پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

خبر های روز حیوانات خانگی

  • صندلی راحتی کلاسیک که دوباره به عنوان یک کبوتر ◄ صندلی راحتی کلاسیک که دوباره به عنوان یک کبوتر
      نسخه مدرن صندلی کلاسیک دارای بدنه ای پلاستیکی است که آن را شبیه مجسمه یک کبوتر می کند . صندلی بازو کبوتر که توسط Muddycap طراحی شده است تا برخی از پرها را در دنیای مبلمان به هم بزند. صندلی راحتی کلاسیک که دوباره به عنوان یک کبوتر شهری طراحی شده است چیزی بسیار غیر معمول است. این یک مجسمه کاربردی روی پایه های فولادی است که از پلاستیک کبوتری شکل ساخته شده است. بازوهای صندلی در واقع بال های کبوتری هستند که شما را به نشستن و آرامش در آغوش گرم دعوت می کنند. نگران نباشید، هیچ کبوتر واقعی برای فاکتور راحتی مشورت نشد. صندلی کبوتر کمی نگرش پرندگان را برای هرکسی که به دنبال اضافه کردن رنگ حیات وحش شهری به خانه خود است، بدون بذر پرندگان، به ارمغان می آورد.
  • کارتن تخم مرغ خلاقانه ◄ کارتن تخم مرغ خلاقانه
      کارتن تخم مرغ خلاقانه دارای طراحی بازیگوشی است که طراوت و ارتباط با فرآیند طبیعی را برجسته می کند. بسته بندی "Just Laid Eggs" که توسط Springetts طراحی شده است، بر تخم هایی که به صورت محلی گذاشته می شوند تاکید دارد و تمایل مصرف کنندگان را برای محصولات مزرعه تا سفره جلب می کند. مکانیسم بستن به عنوان یک نشانه بصری برای تخمگذاری در حال تخمگذاری دو برابر می شود. تصویر چاپ شده از مرغ در حالت های مختلف، طنز و جذابیت را به یک بسته بندی تخم مرغ معمولی تزریق می کند تا آن را سرگرم کننده و به یاد ماندنی کند.
  • بطری چشم نواز ◄ بطری چشم نواز
      بطری چشم نواز شراب که شبیه یک پاندا خندان طراحی شده است، منشا شراب برنج و شایستگی غیرقابل انکار پانداها را ترکیب می کند. بسته بندی شراب برنج چینی لیدائو توسط ShenZhen BOB یک بطری شراب را به یک نماد عاطفی و فرهنگی تبدیل می کند. این بسته بندی با ترکیب پاندا، نماد محبوب و شناخته شده چین در سطح جهانی، محصول را به طور خلاقانه ای با میراث خود پیوند می دهد. بطری سرامیکی شراب پاندا دارای کلاه سنتی کشاورز و طناب کنفی است.
  • پشت خراش های غیرمعمولی که شبیه پنجه گربه ◄ پشت خراش های غیرمعمولی که شبیه پنجه گربه
      پشت خراش های غیرمعمولی که شبیه پنجه گربه و چنگک برگ طراحی شده اند ، لایه تازه ای از طنز و خلاقیت را اضافه می کنند. Cat Paw Backscracher یک پنجه بافت دار و گرد در انتهای یک دسته چوبی براق است. پنجه، در رنگ قرمز پر جنب و جوش یا مشکی کلاسیک موجود است، با طرح‌های خز واقعی و پدهای نرم که شبیه حرکت بازیگوش ورز دادن یک گربه واقعی است. پشت خراش چنگک برگ: تفسیر مجدد چنگک باغچه، این طرح برگ ها را با پشت خارش دار تعویض می کند. سر چنگک جمع و جور و زاویه‌دار است و در روکش‌های فلزی مانند سبز تیره یا خاکستری متال موجود است.
  • مبلی برای شما و سگ شما ◄ مبلی برای شما و سگ شما
      مبل نوآورانه دارای پلت فرم متحرکی است که به سگ شما کمک می کند تا به راحتی به کاناپه دسترسی پیدا کند و در عین حال راحتی را افزایش دهد و از فشار بر مفاصلش جلوگیری کند. «مبل CoZY» طراحی شده توسط هیون جین اوه، یک تکه مبلمان دوستدار سگ است که نحوه به اشتراک گذاشتن فضای زندگی خود با حیوانات خانگی خود را دوباره تعریف می کند. این طراحی مبل مخصوصاً برای سگ هایی که مستعد ابتلا به بیماری هایی مانند کشکک کشکک هستند که 80 درصد سگ های کوچک را تحت تأثیر قرار می دهد مفید است .
  • بسته بندی مربعی ایجاد شده برای برند سوسیس ◄ بسته بندی مربعی ایجاد شده برای برند سوسیس
      بسته بندی مربعی ایجاد شده برای برند سوسیس خوک دارای پوشش بامزه ای با صورت خوک است که هم جذاب و هم چشم نواز است. در دریایی از سوسیس های گرد، کوبر جرأت می کند با شکل مکعبی متفاوت باشد . بسته بندی خوک طراحی شده توسط Bunker Media برای برش ساندویچ عالی . این دستگاه که در پلاستیک صورتی براق پیچیده شده است، دارای یک تصویر پوزه خوک جذاب با دو چشم نقطه ای ریز است که به آن بیانی شگفت انگیز می دهد. روی بسته بندی سوسیس خوک Kuber با برش کلاه سرآشپز کارتونی پوشانده شده است.
  • بسته بندی چشم نواز ایجاد شده برای اسباب بازی سگ ◄ بسته بندی چشم نواز ایجاد شده برای اسباب بازی سگ
      بسته بندی چشم نواز ایجاد شده برای اسباب بازی سگ مرغ لاستیکی آن را در قفسه های فروشگاه حیوانات خانگی متمایز می کند. بسته بندی Doggie Dazzle توسط Mathilde Solanet طوری طراحی شده است که شبیه سگی است که مرغ لاستیکی را در دهان خود می گیرد . قسمت بالای بسته بندی نمای نزدیک از صورت یک سگ را نشان می دهد که پوزه آن کاملاً روی بدن مرغ قرار گرفته است. اسباب بازی مرغ لاستیکی به صورت افقی گسترش می یابد تا به نظر برسد که سگ با افتخار جایزه خود را حمل می کند.
  • نیمکت عجیب و غریب که از آناتومی یک مورچه الهام گرفته ◄ نیمکت عجیب و غریب که از آناتومی یک مورچه الهام گرفته
      نیمکت عجیب و غریب که از آناتومی یک مورچه الهام گرفته شده است، بدن تکه تکه شده و پاهای باریک حشره را به گونه ای بازیگوش و پیچیده تفسیر می کند. نیمکت موراوی که توسط مهدی دخلی طراحی شده است ، نشستن را از دریچه بیومیمیک دوباره تجسم می کند و از فرم زیبای مورچه الهام می گیرد. این نیمکت که از آلومینیوم سبک وزن ساخته شده است، به اندازه کافی محکم است تا بدن شما را پشتیبانی کند و به لطف تودوزی مخملی، به اندازه کافی نرم است تا آن را راحت نگه دارد. پاهای دراز و حشره مانند هم بیانیه بصری و هم گواهی بر تعادل و ظرافت است.
  • بسته‌بندی خلاقانه میان وعده سگ ◄ بسته‌بندی خلاقانه میان وعده سگ
      بسته‌بندی خلاقانه میان وعده سگ ، چوب‌های پوست خام را به‌عنوان دندان‌های سگ از پنجره دهان بریده‌شده نشان می‌دهد . بسته بندی Whitebites طراحی شده توسط Cecilia Uhr دارای تصویر سیاه و سفید از صورت یک سگ است که فورا توجه شما را جلب می کند. ناحیه دهان به طرز ماهرانه‌ای بریده شده است، چوب‌های چرم خام که شبیه دندان‌های سگ هستند نمایان می‌شود و پوزخندی برزخی ایجاد می‌کند که نمی‌توان به آن لبخند زد .
  • چراغ سگ ◄ چراغ سگ
      لامپ ناز برای صاحبان داچشوند شبیه سگی با پاهای کوتاه و دراز است . چراغ سگ شیری طراحی شده توسط استودیو Wants and Needs از کره جنوبی .
12345678910بعدیآخرین
(1 - 10) / 29387    |     صفحه 1 از 2939
RSS

GetPagedList: 0,440,,False,False,False,CreationDate,0,10

معرفي نژاد گربه


اخبار ومقالات - گالری


نمایش متن مقالات

به داد منابع طبيعي برسيد


منابع‌طبيعی- اسدالله افلاكي:

نزديك به 90 سال از شكل‌گيري جنگلباني و منابع طبيعي مي‌گذرد.
طي اين دوره طولاني - به جز 4 سالي كه تشكيلات منابع طبيعي تا سطح وزارت ارتقا يافت- عرصه‌هاي طبيعي همواره دستخوش تجاوز و تصرف بوده است. اين تخريب‌ها گاه توجيه توسعه را يدك كشيده و گاه در قالب طرح واگذاري صورت گرفته است. قتل عام 12 هزار بلوط كهنسال در دنا به خاطر عبور لوله گاز، آخرين پرده از نمايش اين تخريب‌ها بود؛ اما آنچه مايه نگراني است اينكه تجربه نشان داده، اين تخريب آخرين تخريب نخواهد بود.تخريب طبيعت به سريالي تبديل شده كه هر از گاهي بخشي از آن به نمايش گذارده مي‌شود. گزارشي كه در پي مي‌آيد ماحصل گفت‌وگو با سه منتقد منابع طبيعي است كه طي آن، از زواياي مختلف، اين تخريب‌ها ريشه يابي شده است.


« ريشه تخريب‌هاي موجود در منابع طبيعي كشور را نبايد در يك عامل خاص جست‌وجو كرد بلكه اين وضعيت ناشي از عوامل متعددي است كه در مجموع دست به دست هم داده نابساماني موجود را رقم زده كه پيامد آن هر از گاهي در قالب تخريب بخشي از طبيعت بروز مي‌كند.» اين نخستين واكنش دكتر محمد اميني، عضو هيأت علمي تحقيقات منابع طبيعي، نسبت به تخريب‌هاي منابع طبيعي است.وي در توضيح اين مطلب مي‌افزايد: «در حال حاضر نارسايي‌هايي در سيستم وجود دارد كه بخشي از آنها به قانون و مقرارت بر مي‌گردد. براي رفع اين معضل درنخستين گام بايد برخي از اين قوانين به روز شود به‌گونه‌اي كه جلوي تخريب و تجاوز را بگيرد.»


به گفته اين عضو هيأت علمي: «تخريب‌هايي كه امروز در منابع طبيعي رخ مي‌دهد بخشي توسط دستگاه‌هاي دولتي و اداري صورت مي‌گيرد كه البته عمدي نيست بلكه اغلب به‌صورت انجام وظيفه درون بخشي روي آن برنامه‌ريزي مي‌شود اما از آنجايي كه هماهنگي بين بخشي وجود ندارد هر دستگاهي كار خودش را انجام مي‌دهد، در نتيجه نبود هماهنگي بين بخشي در نهايت سبب تقابل ميان دستگاه‌ها مي‌شود.


لازمه تغيير اين رويه هم تدوين چارچوبي كلي است با اين رويكرد كه اصل و اولويت اول حفظ منابع پايه باشد. براين اساس، در تمامي مقررات مرتبط با فعاليت‌هاي عمراني بايد حفاظت آب و خاك و پوشش گياهي اصل باشد و هيچ ملاحظه‌اي هم در اين زمينه وجود نداشته باشد.»


ناديده گرفتن هزينه‌هاي زيست‌محيطي


اميني به نكته قابل توجهي اشاره مي‌كند: «برخي دستگاه‌هاي اجرايي وقتي مي‌خواهند طرحي در حوزه منابع طبيعي اجرا كنند هزينه زيست‌محيطي آن را ناديده مي‌گيرند در حالي كه ضروري است اين هزينه‌ها در طرح‌هاي اجرايي ديده شود. به عبارت ديگر، آنچه امروز گريبان طبيعت كشور را گرفته اين است كه هزينه جبران تغييراتي كه به‌دليل اجراي طرح‌هاي عمراني در طبيعت ايجاد مي‌شود در هيچ طرح و پروژه‌اي ديده نمي‌شود. جابه‌جايي يك كاميون خاك يعني جابه‌جايي خاك بيولوژيك، يعني تخريب.



بايد براي جبران اين تخريب اعتبار ديده شود. بايد براي تخريب پوشش گياهي و تخريب شبكه‌هاي هيدرولوژيك، قنات‌ها، منابع طبيعي، چشمه‌ها، زيستگاه حيوانات، رويشگاه گياهان - به هر شكل و شيوه‌اي كه در يك طرح اتفاق مي‌افتد- اعتبار لازم ديده شود؛ اين حلقه مفقود‌‌ه‌اي است كه بخش عمده‌اي از تخريب‌ها از آن نشأت مي‌گيرد اگر در اقتصاد منابع طبيعي اين هزينه‌ها تبيين و در طرح‌ها پيش‌بيني شود دامنه تخريب‌ها بسيار كاهش خواهد يافت. اصولا با اين نگاه، تخريبي وجود نخواهد داشت چرا كه در بسياري موارد، جبران تخريب به‌مراتب از طرحي كه مي‌خواهد اجرا شود پر هزينه‌تر خواهد بود و همين عامل بازدارنده‌اي مي‌شود براي حفظ طبيعت.»


اين منتقد منابع طبيعي، عامل بخشي از تخريب‌ها را مردم مي‌داند: « گروهي از مردم از سرنياز دست به تخريب مي‌زنند زيرا نياز آنها از قبيل مسكن و سوخت تامين نشده است.» در عين حال يادآور مي‌شود:«‌بخشي از تخريب‌ها ناشي از آن است كه سازمان‌هاي نظارتي ما اطلاعات كافي و امكانات نظارتي لازم را در اختيار ندارند. براي دستيابي به اين هدف، ضروري است اطلاعات ما به روز باشد به‌طوري كه سازمان‌هاي نظارتي براساس اين اطلاعات به فعل وانفعالاتي كه در عرصه‌هاي مختلف در حال وقوع است اشراف داشته باشند؛ بدانند چه منطقه‌اي در حال ساخت و ساز است؛ چه عرصه‌اي در دست تغيير كاربري است.


مشكل اينجا است كه امروزه نظام اطلاعاتي ما نه روزآمد كه ماه آمد هم نيست حتي سال آمد هم نيست.»وي در ادامه با اشاره به برخي تخريب‌ها مي‌گويد: « وقتي ضوابط ضعيف باشد يا به آن توجه نشود، اطلاعات تصميم‌گيرنده هم كم باشد و با صاحب‌نظران مشورت هم نكند ضريب احتمال تخريب محيط‌هاي طبيعي بالا مي‌رود.


اين تخريب‌ها را مي‌توان در سراسر كشور ديد مثلا قرار بود جاده پارك ملي گلستان جابه‌جا شود اما نه تنها اين كار عملي نشد كه جاده را تعريض هم كردند. اين تعريض باعث برش‌هايي در اكوسيستم منطقه شد. از تبعات چنين رفتاري با طبيعت در منطقه‌اي نظير پارك ملي گلستان، جاري شدن سيل است. اجراي طرح آزادراه تهران- شمال نماد ديگري از فعاليت‌هاي عمراني است كه در مطالعات آن توجهي به ملاحظات زيست‌محيطي و منابع طبيعي نشده است. اگر در اين پروژه يا پروژه تعريض جاده در پارك گلستان از متخصصان محيط‌زيست و منابع طبيعي نظر خواهي شده بود امكان نداشت چنين طرح‌هايي اجرا شود.»


نابودي روزانه 40 هكتار جنگل

اما تخريب‌ها تنها به ساخت جاده يا پالايشگاه محدود نمي‌شود. اميني زاويه ديگري از تخريب‌ها را نشان مي‌دهد؛«‌براساس آماري كه سازمان جنگل‌ها منتشر كرده است روزانه 40 هكتار از جنگل‌هاي شمال به‌طوركامل محو مي‌شود. آمارهاي تحقيقاتي حاكي از آن است كه روزي23 هكتار از نوار شمالي در ارتفاعات مناطق جنگلي- مرز فوقاني جنگل‌هاي شمال- پسروي مي‌كند؛ اين آماري است كه در نشريه جنگل و صنوبر مؤسسه تحقيقات جنگل ومرتع منعكس شده است، همچنان‌كه ميزان فرسايش خاك در شمال كشور، سالانه بيش از 150 تن در هكتار است. اينها بخشي از آمارهاي نگران‌كننده تخريب منابع طبيعي است.»



وي با تاكيد بر ضرورت توسعه و اجراي طرح‌هاي عمراني خاطرنشان مي‌سازد:« اجراي طرح‌هاي عمراني اجتناب ناپذير و لازمه توسعه است اما نه به شيوه‌اي كه امروز در كشور ما معمول است. توسعه بايد منطبق با معيارهاي زيست‌محيطي باشد. در چين كه توسعه آهنگي شتابناك دارد سالانه 2 ميليون هكتار جنگل‌كاري مي‌كنند. اين ميزان برابر با مساحت كل جنگل‌هاي شمال كشور است. اين در حالي است كه ظرف 50 سال گذشته در سراسر شمال فقط 300 هزار هكتار جنگل كاري شده است.»


تصميمات نادرست؛ بي‌مهري با دلسوزان



اين دانش آموخته رشته جنگل‌داري، عوامل ديگري را نيز در تخريب‌ها دخيل مي‌داند: «بخشي از تخريب‌ها ريشه در تصميمات نادرست مديران و تصميم‌گيران دارد؛ مديراني كه يا دانش كافي ندارند يا براساس اطلاعات نادرست تصميم مي‌گيرند. اين افراد گرچه به‌زعم خود، تصميماتشان منطبق با منافع ملي است اما نتيجه‌اي جز تخريب ندارد. از سوي ديگر، هشدارهاي كارشناسان و صاحب‌نظران دلسوز هم با بي‌مهري و بي‌توجهي مسئولان مواجه مي‌شود.»


‌100 سال بي‌توجهي به قانون



مهندس كاظم نصرتي نصرآبادي، رئيس هيأت مديره جامعه جنگلباني ايران، از ديد ديگري به قضيه نگاه مي‌كند. وي مي‌گويد: « با وجود آنكه منابع طبيعي (سازمان جنگل‌ها و مراتع) از100 سال پيش داراي قانون و ضابطه بوده و براي هر چيزي حتي درخت و بوته، انسان و كارمند، قانون وجود داشته است اما بيلان موفقيت آن بسيار پايين بوده است؛ البته دربخش تثبيت شن و حفاظت ا ز جنگل در دوره‌هايي موفقيت داشته است.»



اين عدم‌موفقيت ناشي از چه عواملي است؟ نصرتي در پاسخ به اين پرسش مي‌گويد:«نخستين عامل كم توجهي به قانون است. هيچ‌گاه قانون به‌طور كامل اجرا نشده است؛ يا مسئولان بالادست مانع شده‌اند يا افرادي درون سازمان نخواستند قانون به‌طور جامع اجرا شود كه اين ناشي از ضعف درون سازمان بوده است. عامل دوم، ضعف ساختار و جايگاه سازمان است. منابع طبيعي كشور به جز 4 سالي كه به سطح وزارت ارتقا يافت هرگز در جايگاه واقعي خود قرار نداشته و منزلت آن رعايت نشده است.


طي 90 سالي كه از عمر منابع طبيعي در قالب اداره و سازمان مي‌گذرد اين نهاد همواره در اختيار بخش كشاورزي بوده است و به همين دليل از طبيعت به‌صورتي بهره كشي شده كه امروز مجموعه كشور و مجموعه منابع پايه ما در حال تخريب و نابودي است. ممكن است گفته شود ساختار زمين‌شناسي سبب يك سري فرسايش شده اما مي‌توانستيم اين فرسايش را با مديريت به حداقل برسانيم.»


وي از ضعف مديريت به‌عنوان عامل ديگر عدم‌موفقيت سازمان جنگل‌ها ياد مي‌كند: «در سازمان جنگل‌ها يا سازمان حفاظت محيط‌زيست كه وظيفه حفظ منابع پايه – آب، هوا، خاك و پوشش گياهي – را برعهده دارند ضروري است مديراني از بدنه سازمان در راس گمارده شوند كه از اقتدار و دانش كافي و توان مديريتي برخوردار باشند به مسائل حفاظت اشراف داشته باشند، قانون را بشناسند و از توانايي فكري و جسمي براي ماموريت لازم برخوردار باشند، زيرا مديريت اين سازمان‌ها از صدر تا ذيل، يك مديريت صرف اداري نيست كه بتوان از پشت ميز مديريت كرد بلكه نيازمند حضور در عرصه است.


رئيس اداره منابع طبيعي يك شهرستان بايد علاوه برتجربه و دانش، دائما در حوزه استحفاظي خود حضور داشته باشد، با موضوعات برخورد كند، رفتارش منطبق با مقررات باشد و بداند براساس قوانين چه اختياري دارد. آنچه امروز باعث هرج و مرج در منابع طبيعي- ‌ نمونه آن قطع درختان دنا در چهار محال و بختياري‌- شده ناشي ازهمين ضعف است؛ ضعفي‌ها كه براي اجراي قوانين جايي باقي نمي‌گذارد.


وقتي ‌ مديري ضعيف باشد از بالا به او فشار وارد مي‌كنند و او هم به‌دليل ضعفي كه دارد گردن مي‌نهد. در حال حاضر برخي مديران حلقه به گوش‌اند، برخي هم برداشت‌شان از حفظ منابع طبيعي غلط است، فكر مي‌كنند وظيفه سازمان جنگل‌ها، باغداري و به نوعي كشاورزي است. فكر مي‌كنند تغيير كاربري اراضي خدمت است غافل از آنكه اين شيوه عملكرد باعث از دست رفتن عرصه‌هاي منابع طبيعي مي‌شود كه پيامد آن از بين رفتن پشتوانه زندگي و كشاورزي است.»


ضرورت تغيير نگاه


دكتر احمد رحماني، رئيس انجمن اعضاي هيأت علمي مؤسسه تحقيقات جنگل‌ها و مراتع، با اظهار تأسف از تخريب‌هاي پي درپي طبيعت به‌ويژه قطع هزاران اصله بلوط كهنسال در دنا، مي‌گويد: متأسفانه اين تخريب‌ها همواره اتفاق مي‌افتد. تازگي هم ندارد. وقتي درختي 300 ساله قطع مي‌شود- به فرض آنكه كسي عامل قطع هم مجازات بشود- با توجه به تغيير آب و هوا امكان جبران آن وجود ندارد. اما آنچه مايه نگراني است اينكه با اين روندي كه ادامه دارد در آينده نزديك بازهم شاهد تخريب‌هاي مشابه خواهيم بود.»



وي در پاسخ به اين پرسش كه اين تخريب‌ها تا چه اندازه ناشي از مشكلات مديريتي است، تصريح مي‌كند: «من اين تخريب‌ها را ناشي از مديريت اشتباه سازمان جنگل‌ها نمي‌دانم. بسياري از تخريب‌هايي كه اتفاق مي‌افتد مشخص نيست ناشي از كوتاهي سازمان محيط‌زيست است يا سازمان جنگل‌ها يا اينكه مديران استاني و مسئولان محلي در آن دخيل‌اند اما در عين حال نمي‌توان منكر شد كه مديران و مسئولان رده بالا آنگونه كه شايسته جايگاه محيط‌زيست و منابع طبيعي است به آن توجه نمي‌كنند.


همين بي‌توجهي سبب شده در بسياري از استان‌ها عرصه‌هاي طبيعي دستخوش تخريب و تجاوز شود. براي نمونه، الان در بسياري از استان‌ها، ايستگاه‌هاي تحقيقاتي منابع طبيعي را كه 40 الي 50 سال درآنجا پيشينه كار تحقيقاتي وجود دارد بي‌توجه به ماهيت و فلسفه وجودي اين ايستگاه‌ها، صرفا به‌علت نزديك بودن به مراكز شهري و دسترسي به آب و ديگر امكانات، با فشار مسئولان استاني به طرح مسكن مهر اختصاص مي‌دهند با اين تصور كه اين اراضي براي مسكن، اراضي مناسبي است. البته تامين مسكن مردم كار بسيار پسنديده و در خور تحسيني است اما چرا بايد در كشوري كه اين همه عرصه‌هاي باير وجود دارد مسئولان انگشت روي ايستگاه‌هاي تحقيقاتي منابع طبيعي بگذارند؟»


رحماني ريشه بسياري از مشكلات امروز منابع طبيعي را ناشي از نبود طرح آمايش سرزمين مي‌داند:« مشكل اينجاست كه هنوز در كشور ما طرح آمايش سرزمين انجام نشده در نتيجه با بخشي نگري از نزديكترين راه استفاده مي‌كنيم، ديگر فكر نمي‌كنيم كه اين شيوه چه تبعات ناگواري دارد. فكر نمي‌كنيم كه اين مردمي كه مي‌خواهند در اين شهر زندگي كنند علاوه بر مسكن به هوا و به فضاي سبز هم نياز دارند. اين شيوه عملكرد ناشي از آن است كه كسي كه در يك استان مسئول مسكن مهر است توجهي به محيط‌زيست ندارد.


تا بيايند به اين مسائل فكر كنند درخت قطع شده و كار از كار گذشته است؛ با مجازات هم درخت صد ساله احيا نمي‌شود.» رئيس انجمن اعضاي هيأت علمي مؤسسه تحقيقات جنگل‌ها و مراتع در پايان مي‌گويد:«‌ بخشي از معضلات منابع طبيعي و محيط‌زيست ناشي از آن است كه در مواردي، مديراني به كار گمارده مي‌شوند كه از تخصص لازم برخوردار نيستند ‌‌درصورتي كه اگر مديري متخصص و مجرب كه سال‌ها در زمينه منابع طبيعي طرح و پروژه اجرا كرده در مصدر كار باشد هرگز اجازه نخواهد داد كه براي عبور يك جاده يا لوله گاز يا نفت هزاران اصله درخت قطع شود طبعا اين مدير به‌دنبال راهكار ديگري مي‌رود كه كمترين آسيب متوجه محيط‌زيست مي‌شود.»


همشهری
محصولات فروشگاه مرتبط با این مقاله
نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
:                شبکه های اجتماعی پرشین پت را دنبال کنید 

face.jpg (205×206)   tw.jpg (204×224)pin.jpg (204×224)

10 خبر اخر سایت

◄ صندلی راحتی کلاسیک که دوباره به عنوان یک کبوتر
◄ کارتن تخم مرغ خلاقانه
◄ بطری چشم نواز
◄ پشت خراش های غیرمعمولی که شبیه پنجه گربه
◄ مبلی برای شما و سگ شما
◄ بسته بندی مربعی ایجاد شده برای برند سوسیس
◄ بسته بندی چشم نواز ایجاد شده برای اسباب بازی سگ
◄ نیمکت عجیب و غریب که از آناتومی یک مورچه الهام گرفته
◄ بسته‌بندی خلاقانه میان وعده سگ
◄ چراغ سگ
◄ لامپ گربه ای
◄ فسیل دایناسور لگو تی رکس
◄ کلاه زیبای ساخته شده از نمد
◄ مدفوع وحشی اثر خورخه هررا
◄ میز خانه سگ
◄ تخت سکوی چوبی با خانه سگ
◄ کوزه خرس شکلی
◄ اسب ربات چهار پا
◄ چراغ شب مرغ
◄ مبلمان خالی از سکنه با پاهای عنکبوت
◄ قاب دوربین فیدر پرنده
◄ بستنی قهوه گربه
◄ قهوه به یاد ماندنی دارای تصاویر زیبای جغده
◄ قاب دوربین فیدر پرنده
◄ بستنی آموزشی به شکل کوه یخ
◄ کفش های میکی موس
◄ ماسک صورت Cthulhu
◄ کیف دستی میکی موس
◄ گودال آتش کوسه
◄ کاناپه راحت حیوانات خانگی
بعدی 1 قبلی

جدیدترین مقالات

◄ گدایی کردن در حیوان شما
◄ عقیم سازی
◄ جوش در سگ ها
◄ ورزش دادن گربه ها
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از گربه
◄ کتامین
◄ كتاب(7)
◄ چه مواد غذایی برای سگ مفید است؟
◄ چگونگي نصب برنامه و ورود به برنامه
◄ فيبر ها
◄ انتخاب اسم برای سگ نر
◄ حالا من چی کار کنم ؟
◄ گربه های ناز نازی
◄ German Shorthaired Pointer
◄ فروش گربه پرشین کت
◄ فصل چهارم
◄ گربه و نازایی ! توهم یا واقعیت؟
◄ مهناز افشار و دلفین
◄ British Shorthairs
◄ ماهي و ماهي خور
◄ شباهت حيوانات
◄ صندلی راحتی کلاسیک که دوباره به عنوان یک کبوتر
◄ Dog Fashion
◄ دکتر هومن و جراید
◄ انگل های داخلی در سگ ها
◄ معرفی دکتر شیری
◄ iهیولا ها
◄ قارچی معده در پرندگان
◄ پرورش لارو آناباتوئیدها (ترجمه)
◄ Metynnis Fasciatus
◄ شارک دم قرمز - Red Tailed Shark
◄ اپیلاتی دهان آتشی - firemouth epiplaty
◄ اطلاعات عمومی خانواده سیکلیده ها 2
◄ دراگون – Dragon
◄ مارماهی الکتریکی - electrophorus electricus
◄ سیچلاید های افریقایی
◄ اسب دریایی - Hippocampus
◄ جلبک ها اکواریوم های اب شیرین
◄ بخاری آکواریوم - Aquarium Heater
◄ انجماد اسپرم - How To Glaciation spermatozoon
◄ رفتار درماني براي سگها
◄ پولیوما ویروس در پرندگان
◄ تغذیه ایگوانا
◄ قیمت روز خودرو
◄ سگ پیتبول
◄ شی هوا هوا
◄ Belgian Sheepdog
◄ پیشینه سالوکی (تازی)
◄ رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سوءهاضمه در اسب (ترجمه)
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از سگ
◄ آموزش استفاده از جعبه خاک به خرگوش
◄ ایورمکتین در سگ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ تراریوم برای خزندگان
◄ غدای بچه گربه
◄ یازده سال اسارت سگ
◄ حقوق حیوانات از ۱۴ قرن قبل در اسلام مطرح شده است
◄ سگ در ایران باستان
◄ رفتار شناسي در حيوانات
◄ مردی که سگ همسایه اش را خورد+عکس
◄ Z
◄ بیضه ها
◄ انگل ژيارديا (اين تک سلولي خطرناک)
◄ "وگانیسم"
◄ عمر حیوانات چقدر است
◄ نگهداری از رتیل اوسامبارا بابون
◄ یوزپلنگ
◄ خرگوش به عنوان حیوان خانگی
◄ درماتوفیتوز (Dermatophytosis)
◄ کم خونی فقر آهن در گربه ها
◄ انواع مسمومیت های شیمیایی و غذایی در سگ
◄ حیوانات در برف
◄ زشت‌ترین سگ دنیا»
◄ پیراهنی برای عاشقان گربه
◄ نی نی های بامزه در لباس حیوانات
◄ پرشین پت نماینده انحصاری فربیلا در ایران
◄ چرا سگ ها به دنیال دم خود میگردند
◄ | German Wirehaired Pointer
◄ Redbone Coonhound
◄ Chinook
dram film izle