نتایج تازه ترین تحقیقات جهانی نشان می دهد که تعداد افراد دارای اضافه وزن نسبت به سال 2002 با یک افزایش 25 درصدی مواجه بوده است و درحال حاضر در حدود دو میلیارد نفر در سراسر دنیا اضافه وزن دارند. به گزارش خبرگزاری مهر، نتایج تحقیقات Worldwatch Institute یکی از معتبرترین سازمانهای آمریکایی فعال در عرصه اکولوژی نشان می دهد که در سال 2010 بیش از 1.9 میلیارد نفر در دنیا اضافه وزن داشتند که این رقم نسبت به سال 2002 با یک افزایش 25 درصدی مواجه بوده است.
نتایج این تحقیقات که در 177 کشور دنیا انجام شد حاکی از آن است که 38 درصد از بزرگسالان با سن بالای 15 سال چاق هستند.
امروزه، دو عبارت " اضافه وزن" و "چاقی" در دایره واژگان ما رواج بسیاری یافته اند، حتی اگر در مجلات علمی معنی و مفهوم متفاوتی داشته باشند.
درحقیقت، فرد دارای اضافه وزن کسی است که جرم بدنی برابر یا بیش از 25 داشته باشد درحالی که اصطلاح "چاق" در مورد افراد با جرم بدنی بالای 30 کاربرد دارد.
براساس گزارش Environmental Expert ، این بررسیها نشان می دهد که در هند 19 درصد از بزرگسالان اضافه وزن دارند که این میزان نسبت به سال 2002 یک افزایش 14 درصدی داشته است.
در مکزیک 8 درصد، در برزیل 7 درصد و در انگلیس 5 درصد نسبت به سال 2002 به تعداد افراد دارای اضافه وزن افزوده شده است.
از میان کشورهای صنعتی، آمریکا در رتبه اول این تحقیق ایستاده است. به طوریکه در این کشور 78.6 درصد از جمعیت بزرگسال اضافه وزن دارند.
این درحالی است که جزایر میکرونزی و پلی نزی بیشترین تعداد افراد چاق در دنیا را دارند. در این جزایر توریستی 88 درصد از جمعیت بالای 15 سال چاق هستند.
همچنین 75 درصد از بزرگسالان در 10 کشور ثروتمند بیش از وزن طبیعی دارند و در 10 کشور فقیر، 18 درصد از افراد از مشکلات اضافه وزن رنج می برند.
این درحالی است که برپایه آخرین اطلاعات، از کل جمعیت 6 میلیارد و 900 میلیونی دنیا دو میلیارد و 800 میلیون نفر با درآمد کمتر از دو دلار در روز زندگی می کنند و یک میلیارد نفر دیگر نیز به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.