پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

خبر های روز حیوانات خانگی

  • نور شب توتورو دیوراما ◄ نور شب توتورو دیوراما
      لامپ زیبای رزین اپوکسی دارای نمای دلگرم کننده ای از توتورو و دوستانش است که روی شاخه درخت نشسته اند و صحنه ای نمادین از فیلم را ثبت می کنند. Totoro Diorama Night Light توسط ResinLamp جادوی انیمیشن محبوب ژاپنی My Neighbor Totoro را به خانه شما می آورد. می توان از آن به عنوان نور شب، نورپردازی خلق و خو یا به سادگی به عنوان یک قطعه تزئینی استفاده کرد. فیگورهای مینیاتوری انیمیشن My Neighbor Totoro از پایین توسط چراغ های LED که در یک پایه چوبی ادغام شده اند، روشن می شوند.
  • صندلی اختاپوس ◄ صندلی اختاپوس
      صندلی خلاقانه الهام گرفته از اقیانوس که توسط هنرمند اسپانیایی ماکسیمو ریرا طراحی شده است . شاخک‌هایی که با چرم سیاه پوشیده شده‌اند در پشت این تخت دریایی شگفت‌انگیز قرار دارند. صندلی اختاپوس اولین قطعه از مجموعه صندلی حیوانات است .
  • مبل کرگدن ◄ مبل کرگدن
      مبل با الهام از حیوانات طراحی شده تا شبیه اسب آبی در اندازه واقعی باشد . مبل کرگدن دست ساز از قاب فولادی پوشیده شده از پلی اورتان چرم مانند که شبیه پوست اسب آبی بدون مو است.
  •  لانه پرنده غول پیکر ◄ لانه پرنده غول پیکر
      اینستالیشن هنری چشم نواز در تالین، استونی، برجی با لانه پرنده غول پیکر و سه تخم مرغ بزرگ است که در شب روشن می شوند تا درخششی مسحورکننده ایجاد کنند. در قلب منطقه بندر نوبلسنر تالین، دکل قدیمی دوباره به یک چیدمان هنری منحصر به فرد معروف به "لانه" تبدیل شد. نصب نور "آشیانه" توسط Velvet توسط توسعه دهنده املاک و مستغلات Merko سفارش داده شد تا زندگی جدیدی را به چشم انداز شهری بیافریند. لانه غول پیکر پرنده با تخم مرغ های درخشان با نشان دادن اینکه چگونه تخیل می تواند فضاهای روزمره را تغییر دهد، الهام بخش عابران، به ویژه کودکان است.
  • وزغ نگهبان ◄ وزغ نگهبان
      ربات شنا به شکل قورباغه در سراسر پرو موج می زند و با ایجاد اختلال در چرخه پرورش پشه ها با پشه ها مبارزه می کند. پشه هایی که بیماری هایی مانند دنگی را منتقل می کنند، تخم های خود را در آب ساکن می گذارند. وزغ نگهبان حرکتی را در آب راکد ایجاد می کند و از تخم گذاری موثر پشه ها جلوگیری می کند. قورباغه با ایجاد آشفتگی در سطح آب، زنده ماندن و تبدیل شدن به پشه بالغ را برای لارو پشه غیرقابل پذیرش می کند. وزغ نگهبان که توسط VML پرو و ​​Sapolio طراحی شده است، یک راه حل با انرژی خورشیدی است که با اپیدمی ویرانگر دنگی در پرو مبارزه می کند. در مناطقی که با کمبود آب و نرخ بالای انتقال مواجه هستند، این نگهبان مبتکر امید به آینده ای سالم را ارائه می دهد.
  • خانه درختی گنبدی ◄ خانه درختی گنبدی
      با خانه درختی گنبدی شکل، حیاط خلوت خود را به یک پناهگاه لوکس تبدیل کنید و ترکیبی بی نظیر از راحتی و ارتباط با طبیعت را ارائه دهید. Dome Tree House توسط DomeSpaces اوج کمپینگ در فضای باز است . نصب و لوازم جانبی آسان، با گزینه‌هایی مانند پنکه‌های خورشیدی و نورگیر، بهترین مکان برای استراحت در تمام طول سال برای بزرگسالان و کودکان است. خانه درختی گنبدی شکل که از فولاد گالوانیزه بادوام ساخته شده و با PVC شفاف تزئین شده است، خلوتگاهی دنج در میان طبیعت فراهم می کند. راه جدیدی برای لذت بردن از فضای باز را با خانه درختی گنبدی نوآورانه کاوش کنید.
  • پهپاد مینیاتوری ◄ پهپاد مینیاتوری
      پهپاد مینیاتوری ساخته شده برای پرواز ازدحام مستقل شبیه یک زنبور رباتیک است و از الگوهای پرواز طبیعی زنبورها الهام گرفته شده است. Festo BionicBee تنها 34 گرم وزن دارد و به لطف ساختار فوق العاده سبک و مانور استثنایی، از قابلیت های چشمگیری برخوردار است. مجهز به فناوری پیشرفته، هر پهپاد به طور مستقل در یک گروه حرکت می کند و مسیرهای از پیش تعیین شده را با دقتی بی نظیر دنبال می کند. از طریق کالیبراسیون هوشمند، زنبور Bionic عملکرد را بهینه می‌کند و هماهنگی یکپارچه را در میان گروه تضمین می‌کند. این نوآوری نشان دهنده اوج بیومیمیک و پیشرفت تکنولوژی در طراحی هواپیماهای بدون سرنشین است.
  • گیره قابل توسعه گیاه ماریو پیرانا ◄ گیره قابل توسعه گیاه ماریو پیرانا
      اسباب‌بازی قابل تمدید چاپ سه بعدی که شبیه شخصیت ترسناک گیاه پیرانا از بازی‌های ویدیویی کلاسیک Super Mario Bros است. از Grabber قابل گسترش گیاه پیرانا برای برداشتن اقلام از مکان های صعب العبور، اعم از تنقلات، کلیدها یا سایر اشیاء کوچک استفاده کنید. نسخه چاپی سه بعدی که توسط Alice3DTreasures از مواد PLA سازگار با محیط زیست ساخته شده است، هم پایدار و هم برای محیط زیست بی خطر است. هر گیربکس تحت بازرسی های کیفی کامل قرار می گیرد تا اطمینان حاصل شود که استانداردهای بالا را برآورده می کند و در مجموعه اسباب بازی های طرفداران ماریو قرار می گیرد.
  • صندلی چوبی به شکل زرافه ◄ صندلی چوبی به شکل زرافه
      صندلی چوبی به شکل زرافه دارای کشوی یکپارچه برای نگهداری کاغذ طراحی و مداد رنگی است. صندلی زرافه طراحی شده توسط لوئیس لیم برای بچه ها به عنوان میز نقاشی و بزرگسالان می توانند از آن به عنوان صندلی برای نشستن و استراحت در حین بازی کودکان استفاده کنند.
  • lمیز کار مشترک با گربه ◄ lمیز کار مشترک با گربه
      میز اداری ارگونومیک با طراحی توخالی تضمین می کند که دستان شما در ارتفاع مطلوب قرار دارند و فشار و ناراحتی را در ساعات طولانی کار کاهش می دهد. میز توخالی طراحی شده توسط SUNRIU وعده می دهد که تجربه فضای کاری را با نگه داشتن دستان شما در ارتفاع عالی افزایش دهد. ناحیه فرورفته در داخل سطح میز شکل گرفته است و با ظرافت برای نگه داشتن دستان شما هنگام درگیر شدن با کارهای روزانه خود، حجاری شده است. میز ساخته شده از تخته سه لا شامل نقاط تعیین شده برای وسایل ضروری و ابزارهای رایج است که جریان کار را بهینه می کند و به هم ریختگی را به حداقل می رساند.
12345678910بعدیآخرین
(1 - 10) / 29341    |     صفحه 1 از 2935
RSS

GetPagedList: 0,440,,False,False,False,CreationDate,0,10

معرفي نژاد گربه


اخبار ومقالات - گالری


نمایش متن مقالات

مشکل اصلی در حفاظت از محیط زیست دریاچه ارومیه چیست؟

سبزپرس – گروه محیط طبیعی: یک کارشناس آب در مقاله ای کوتاه به بررسی مسایل دریاچه ارومیه پرداخته است.

به گزارش سبزپرس، این کارشناس آب که تمایلی به افشای نام خود ندارد در مقاله ای که برای سبزپرس ارسال کرده، کم توجهی به مسئله ارزیابی های زیست محیطی برای ساخت سدها و فعالیت های بهره برداری از آب را به عنوان یکی از مهمترین مشکلات در حوضه دریاچه ارومیه دانسته است. 
متن کامل این مقاله به شرح زیر است: 
 
ایران کشوری در حال توسعه بوده و بدلیل رشد سریع جمعیت، داشتن نسل جوان جویای کار، افزایش نسبی توقعات و رفاه طلبی مردم، تعیین اهداف بلند پروازانه در افق 1404 جهت رسیدن به قله های پیشرفت و توسعه در منطقه و ... بدنبال رشد اقتصادی سریع است و در نتیجه، بنظر می رسد که متولیان امر در بدنه دولت و مجلس شورای اسلامی، توجه کمتری به موضوعاتی نظیر اصول و مبانی توسعه پایدار، حفاظت محیط زیست، بهره برداری اصولی از منابع طبیعی و نظایر آن دارند. بعنوان شاهدی بر این ادعا، شاید بتوان به مسئله اسف بار خشک شدن دریاچه ارومیه پرداخت. 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا (01/05/1390)، "محمد جواد محمدی زاده (رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران) در نخستین جلسه شورای منطقه ای مدیریت جامع حوضه آبریز دریاچه ارومیه  اعلام نموده اند که با اعمال مدیریت یکپارچه و حوضه ای، تمامی زیستگاه های داخل در حوضه تالاب ارومیه باید مدیریت واحدی داشته باشند. بنا به اظهارات ایشان، تراز آبی دریاچه، نشان می دهد که 40 درصد وسعت آبی دریاچه ارومیه خشک شده و در صورت عدم بکارگیری اقدامات اساسی، باقی این دریاچه نیز خشک خواهد شد. بنظر ایشان، خشکسالی و افزایش متوسط دمای هوا در منطقه سبب تبخیر زیاد آب دریاچه و در نتیجه خشک شدن بخشی از آن شده است. از طرف دیگر، این نگرانی جدی وجود دارد که اگر دریاچه ارومیه خشک شود با نفوذ ریزگردهای نمکی و ‌ریزگردهای حاوی یون های مواد معدنی دیگر (که آثار زیان بارتری نسبت به نمک دارند) به دشت ها و زمین های کشاورزی، فاجعه بزرگی در منطقه رخ دهد. "
مطالعه این خبر از یک طرف سبب خوشحالی است که مسئولین ارشد متولی حفظ محیط زیست به عمق فاجعه پیش رو واقفند ولی از طرف دیگر سبب ناامیدی و سرخوردگی میشود که چرا برخلاف ادعای اعمال مدیریت یکپارچه و حوضه ای، نگاهی سطحی و تک بعدی (و نه جامع و سیستمی) به موضوع خشک شدن دریاچه ارومیه میشود و عمدتاً عوامل طبیعی خشکسالی و تغییر اقلیم را بعنوان عامل اصلی این موضوع معرفی نموده و به عواملی انسانی موثر در این خصوص نظیر ساخت سدهای مخزنی و یا بندهای انحرافی بیشمار در رودخانه های بالادست این تالاب، حفر بی رویه چاه های عمیق برای برداشت مجاز یا غیرمجاز از منابع آب زیرزمینی دشت های حاشیه دریاچه، افزایش سطح زیرکشت (به بهانه خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی) و ... ، اصلاً اشاره ای نمی شود.
باعث تاسف است که در ارائه راهکارها برای حل این معضل حیاتی و مشکل منطقه ای، توجه جدی به نظرات کارشناسان دلسوز طرفدار محیط زیست و یا سازمان های مردم نهاد فعال در عرصه محیط زیست نمی شود. برخی راه حل های غیراصولی ارائه شده نظیر: بارورسازی ابرها، انتقال آب از حوضه آبریز ارس و ... این شائبه را به ذهن متبادر می سازد که برخی کارشناسان غیرمتعهد و سودجو، نه تنها بدنبال سرپوش گذاری بر اشتباهات قبلی خویش (در زمینه ارزیابی نادرست زیست محیطی ساخت سدهای مخزنی و یا بندهای انحرافی و شبکه های آبیاری و زهکشی در رودخانه های مشرف به دریاچه) می باشند بلکه مترصد این فرصت هستند که از موقعیت پیش آمده، سوء استفاده نموده تا شاید از این نمد، کلاهی (گرانبها و با ارزش) نصیب مشاوران و پیمانکاران فعال در عرصه مدیریت منابع آب و سدسازی کشور، گردد. 
کارشناسان معتقدند که راهكار انتقال آب از یک حوضه آبریز به حوضه آبریز دیگر، جزء آخرین راهکارهاست و در شرائط خاص و استثنایی توصیه می شود. آنهم با فرض این که منابع آب موجود در یک حوضه آبریز، مازاد بر نیاز حقابه های موجود در آن حوضه بوده و از طرف دیگر این اطمینان حاصل شود که انتقال آب به حوضه آبریز دیگر، سبب ایجاد اختلال در اکوسیستم پایین دست آن نشود. تجربه نشان داده است که انتقال آب حوضه به حوضه، رويكرد سازه اي بسيار پرهزينه اي است كه نه تنها در اکثر مواقع به اندازه سنگيني هزينه اش، مفید و كارآمد نیست بلکه بعضاً سبب ایجاد اثرات جانبی سوئی نیز شده است. 
هر چند رودخانه ارس به دریای خزر منتهی شده و در سلامت محیط زیست آن تاثیرگذار است و از سرشاخه های آن برای آبیاری دشت مغان و سایر اراضی زراعی استفاده میشود ولی با فرض امکان پذیری انتقال آب از حوضه آبریز ارس به حوضه آبریز دریاچه ارومیه برای جبران بخشی از کم آبی آن، آیا در آینده برای تامین نیاز فزاینده آب در حوضه آبریز ارس، می بایست متوسل به راهکارهایی نظیر انتقال آب از حوضه های آبریز رودخانه های کشور همسایه، آذربایجان شد؟ آیا با توجه به بحران جهانی آب که متاسفانه روز به روز هم تشدید میشود چنین راهکار پرهزینه و مخرب محیط زیست (به سبب انجام عملیات حفر تونل و یا کانال های انتقال آب)، راهکاری اصولی و راهگشا می باشد و یا بیشتر حالت مسکن و مقطعی دارد؟
نکته دردآور این است که در اکثر کشورهای پیشرفته، دستگاه متولی حفاظت محیط زیست از نظر کارشناسی چنان قوی و توانمند است که نه تنها دقت لازم در انجام مطالعات ارزیابی زیست محیطی به شکل صحیح و اصولی را دارد (به قول معروف: پیشگیری بهتر از درمان است) بلکه در صورت مشخص شدن هر گونه اختلالی در اکوسیستم بدلیل ساخت سازه های مصنوعی (نظیر سدهای مخزنی)، با قدرت و اختیار قانونی خویش، حتی دستور تخریب سدهای ساخته شده را می دهند. ولی متاسفانه بنظر می رسد که سازمان حفاظت محیط زیست ایران، بدلیل برخی ملاحظات، جرأت زیر سئوال بردن موضوع ساخت سدهای بیشمار در بالادست دریاچه را نداشته و یا حتی برای انجام رایزنی و چانه زنی جهت باز نمودن موقتی دریچه های آن سدها (برای حل موقتی مشکل خشک شدن دریاچه) تلاشی نمی نماید چه رسد به صدور دستور تخریب تعدادی از سدهای مخزنی و یا بندهای انحرافی ساخته شده در بالادست که به نظر جمعی از کارشناسان و اهل فن، ساخت آنها سهم بسزایی در کاهش حقابه ورودی به دریاچه را داشته است.
شاید تنها راهكار حل مشكل دریاچه اروميه، رويكردهای کم هزینه تر نرم افزاري نظیر: بازكردن موقتی دريچه سدها، اصلاح الگوي مصرف آب در بخش كشاورزي (با اصلاح راندمان آبياري از سي درصد كنوني به هفتاد درصد)،  اصلاح الگوي مصرف در تامین آب شرب شهرها، بعنوان مثال، بر پايه 150 ليتر مصرف سرانه (با لحاظ قيمت واقعي آب در شرائط كشورهاي دارای اقلیم خشك) و بازچرخاني و بازيافت پساب در همه مصارف آب بويژه در بخشهای صنعت، خدمات و آب شرب شهري، تغيير الگوي شهرسازي و ساخت ساختمان ها با پساب صفر (تصفيه و بازچرخاني چندباره و با مصرف آخرين بخش تصفيه شده ان در فضاي سبز شهری)، ساخت ساختمان هاي با مصرف انرژي صفر (با روش هاي تولید انرژی پاک و کوچک خورشيدي و بادي و.. روي بام ساختمان ها كه نياز به تولید انرژی برقابي را از 15 درصد كنوني به حداقل برساند) و ...  است. 
با توجه به وسعت و گستردگی معضلات ناشی از خشک شدن دریاچه ارومیه که زندگی حداقل 6 میلیون نفر در چند استان را به مخاطره انداخته و هزینه های گزافی را بر بیت المال و مردم تحمیل خواهد نمود، جا دارد که مسئولین حفظ محیط زیست کمی جرأت و جسارت به خرج داده و به دور از برخی مسائل حاشیه ای و ملاحظه کاری، گزینه تخریب سدهای مخزنی بالادست را بطور جدی بررسی نموده و با حسن تدبیر و عاقبت اندیشی، تصمیماتی اصولی و کارآمد اتخاذ نمایند. به قول معروف: جلوی ضرر، از هر کجا که گرفته شود، غنیمت است.

The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.
نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
:                شبکه های اجتماعی پرشین پت را دنبال کنید 

face.jpg (205×206)   tw.jpg (204×224)pin.jpg (204×224)

جدیدترین مقالات

◄ گدایی کردن در حیوان شما
◄ عقیم سازی
◄ جوش در سگ ها
◄ ورزش دادن گربه ها
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از گربه
◄ کتامین
◄ كتاب(7)
◄ چه مواد غذایی برای سگ مفید است؟
◄ چگونگي نصب برنامه و ورود به برنامه
◄ فيبر ها
◄ انتخاب اسم برای سگ نر
◄ حالا من چی کار کنم ؟
◄ گربه های ناز نازی
◄ German Shorthaired Pointer
◄ فروش گربه پرشین کت
◄ فصل چهارم
◄ گربه و نازایی ! توهم یا واقعیت؟
◄ مهناز افشار و دلفین
◄ British Shorthairs
◄ ماهي و ماهي خور
◄ شباهت حيوانات
◄ نور شب توتورو دیوراما
◄ Dog Fashion
◄ دکتر هومن و جراید
◄ انگل های داخلی در سگ ها
◄ معرفی دکتر شیری
◄ iهیولا ها
◄ قارچی معده در پرندگان
◄ پرورش لارو آناباتوئیدها (ترجمه)
◄ Metynnis Fasciatus
◄ شارک دم قرمز - Red Tailed Shark
◄ اپیلاتی دهان آتشی - firemouth epiplaty
◄ اطلاعات عمومی خانواده سیکلیده ها 2
◄ دراگون – Dragon
◄ مارماهی الکتریکی - electrophorus electricus
◄ سیچلاید های افریقایی
◄ اسب دریایی - Hippocampus
◄ جلبک ها اکواریوم های اب شیرین
◄ بخاری آکواریوم - Aquarium Heater
◄ انجماد اسپرم - How To Glaciation spermatozoon
◄ رفتار درماني براي سگها
◄ پولیوما ویروس در پرندگان
◄ تغذیه ایگوانا
◄ قیمت روز خودرو
◄ سگ پیتبول
◄ شی هوا هوا
◄ Belgian Sheepdog
◄ پیشینه سالوکی (تازی)
◄ رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سوءهاضمه در اسب (ترجمه)
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از سگ
◄ آموزش استفاده از جعبه خاک به خرگوش
◄ ایورمکتین در سگ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ تراریوم برای خزندگان
◄ غدای بچه گربه
◄ یازده سال اسارت سگ
◄ حقوق حیوانات از ۱۴ قرن قبل در اسلام مطرح شده است
◄ سگ در ایران باستان
◄ رفتار شناسي در حيوانات
◄ مردی که سگ همسایه اش را خورد+عکس
◄ Z
◄ بیضه ها
◄ انگل ژيارديا (اين تک سلولي خطرناک)
◄ "وگانیسم"
◄ عمر حیوانات چقدر است
◄ نگهداری از رتیل اوسامبارا بابون
◄ یوزپلنگ
◄ خرگوش به عنوان حیوان خانگی
◄ درماتوفیتوز (Dermatophytosis)
◄ کم خونی فقر آهن در گربه ها
◄ انواع مسمومیت های شیمیایی و غذایی در سگ
◄ حیوانات در برف
◄ زشت‌ترین سگ دنیا»
◄ پیراهنی برای عاشقان گربه
◄ نی نی های بامزه در لباس حیوانات
◄ پرشین پت نماینده انحصاری فربیلا در ایران
◄ چرا سگ ها به دنیال دم خود میگردند
◄ | German Wirehaired Pointer
◄ Redbone Coonhound
◄ Chinook
dram film izle