بودن حال ببر ماده سیبری در باغ وحش تهران خبر داد.

مهندس هوشنگ ضیایی افزود: هنوز نتیجه قطعی آزمایشات در خصوص علت مرگ ببر نر سیبری در باغ وحش تهران اعلام نشده است.

وی گفت: امروز دامپزشكان تیم اعزامی محیط زیست به باغ وحش تهران نمونه خون ببر ماده را گرفتند تا برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه ارسال شود.

مشاور معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به این كه همچنان باغ وحش تهران توسط سازمان دامپزشكی پلمپ است، در خصوص احتمال داشتن FIV توسط ببرهای ارسالی از روسیه گفت: با توجه به اینكه تعدادی از شیرهای باغ وحش تهران نیز به دلیل بیماری مشابهی تلف شده‌اند و قفس‌های شیرها و ببرها جداگانه است، لذا احتمال FIV در مرگ ببر نر سیبری منتفی است و به نظر می‌رسد بیماری همه‌گیری در باغ وحش تهران شایع شده است.




Resigzed Image Click this bar to view the full image.


دكتر مقدم، معاون دفتر تنوع‌زیستی سازمان حفاظت محیط زیست نیز با تاكید بر این كه عامل مرگ ببر نر سیبری یك عامل باكتریایی است و هیچ ارتباطی به مثبت یا منفی بودن FIV در این حیوان ندارد به ایسنا گفت: نتایج آزمایشات و علت مرگ این حیوان بین روزهای دوشنبه تا سه‌شنبه اعلام می‌شود.

وی با اشاره به این كه نتایج آزمایشات با احتمال 80 درصد اعلام می‌شود، افزود: پس از مشخص شدن علت مرگ ببر نر سیبری، سازمان دامپزشكی برای تایید صحت آزمایشات نتایج را به آزمایشگاه مرجعی ارسال می‌كند كه پس از اعلام نهایی این آزمایشگاه، علت قطعی مرگ ببر نر سیبری مشخص خواهد شد.

معاون دفتر تنوع‌زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به این كه FIV به هیچ وجه نمی‌تواند عامل مرگ ببر سیبری باشد افزود: FIV در اصل ضعف سیستم ایمنی بدن گربه‌سان است و به هیچ عنوان نمی‌تواند عامل اصلی مرگ باشد.

وی در خصوص برخی اظهارات در زمینه عدم قرنطینه ببرهای سیبری پیش از ورود به باغ وحش تهران گفت: این حیوانات طی 8 ماه و یك هفته‌ای كه در باغ وحش بودند عملا در قرنطینه بودند و علایم اولیه بیماری 29 آذرماه سال جاری در این حیوانات دیده شد.