چندی است تب تند ثبت رکورد در گینس در ایران همه گیر شده است. رکوردهایی که هیچ سابقه اخلاقی در این مرز و بوم نداشته و مشخص نیست با چه هدف و نیتی برای ثبت آنها هزینه می شود. در حالی که هنوز ماجرای فضاحت بار ثبت رکورد بلندترین ساندویچ دنیا را از یاد نبرده ایم که منجر به تمسخر این حرکت در مجامع بین المللی شد، این بار فردی که «هنرمند صنایع دستی» معرفی می شود با هزینه ای که ۹۰۰ میلیون تومان اعلام شده قصد دارد تا با پاره های تن حیوانات فرشی بسازد و آن را به نشانه صلح میان ملت ها به سازمان ملل هدیه کند! این فرد که چنین رکوردی را با ایده بازگشت انسان ها به خدا طرح کرده، از مشارکت داشتن ۱۷ بانوی بی سرپرست در ساخت آن خبر داده است.
بی شک مصالح بهتری برای ساخت نماد بازگشت به خدا و صلح بین ملت ها وجود دارد و به یقین مصارف منطقی تر و خیرخواهانه تری برای این مبلغ قابل بررسی است که به جای ۱۷ بانوی ایرانی، افراد بیشتری از نیازمندان از آن سود ببرند. شاید لازم باشد کسی به این افراد هزینه ساخت مدارس روستایی را یاد آوری کند و توضیح دهد ساخت بزرگترین، طولانی ترین، بلندترین، سنگین ترین و عجیب ترین ها افتخار بزرگی محسوب نمی شود.
به گزارش مهر یک هنرمند صنایع دستی در شهر ری قصد دارد برای نخستین بار فرشی را که با ۱۵۰ هزار تکه چرم در دایرهای به قطر ده متر دوخته شده در کتاب رکوردهای گینس ثبت کند.
مصطفی مصری گفت: این فرش نمادی از انسانهای کره زمین است که روی تمام تکه های چرم آن به سمت مرکزیت و نمادی از بازگشت انسانها به خداوند است.
مدیر کارگاه صنایع دستی اردیبهشت گفت: برای دوختن تکه های این فرش روی پارچه ضد آب واتر، ۱۷ نفر از زنان بی سرپرستی که در کارگاه آموزشی صنایع دستی آموزش دیده اند در این پروژه مشارکت می کنند.
وی گفت: دوخت این فرش تا شهریور ماه تمام می شود و قصد داریم آن را به عنوان نخستین و بزرگترین فرش دست دوز با تکه هایی از چرم و پوست گاو، در فهرست رکوردهای جهانی ثبت کنیم. این هنرمند صنایع دستی بیان کرد: با تحقیق و اعلام نظر از سوی کارشناسان گینس مطمئن شده ایم که چنین فرشی تا کنون در جهان دوخته نشده است.
مصری بیان کرد: در این راه سازمان میراث فرهنگی هیچ کمکی به ما نکرده است و تمام هزینه های آن شخصی است البته زمانی که از نیت ما آگاه شدند فقط ابراز خرسندی کردند.
مصری قصد دارد این فرش را که تخمین می زند حدود ۹۰۰ میلیون تومان ارزش مالی داشته باشد در آینده به نشانه صلح میان ملت ها به سازمان ملل هدیه کند.