توضیحاتی در این باره:
سختی و ضخیم شدگی شریان ها: قبل از آنژین سینه
همه چیز با تصلب شراین شروع میشود، با افزایش سن شریان ها به تدریج سخت میشوند. در واقع، شریان ها پیر میشوند و انعظاف پذیری خود را از دست میدهد. به موازات این جریان، رگ ها کمابیش ضخیم هم میشوند، علت اصلی این ضخیم شدن هم تغذیه ای سرشار از چربی و کلسترول است. این پدیده که تصلب شراین نامیده میشود، به ته نشین شدن تدریجی در جداره های داخلی رگ ها اشاره دارد، که میتواند تا تشکیل پلاک های آترواسکلروتیک پیش برود. این رسوبات چربی ها و این پلاک های آترواسکلروتیک های در تنگ کردن شریان ها، دخالت دارد.
در نتیجه، جریان خون کاهش مییابد و برخی از اعضا خوب تغذیه نمیشوند و دچار درد میگردند.
و زمانی که جریان گردش خون به این ترتیب کاهش یابد، ناراحتی قلبی پدید میآید، ضمناً درد یا احساس درد در سینه را نیز با خود به همراه خواهد داشت.
آنژین سینه نشانۀ ناراحتی قلبی است
آنژین سینه، دردی است که نباید به هیچ وجه آن را نادیده گرفت. این نشانه ها باید شما را به مراجعه به پزشک سوق دهند، تا درمان مناسب برای پیشگیری از عوارض جدی به عمل آید، آنفاکتوس قلبی یا صدمات قلبی عروقی، زمانی ایجاد میشود که یک پلاک آترواسکلروتیک جدا شده و شریان را مسدود میکند.
نشانه های آنژین سینه کدامند؟
زمانی که گردش خون در شریان ها کافی نیست، اکسیژن رسانی به سلول ها به خوبی انجام نمیگیرد، و این وضعیت خود را به شکل سینه درد، یعنی یک درد یا ناراحتی خاص نشان میدهد.
آنژین سینه، دقیقاً دردی سینه ای یا احساسی موقت در ناحیۀ سینه است که از نوع فشار و در محل جناغ سینه خواهد بود. اما درد ممکن است در ناحیۀ شانه ها، راستای پشت، سطح گردن و فک هم احساس شود. بیماران بیشتر از بیماری، یک احساس و بیشتر از درد، تنگی نفس شان را توصیف میکنند. علائم آنژین سینه ممکن است، در بین افراد سالخورده و زنان بیشتر به شکلی غیرعادی بروز پیدا کند.
چه زمانی آنژین سینه بروز پیدا میکند؟آنژین سینه اصولاً بعد از یک فعالیت جسمی یا استرس که فعالیت قلب را افزایش میدهند و نیاز به اکسیژن دارند، ظاهر میشود. درد طی چند دقیقه شدید میشود و با استراحت از بین میرود. برخی از افراد به محض اینکه فعالیتی را شروع میکنند، دچار درد قابل توجهی میشوند.
اغلب زمانی، آنژین سینه ای شدید میشود که فرد بعد از غذا خوردن، فعالیتی سنگین انجام دهد. شایان ذکر است که شدت آنژین سینه هنگام سرما و گذر از یک اتاق گرم به یک اتاق سرد، افزایش خواهد یافت. احساسات شدید یا کابوس هنگام خواب نیز شرایطی هستند که میتوانند شروع کنندۀ آنژین سینه ای باشند.
با این حال توجه داشته باشید که به غیر از آنژین های سینه ای که از آنها یاد شد، آنژین های دیگری نیز وجود دارند که هنگام خواب و بدون انجام فعالیت جسمی یا استرس، بروز پیدا میکنند. در هر صورت، بدون تردید باید به پزشک مراجعه کنید.
چگونه میتوان سینه درد را درمان کرد؟عموماً علائم برای تشخیص آنژین سینه کفایت میکنند. تقریباً همیشه، آنژین سینه ای تحت درمان مشتق های نیرات ها مانند تری نیترین قرار میگیرد که شریان ها را گشاد میکند و درد سینه را از بین میبرد. افراد مبتلا به آنژین سینه میتوانند در زمان حملات یا برای پیشگیری هنگام انجام فعالیت، از آن (به شکل قرص که زیر زبان گذاشته میشود) استفاده کنند.
با این حال داروهای دیگری نیز برای آنژین سینه بنابر علتش وجود دارد. علاوه بر این باید بدانید که درمان آنژین سینه بر پایۀ اصلاح عوامل ایجاد خطر قرار دارد، عواملی مانند: فشار خون بالا، کلسترول بالا، چاقی، استعمال دخانیات و... .
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.