مطلبی را در سایت ایرنا دیدم که مرا به فکرفرو برد و باعث شد چند سطری در مورد آن بنویسم با توجه به نوع نگاه خبرگزاری محترم ایرنا چندان هم نمی توان توقع دیگری از آنها داشت. اما شاید نویسنده مقاله اطلاعات علمی کافی نداشته است و پاسخ اینجانب بتواند به ایشان در جمع بندی صحیح تر کمک نماید.
نگهداری حیوان خانگی را نمی توان صرفا تبعیت از مد دانست چون مسئولیت نگهداری از حیوانات به حدی زیاد است که هر کسی از عهده آن بر نمی آید این مسئولیت نه از بابت هزینه های او است که نویسنده مقاله بدلیل عدم اطلاعات کافی به آن پرداخته بود بلکه به خاطر رسیدگی کردن به امورات یک جاندار است .
هر گاه با مراجعه کننده جدیدی مواجه می شوم که قصد نگهداری از حیوان را دارد به او متذکر می شوم که این حیوان نیاز به توجه دارد نیاز به محبت دارد نیاز به برخورد های انسانی دارد و......
و رسیدگی کردن به امورات این حیوان یعنی انسان شدن یعنی احساس مسئولیت کردن یعنی پذیرفتن یک جاندار که ما وظیفه داریم به او رسیدگی کنیم به عبارت دیگر یعنی یک تمرین برای زندگی . اگر به او توجه نشود با بیماری و.. رو به رو می شویم این بیماری البته نه از آن نوعی است که نویسنده مقاله سعی در القا آنها به خواننده خود داشته است بیماریهایی مثل سو تغذیه و... که ناشی از بی توجهی صاحب او می باشد
معمولا صاحبان سگها در دوره تولگی تنها سه بار برای واکسیناسیون به کلینیک دامپزشکی مراجعه می کنند و سپس هر سال فقط یکبار باید برای تجدید واکسن حیوان خود به کلینیک مراجعه کنند آنهم تا سن شش سالگی .
من نمی دانم آیا نویسنده محترم خبرگزاری دولتی برای تهیه آن نوشته به همکاران من مراجعه نموده اند یا خیر؟ که بعید می دانم چون که سرتاسر نوشته ایشان نشانی از تفکرات ذهنی خود ایشان است.
ایشان سعی در بزرگنمایی بیماری هاری داشته اند که ...وای نمی دونید چه بیماری خطرناکیه توی بدن نهفته می مونه و.... ای خدا آهای نویسنده عزیز چرا مردم را ساده فرض می کنی مگه میشه یه بیماری مثل هاری همیشه تو بدن نهفته بمونه و هیچوقت خودش را نشان نده؟ چرا بدون مطالعه دست به قلم برده ای؟
پس این همه کیت تشخیص بیماری و همچنین واکسنهایی که ما دامپزشکان استفاده می کنیم بی اثر است؟ کدوم صاحب حیوانی را سراغ داری که به سگش حداقل یکبار واکسن هاری نزذه باشد؟
درسته این بیماری خطرناکه پس این همه تلاشی که لویی پاستور کرده رو جنابعالی با این نوشته ات به زیر سوال بردی تا تشعشات ذهنی خودت را به اثبات برسونی؟
این کیستهای خطرناکی که ازش صحبت کردی که اصلا از بین نمی رن رو از کجا آوردی؟
بله بیماری ای داریم بنام کیست هیداتید اما این بیماری در سگهایی انگل مسبب آن وچود دارد که از احشا گوسفند استفاده کرده باشند آن هم کبد و ریه آلوده به کیست هیداتید نه در سگ آپارتمانی که هر سه ماه یکبار به اجبار باید قرص پرازی کوانتیل بخوره. به خاطر نگرانی هایی که وجود داشته ما دامپزشکان بدون اینکه نیازی هم باشه هر سه ماه این دارو را به بدن حیوان تحمیل می کنیم. بسیاری از مراجعینم که به خارج از کشور مهاجرت کرده اند با من تماس گرفته اند که آقای دکتر شما چرا هر سه ماه یکبار به سگ ما داروی ضد انگل می دادی در حالی که اینجا سگ من رو آزمایش کردن و می گن اصلا نیازی به این دارو ها نیست چرا دامپزشکان ایرانی این دارو ها رو به حیوان تحمیل می کنند... من هم می دونستم اما چه کنیم که به خاطر تفکرات رایج از قبیل نوشته های خاص همین نویسنده ایرنا مجبوریم حیوانهای بیچاره را با داروهای اضافه آزار بدیم.
در ضمن کیست هیداتید شیوع زیادی داره اما عامل این بیماری در انسانها خوردن سبزی هایی است آلوده به مدفوع حیوانات ولگرد هستند نه سگ آپارتمانی.
خلاصه هر چی بخوام راجع به تحلیل های ظاهرا علمی این نویسنده ها و برنامه سازان تلویزیونی بگم راه به جایی نمی بریم چون اونها اصلا دنبال برنامه و نوشته علمی نیستند بلکه هدفشان بخاطر نوع طرز فکرشان است و می خواهند خودشان را و افکارشان را با توجیهاتی کاملا اشتباه قانع کنند و کسانی که تنها منبع مطالعاتی اشان آن نوشته ها است را بترسانند
خلاصه کلام این توجیهات به ظاهر علمی هدفی نداره جز به کرسی نشاندن عقاید خاص تهیه کننده آن نه اصل حقیقت
ا حیوان خانگی یک حقیقت است و مبارزه با آن نتیجه کاملا معکوسی خواهد داشت و این نوشته های مقاله نویس محترم ایرنا راه به جایی نمی بره چون خوشبختانه در همین دنیای رسانه ها سخنان دیگری هم به گوش می رسد و مردم خودشون می تونن قضاوت کنن و به حقیقت دست یابند
در مورد بحث هزینه ها سکوت می کنم چون به حدی مطلب ایشان سخیف است که سکوت بهترین پاسخ است
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.