نقاشانی که تعصب چندانی به بوم و رنگهای روغنی و قلم موهای قد و نیم قد و بوی تینر و رنگ ندارند با دیدن بوم نقاشی کوچک و جذابی که شرکت اپل آن را تولید کرده برای همیشه به خرید ابزارهای متعدد نقاشی پایان بخشیده اند. به گزارش خبرگزاری مهر، شاید فکر کنید این آثار نقاشی اثر نقاشانی است که در سبکهای رنگ روغن یا آبرنگ مهارت و تخصص دارند اما شاید با دقت زیاد بتوانید در میان این تصاویر به جای رگه های رنگ و بوی دوست داشتنی رنگ روغن، پیکسلهای رنگی را مشاهده و احساس کنید که بر روی نمایشگر آی-پد شرکت اپل چنین نقاشی های زیبایی را مصور کرده اند.
این تصاویر در واقع نه با استفاده از قلم موها و رنگهای مختلف بلکه با کمک انگشتان دست و نرم افزارهای گرافیکی "قلم مو"، "دفتر طراحی" و "ArtStudio" به وجود آمده اند. محصول جدید و جذاب شرکت اپل تا کنون توانسته توجه هنرمندان بزرگی را به خود جلب کند که ترجیح داده اند به ازای لمس نمایشگر 9.7 اینچی آی-پد، سطح سفید و زبر بومهای نقاشی را به دست فراموشی بسپارند.
این آثار تنها برای نمایش دادن و سرگرمی خلق نشده اند و برخی از آنها به قیمت صدها پوند به فروش رسیده اند. "کورلیس بلکلی" 59 ساله یکی از اولین هنرمندان حرفه ای است که نقاشی های آی-پدی خود را بر روی اینترنت قرار داد. وی بیشتر عمر هنری خود را پشت سه پایه های چوبی و بومهایی سپری کرده است که به رنگهای روغنی آغشته شده اند تا اینکه در نهایت تصمیم گرفت شیوه کار خود را به کمک آی-پد تغییر دهد و اکنون آثار آی-پدی و چاپ شده وی را می توان با قیمت 220 پوند خریداری کرد.
وی معتقد است اکنون می تواند در هر زمان و هر مکانی نقاشی کند زیرا آی-پد به عنوان یک بوم نقاشی جدید به هنرمندان نوعی آزادی هدیه کرده است.
"جیک لارسون" تکنسین هوا فضایی است که روزانه هشت ساعت از زمان خود را صرف نقاشی بر روی آی-پد می کند. این هنرمند 30 ساله تنها از انگشت اشاره دست راستش برای ترسیم این آثار استفاده می کند.
به گفته "لارسون" دیجیتال بودن و قابلیت پاک شدن سریع این بوم جدید و کوچک نقاشی می تواند فضای مناسبی برای جولان دادن نقاشان باشد تا هر احساسی را در هر زمانی به زبان تصاویر بیان کنند.
"کوین باربا" قبل از آغاز نقاشی بر روی آی-پد، آی-فن را به عنوان بوم نقاشی انتخاب کرده بود و آن را "دفتری با برگه های بی نهایت" خطاب می کرد. از نظر وی خلق سریع آثار نقاشی و قابلیت به اشتراک گذاشتن سریع آنها در جهان مجازی امتیازی غیر قابل انکار به شمار می رود.
به گفته وی واکنشهای عمومی نسبت به نقاشی دیجیتال انگشتی بسیار خوب بوده است با این حال هنوز افرادی هستند که به قابلیت آی-پد به عنوان یک دفتر طراحی جاودان پی نبرده اند.
نقاش 55 ساله این اثر "احسان آزوز" نام داشته و ویژگی برتر بوم جدید و دیجیتال نقاشی اش را قابلیت جابجایی آن و آزادی هنرمند برای نقاشی می داند زیرا وی بیشتر نقاشی هایش را در اتوبوس و در زمان رفت و آمد به سوی خانه یا محل کارش خلق می کند.
اثر بالا نیز به نقاشی به نام "سوزان مرتاک" تعلق دارد که آن را با قیمت 35 دلار در وب سایت خود به فروش گذاشته است.
"سوزان مرتاک" معتقد است با استفاده از آی-پد احساس می کند نسبت به همیشه توانایی بیشتری در نقاشی کشیدن دارد.