مدت هاست که برخی با اغراض پنهان و آشکار جراحی عقیم سازی یا اخته کردن حیوانات مظلوم شهر را تبلیغ می کنند. آمار غیر قابل انتشار ولی نگران کننده از برخی حیوانات شهری گفته های نهانی دارد که در حال حاضر دلیلی بر انتشارش نیست ولی در حالی که هزینه هر عمل از ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان بر آورد می شود، سگ و گربه ها تک تک زیر تیغ می روند. در این سال ها نه گربه ای کم شده، نه سگی و نه موشی. حیوانات به دلخواه آدم ها عقیم و اخته و جراحی می شوند و جالب اینکه برخی گروه های مدافع حیوانات این مورد از نقض حقوق حیوانات را به عنوان لطف و محبت تبلیغ می کنند، لطفی که فقط شامل حال گربه های تمیز و رام می شود در حالی که برخی از این حیوانات در کانون خطر زندگی می کنند و هر لحظه امکان دارد با یک گزارش تیمی از شهرداری به رفع مشکل بپردازد.
در بیمارستان خرانه جان چندین گربه در خطر است و اگر منطقی برای محدود کردن یا قطع نسل یک جانور وجود داشته باشد، بی شک اینجا اولویت اول است!
اینجا بیمارستان خزانه است. در بخش انتهایی بیمارستان زباله های عفونی در کیسه های سیاه رنگ گذاشته شده و گربهها دور آن مهمانی با شکوه گرفتهاند.
به گزارش فارس، بیمارستان آیتالله کاشانی یکی از بیمارستانهای زیر مجموعه صندوق تأمین اجتماعی است که در محل خزانه و در فلکه دوم این محل مستقر است. تعدد مراجعه کننده در درمانگاه این بیمارستان منجر به کاهش خدمت رسانی به بیماران شده است.
بیمارستان آیت الله کاشانی که به بیمارستان خزانه نیز معروف است، دارای ۱۵۴ تخت بیمارستان و ۳ طبقه بوده و دارای بخشهای مختلف زنان، مردان،قلب،ارتوپدی، جراحی، زایمان، آزمایشگاه، اورژانس، اطفال،ICU ، CCU بوده است.
رژه گربه ها در میان زباله های خطرناک
درحالی که معاون درمان صندوق تأمین اجتماعی در فروردین ماه سال جاری اعلام کرده بودکه تمامی بیمارستانهای تأمین اجتماعی به دستگاه امحای زباله مجهز میشوند در بخش انتهایی بیمارستان دیدیم که زباله های خطرناک بیمارستانی در کیسه های مشکی زباله گذاشته و مقداری از آن نیز در محیط اطراف پراکنده بود که این سبب تجمع حشرات و گربه ها در آن مکان شده بود به سراغ کارشناس بهداشت بیمارستان رفتیم تا علت را جویا شویم.
آدینه زباله های اطراف اتاقک زباله را زباله های غیرعفونی و برخی از آن را نان خشک دانست درحالیکه بر روی کیسه های آنها کلمات زباله خطرناک نقش بسته بود.
وی اظهار داشت: بیمارستان به صورت مستقل امکان خرید دستگاه امحای زباله را ندارد و با پیگیری از تأمین اجتماعی در تلاش هستیم تا پایان اردیبهشت و اوایل خرداد سال جاری زباله های بیمارستان را بی خطر کنیم.