اعتماد:مرضیه وحید دستجردی اولین وزیر زن بعد از انقلاب است که در 23 ماهی که دراین سمت مشغول بوده است، وزارت بهداشت با حاشیه های زیادی دست و پنجه نرم کرده است.از رها شدن بیماران در
بیابان گرفته تا وضعیت خراب اورژانسهای کشور و واردات بی رویه دارو.وزیر بهداشت در توضیح مشکلات به وجود آمده، گفتگویی با روزنامه اعتماد انجام داده است.
گزیدهای از سخنان او در گفتوگو با روزنامه اعتماد به شرح زیر است:
*انتقاد خوب است اما نه به بهانه خدشه دار شدن اعتماد مردم به نظام سلامت که بزرگترین سرمایه وزارت بهداشت است و نباید خدشه دار شود.
*ما برای خودمان در نظام سلامت تعریفهایی داریم که شاید غلط باشد اما بر اساس آن تعاریف عمل میکنیم و هرگاه به این نتیجه برسیم که عملکردمان اشتباه بوده، اصلاح میکنیم.
*در مورد آن دو بیمار رها شده هم ما خبر را در یک سایت دیدیم و سریع بررسی کردیم. یکی از بیمارها در بیمارستان امام خمینی بستری بود که ریاست بیمارستان اعلام کرد اقدامات درمانی و نسخه نویسی این بیمار به صورت رایگان انجام شده و مبلغ ناچیزی از بیمار دریافت کردهاند و زمانی که مطمئن شدهاند کار درمانی بیمار به پایان رسیده است او را با آژانس به منزل فرستادهاند و این شبهه برای ما ایجاد شد که چرا بیمارستان امام که همیشه این گونه بیماران را پذیرش میکند، بیماری را که نشانی منزل هم دارد باید کنار بیابان رها کندکه به صورت اتفاقی هم خبرنگاری آنجا باشد و عکس بگیرد و به سایتها بدهد. از بیمار دوم هم خبری نداشتیم و نمیدانستیم کجا بستری است. زیرا هیچ اثری از بستری بودن او در بیمارستان امام و محل سکونت او نبود. این بیمار را به بهزیستی شهر ری منتقل کرده بودند که قادر به پاسخگویی نبود و بعدها هم نتوانست پاسخ دهد که از کجا آمده است. با این حال علت و چرایی این اتفاق
هنوز برای ما بسیار مبهم و تاریک است.
*در مورد آن طلبه عزیز هم من قبلایک هیات ۵ نفره را با حکم بازدید از اورژانسها ی بیمارستانها ابلاغ کرده بودم که تعیین تکلیف بیمار از زمان پذیرش، نحوه رسیدگی به بیمار توسط پزشک متخصص مقیم در اورژانس و انتقال به بخشها آمده بود و اگر درباره آن طلبه عزیز این دستورالعمل اجرایی میشد چنین اتفاقی برای نمیافتاد و من در مصاحبهای که خواهم داشت اتفاقات اخیر و تخلفات را بازگویی میکنم.
*شما به جریان سازی سیاسی اشاره کردهاید که من وارد این فضا نمیشوم و امیدوارم چنین نباشد.
*وقتی دارو در داخل تولید میشود حتما ارزش افزوده ایجاد میکند و مردم هم از دارویی استفاده میکنند که کیفیت آن توسط ما نظارت و تایید شد است و مهمترین اتفاق تولید داروی ارزان است که میتواند کاهش هزینه از جیب مردم را منجر شود. اما اگر قرار باشد تولید داروی داخلی انحصاری باشد، قیمت همین داروبه طور کاذب افزایش پیدا میکندوبه دلیل نبود رقابت، شاید کیفیت هم افت کند و دید مردم هم نسبت به داروی تولید داخل ضعیف شود.
*وقتی بیمهها نتوانند پاسخگو باشند، مردم هم به ناچار به بخش خصوصی روی میآورند و آن زمان گرفتاریهای دیگر هم از بابت پرداخت از جیبشان ایجاد میشود.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.