حاصل از صنایع تحت تملک صهیونیستها .
ما ایرانیها به دولت آمریکا مالیات نمیدیم اما سرمایه خود را از طریق مصرف این صنایع به صهیونیستها میدیم .
اما مردم آمریکا و کشورهای غربی هم مالیات خودرا صرف این کار میکنن و هم از محصولات صهیونیستی استفاده میکنن . البته در سالهای اخیر حرکتهای خوبی در زمینه تحریم این کلاها (خصوصاً در کشورهای غیر مسلمان) انجام شده .
حالا تصور کنید مسلمانها (یک ششم جمعیت دنیا) به علاوه ی غیرمسلمانان ضد صهیونیست (به عبارتی ضد جنگ) که تعدادشون کمتر از مسلمانها نیست این کالاها رو مصرف نکنن و از محصولات جایگزین غیر صهیونیستی استفاده کنن!
در کمتر از یک ماه نامی از این کالاها باقی نخواهد ماند ، باورکنید . . .
چه چیزهایی را که نباید مصرف کنیم ولی مصرف میکنیم؟
در بیشتر وبلاگها ی فارسی که به این موضوع پرداختن به اسامی برخوردم که در ایران کمتر به چشم میخورن و یا اینکه استفاده نکردن از اونها تقریباً غیر ممکنه مثل محصولات اینتل و آی.بی.ام. که تولید بعضی از قطعات الکترونیکی رو در انحصار خودشون دارن .
اما سوال من اینه که ، چرا از محصولات غیر ضروری ای که نمونه ی مشابه اون توسط شرکتهای ایرانی تولید میشه استفاده میکنیم . اصلاً چرا این محصولات صهیونیستی بیشترین و گرونترین تبلیغات رو دارن؟
برای مثال همین نستله ی معروف :
شما میتونید لیست دهها برند زیر مجموعه ی نستله رو در سایت نستله ببینید(با کلیک در اینجا)
از جمله معروف ترین این برندها که تو بازار ایران موجود هستن این اسامی اند :
نسکافه : (حتما تبلیغ "صبح بخیر برزیل . . ." و "فقط نسکافه فارسی نویس رو دیدید")
پیور لایف : جز پرفروش ترین آبمعدنی های بازار ایران
مگی : این برند با اسفاده ی هوشمندانه ی نامهای ایرانی برای محصولات خودش (مثل سوپ عدس تبریزی و . . .) و تبلیغت گسترده در حال حاضر حرف اول رو در زمینه سوپ آماده میزنه!
اسرار خورشت مگی هم فراموش نشه :
پولا : آدامس معروفی که حتی بچه های زیر پنج سال هم میشناسنش!
اسمارتیس : همون قرصهای رنگی .
سرلاک : (شیر خشک و غذای کودک)
و اما دنون و شرکتهای وابسته ی اون که سابقه به تازگی وارد بازار شده :
در تصویر زیر هم که از ویکی پدیای انگلیسی برداشتمش ، کشورهایی رو که دنون در اونها کارخانه داره (ازجمله ایران) رو میبینید:
این همون نامیست که شرکت آبمعدنی دماوند با فتخار خوش رو وابسته به اون نشون میده :
در تصویر بالا متنی رو میبینید که نشون دهنده ی همکاری این شرکت با یونیسف هست . در پایان این متن نوشته شده "با خرید هر بطری آبمعدنی دماوند فرصت رشد و شکوفایی را به یک کودک خردسال هدیه دهید"
البته مطمئناً منظور از کودکان ، کودکان فلسطینی ساکن نوار غزه نیستند .
حتی در جنجال اخیر برسر کیفیت چند آبمعدنی از جمله دماوند هم اسم این شرکت به عنوان ناجی دماوند به میون اومد :
تو یک مجله خوندم که رئیس شرکت آبمعدنی دماوند یک فرانسوی به نام "لارنو" است . البته موضوع خارجی بودن مدیران ارشد رو در مورد چند شرکت دیگه که اسمشون رو تو پست قبلی خوندید ، شنیدم ، ولی درباره ی این یکی مطمئن شدم!
البته پرتبلیغ ترین محصول یک سال اخیر این شرکت در ایران ، محصولی است به نام "دنت"
در طعم ها و رنگهای مختلف و تهیه شده از هشتاد درصد شیر خالص!
که همونطور که در تبلیغاتش شنیدید ، متاسفانه " از یک قطره اش هم نمیشه گذشته . . ." چه برسه به اینکه تحریمش کرد!
این محصول دنون همواره در گرانترین تبلیغات تلوزیونی رو به خودش اختصاص داده . از جمله طولانی ترین تبلیغ تلوزیون یعنی برنامه آشپزی سامان گلریز (بهونه)
از اونجایی که آشپز این برنامه سعی در استفاده این محصول در اکثر غذاها داره ، میشه فهمید که مدیران این شرکت روی این برنامه حساب ویژه ای باز کردن!
درواقع اگر همینجوری پیش برن ، تو این برنامه با دنت قرمه سبزی هم درست میکنن . . .
کوکا کولا :
کوکا کولا پر حاشیه ترین محصول صهیونیستی بازار ماست !
از نشانه ی معروفش که از هر دو طرف خونده میشه بگیرید تا کارخانه ی خوشگوار مشهدش مورد تردید هموطنان ماست ، ولی متاسفانه هیچ گاه و در هیچ موردی از مرحله ی تردید به یقین نرسیدیم!
گفته میشه که ثابت شده این کوکا کولا هیچ سودی برای اون کوکاکولا نداره!
درباره نام منفور کوکاکولا روی محصولات ، مدیر این شرکت جمله ی جالبی داره :
مدیر شرکت خوشگوار در پاسخ به درخواست مردم برای قطع ارتباط با کوکاکولا میگوید: بازار فروش ما وابسته به همین نام است و نمیتوانیم آن را حذف کنیم(یعنی خود شما بخاطر همین اسم نوشابه رو میخرید ، ولی الآن جوگیر شدید!)
از جمله شرکتهای زیر مجموعه ی کوکا (خودمونی کوکاکولا) میشه از سه برند زیر نام برد:
فانتا : نوشابه های تولیدی کوکاکولا باطعم انواع میوه
گفته میشه پاپ بندیکت شازندهم معتاد به این محصول کوکا کولاست .به شما هم اطمینان میدم عکس زیر توسط یک غیر ایرانی غیر مسلمان طراحی شده .
البته پاپ در کل آدم نرمالی نیست!
اسپرایت هم از نامهای محبوب و معروف زیر مجموعه ی کوکا کولاست :
و اما دسانی ، این آبمعدنی هم ، همونطور که روی بطریش و زیر اسمش نوشته شده محصول کوکا کولاست (تا اینجا شد سه تا آبمعدنی)
یک نکته ی جالب :
اولین نکته ای که باید روش تاکید کرد اینه که این شرکتها عمده ی سرمایه خودشون رو برای تبلیغات صرف میکنن ور در بسیاری از مواقع (خصوصاٌ مواد غذایی) از کیفیت بسیار پایینی برخوردان و برای تولید و فروش بیشتر محصولاتشون دست به هرکاری میزنن .
همین موضوع باعث شده که بسیاری از این شرکتها مورد نفرت گروههای حفاظت از محیط زیست ، حمایت از کودکان و حمایت از حیوانات باشن . برای نمونه :
- همین آبمعدنی دسانی در سال 2004 با اون بسته بندی زیبا از بازار انگلستان بهاجبار جمع آوری شد چرا که در اون برومات بیش از حد مجاز یافت شد.
-و یا شرکت نستله ، بزرگترین تولید کننده ی مواد غذایی در جهان طبق گزارشی که نشریۀ فوربس در اردیبهشت ۱۳۸۳ به نقل از سازمان جهانی کار منتشر کرد ، معلوم شد برای تولید شکلات از کارگران خردسال استفاده میکنه . در بررسیهای بعدی مشخص شد بیش از ۲۵۰ هزار کودک آفریقایی، در مزارع این شرکت در غرب آفریقا کار میکنند.
در اینجا جای دونام بزرگ خالیست ، مک دونالد و لورئال !
مک دونالد هم که حتما معرف حضورتون هست . البته خداروشکر مک دونالد در ایران شعبه نداره ، وگرنه نون بقیه فست فود دارها آجر میشد!
قبلاً لینک یک گزارش تصویری از طرز تهیه ی وحشیانه ی یکی از خوشمزه ترین و گرونترین محصولات مک دونالد گذاشته بودم که جا داره دوباره یادی از بکنیم . برای دیدن این گزارش تصویری روی لینک زیر کلیک کنید .
روش وحشیانه ی تهیه ی یکی از غذاهای مک دونالد (+عکس)
- اما لورئال . آقایانی که این مطلب رو میخونن با این نام آشنایی چندانی ندارن ولی خانمها اون رو از کوکاکولا هم بهتر میشناسن . لورئال یکی از بزرگترین تولید کنندگان لوازم آرایشی جهان است ، که قطعاً محصولات اون در هر فروشگاه لوازم آرایش و آرایشگاهی پیدا میشه!
این شرکت محصولات خودش رو به طرز وحشیانه ای روی حیوانات آزمایش میکنه . حتی برای تهیه ی یکی از محصولاتش از محتویات چشم خرگوشهای زنده استفاده میکنه . عکس مربوط به این خبر به قدری درد آوره که فقط لینکش رو گذاشتم . برای دیدن تصویر دردناک این خبر اینجا کلیک کنید!
برای دیدن متن کامل این خبر اینجا کلیک کنید!
این بود شرح مختصری از فروش و حواشی محصولات صهیونیستی در بازار کشوری که بزرگترین دشمن اسراییل به حساب میآد.
اما حیفم میاد این نکته رو نگم ، تو جستجو هایی که تو اینترنت داشتم برای این مطلب به جمله ی جالبی برخوردم :
یکی نوشته بود : ما باشیر خشک اسراییلی بزرگ شدیم و با نسکافه اسراییلی رفتیم سر امتحاناتمون!
درسته ، ما با شرخشک و اسمارتیس و آدامس پولا اسراییلی بزرگ شدیم ، با نسکافه اسراییلی و احتمالاً تی شرتی با مارک گپ رفتیم سر امتحانمون ، شبش هم حتماً با یکی از محصولات کوکا کولا شامی رو که با محصولات مگی درست شده بود رو خوردیم بعدش تا صبح خواب نابودی اسراییل دیدیم و از نماز صبح هم جا موندیم . . .
منبع : ماسون یاب