زنانی که دنیا را متحول کردند مجله فوربس فهرستی از بانفوذترین نویسندگان زن معاصر جهان منتشر کرده است. مجموعه ای از نویسندگان روشنفکر و برنده جوایز مختلف ادبی در کنار نویسندگان محبوب و عامه پسند... این زنان خواننده ها را شیفته داستان هایشان می‌کنند. داستان هایی از دنیایی خیالی و شگفت انگیز، قصه یک پا در هوا ماندن و عشق و شک و رمز و راز داخل شدن به پیچیدگی تجربیات و فرهنگ اقلیت های جامعه، مسایل و خواسته هایشان. این زنان معاصر خوب می‌نویسند و خوب می‌فروشند. نیازی به توضیح نیست که میلیون ها نسخه از کتاب های این نویسندگان به فروش رسیده و کارنامه شان پوشیده از جایزه هاست؛ از پولیتزر تا نوبل. فهرست 10 نویسنده زن قدرتمند معاصر از مجله معتبر فوربس ترجمه شده است و با توجه به آنکه از تمام این نویسندگان آثار پرشماری نیز به فارسی ترجمه شده است، می‌تواند برای خواننده فارسی زبان نیز جذاب باشد. تقریباً در تمام کتابفروشی های کشور می‌توانید آثار این نویسندگان را گاه با ترجمه های مختلف پیدا کنید. نکته دیگر در این فهرست این است که تمام آنها به غیر از ایزابل آلنده، انگلیسی زبان هستند و مطمئناً این نکته قابل تأمل این فهرست محسوب می‌شود.

1. جی.کی رولینگ فروش: 450 میلیون نسخه از دستاوردهای سری کتاب های هری پاتر فروش باور نکردنی فیلم هایی بود که براساس این داستان ساخته شد، به اضافه جوایز آکادمیک بی شماری نظیر Chevalier de la Legion D’Honneur از فرانسه و مدرک افتخاری از دانشگاه هایی مثل اگزتر، سنت اندروز، ادینبورگ، هاروارد، دار تماوت کالج، ابردین و دیگر دانشگاه ها. جوایز رولینگ شامل جایزه بهترین نویسنده سال و بهترین نویسنده در تمام سال ها بوده است. جی.کی رولینگ قلب و روح و تخیل خوانندگانش را در دنیای شگفت انگیز هری پاتر تسخیر کرد. ایده ای که به گفته خودش در قطاری که با تأخیر از منچستر به سمت لندن می‌رفت به ذهنش رسید که با فروش جهانی فیلم هایی که سرچشمه اش مغز او بود، میلیون و میلیارد را به خانه برد. کتاب های رولینگ بی دلیل پرطرفدار نیست، چرا که دایماً خواننده را درگیر عشق و شجاعت و هیجان می‌کند. خدا را شکر که قطار با تأخیر رسید. کسی نمی‌داند با به پایان رسیدن مجموعه کتابهای هری پاتر آینده حرفه ارولینگ به کجا خواهد رسید. هر چند به نظر بسیاری رولینگ با همین خلق مجموعه کتاب های هری پاتر جایگاه خود را میان نویسندگان زن تاریخ ادبیات متسحکم ساخته است.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.
بانفوذترین زنان معاصر جهان
2. دانیل استیل فروش: 800 میلیون نسخه پرفروش ترین نویسنده معاصر و هشتمین نویسنده تمام دوران که کتاب های پرفروش می‌نویسند. بله درست خواندید، 800 میلیون نسخه فروخته شده. داستان های دانیل استیل در ژانر درام و رمان شناخته شده اند. رمان های او 390 هفته به صورت پی در پی در لیست پرفروش ترین های نیویورک تایمز به چاپ رسیده و 22 بار در تلویزیون اقتباس شده است. استیل نماینده و نماد ادبیات عامه پسند و به نظر بسیاری از صاحب نظران کم ارزش است اما هر چه هست میلیون ها خواننده کتاب های او نقش پررنگی در گرمای بازار ادبیات دارند.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.
بانفوذترین زنان معاصر جهان
3. تونی موریسون برنده جایزه نوبل و پولیتزر تونی موسون رمان نویس، ویراستار و استاد دانشگاه بیشتر برای آثاری چون آبی ترین چشم ها، ترانه سالمون و محبوب (که فیلمی‌با اقتباس از آن تهیه شده) شناخته شده است. نوبل موریسون و جایزه پولیتزرش نشانه قدرت او در نوشتن تجربه زندگی سیاهان امریکاست. جاناتان دمی‌خالق سکوت بره ها اقتباسی سینمایی از رمان محبوب (یا آنطور که در ایران مشهور است دلبند) ساخته است که در محافل سینمایی به شکل نسبی مورد توجه قرار گرفت.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.
بانفوذترین زنان معاصر جهان
4. استفانی میر فروش: 100 میلیون نسخه فیلمی‌ که براساس رمان مشهور او ساخته شد بالغ بر دو میلیارد دلار فروش داشت. شهرت استفانی میر به دلیل سری کتاب های عاشقانه ـ ومپایری «Twilight» است. میر به سرعت به یکی از پرفروش ترین نویسندگان زن تبدیل شد و دیگر همه جهان او را به عنوان کسی که داستان هایش به رویای رمانتیک خوانندگان راه می‌یابد و در دالان فداکاری و جاودانگی کاوش می‌کند، به رسمیت می‌شناسند.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.
بانفوذترین زنان معاصر جهان
5. مری هیگینز کلارک فروش: 100 میلیون نسخه هر 42 کتاب او جزو پرفروش ترین ها بوده و اولین رمانش «بچه ها کجا هستند» به چاپ هفتاد و پنجم رسیده است. کافی است بگویی که رمان های مرموز مری هبگینز کلارک قرار است همچنان خوانندگانش را با هیجان روی لبه صندلی هایشان در سراسر دنیا نگه دارد و به آنها اجازه بلند شدن ندهد. حجم تولیدات این نویسنده عامه پسند در بسیاری از کتابفروشی های بزرگ سرتاسر جهان می‌تواند قفسه های متعددی را پر کند. فیلم های بسیاری نیز بر مبنای رمان های نه چندان پرقدرت او ساخته شده است که هیچکدام چندان جلب توجه نکرده است.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.
بانفوذترین زنان معاصر جهان
6. مایا آنجلو نامزد جایزه پولیتزر و نشنال بوک اوارد
کسی که «پررنگ ترین زندگینامه نویس زن سیاه پوست امریکایی» نامیده شده و تا به حال بیش از 30 مدرک افتخاری و جوایز بی شماری در زمینه ادبیات، هنر و آزادی به او تعلق گرفته است. بیشتر شهرت آنجلو به خاطر شش کتاب زندگینامه اوست. کلمات عمیق او خرد و تلخی و صداقت را بیان می‌کنند.
بانفوذترین زنان معاصر جهان
7. آلیس واکر اولین زن سیاه پوست برنده جایزه پولیتزر و نشنال بوک اوارد عمده شهرت آلیس واکر برای رمان «رنگ بنفش» یعنی همان کتابی که به خاطرش برنده پولیتزر شده است. این نویسنده و شاعر به صورت ملموسی از نژادپرستی و تبعیض جنسی می‌نویسد.
بانفوذترین زنان معاصر جهان
8. جومپا لاهیری
برنده پولیتزر
 جومپا لاهیری نویسنده امریکایی هندی تبار، برنده جایزه پولیتزر برای اولین مجموعه داستانش «مترجم دردها» در سال 2000 است. رمان ها و داستان های کوتاه او نگاه دقیق و عمیقی به زندگی روزمره انسان ها دارد. تجربه مردمی‌شرقی که به امریکا مهاجرت کرده اند و بین فرهنگ ها سرگردانند. جومپا لاهیری از محبوبیت فراوانی میان دوستداران ادبیات در خاورمیانه و همین طور اروپا برخوردار است.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.
بانفوذترین زنان معاصر جهان
9. جویس کارول اوتس برنده نشنال بوک اوارد و نامزد جایزه پولیتزر.
جویس کارول اوتس بعد از اولین کتابش در سال 1963، بیش از پنجاه رمان در زمینه تبعیض جنسی، تبعیض نژادی، خشونت و لایه های تاریک زندگی بشر به چاپ رسانده است. او نمونه یک نویسنده روشنفکر زن است که دغدغه های خاصی را در کتاب هایش دنبال می‌کند. ممکن است از نوشته های او لذت نبرید، اما نمی‌توانید هوشمندی و دقت و ظرافت آثارش را نادیده بگیرید.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.
بانفوذترین زنان معاصر جهان
10. ایزابل آلنده 35 میلیون فروش رمان های این نویسنده شیلیایی که عموماً روی زنان لاتین متمرکز است، توانسته به موفقیت های زیادی دست یابد. رمان های او اغلب در سبک رئالیسم جادویی جای می‌گیرد و به صورتی افسانه ای از زندگی روزمره مردم حرف می‌زند. در سال 1981 زمانی که پدربزرگش در بستر بیماری بود، ایزابل نگاشتن نامه ای را به وی شروع کرد که دستمایه رمان «خانه ارواح» شد و رمان «پائولا» براساس نامه ای که او خطاب به دخترش پائولا که پس از تزریق اشتباه دارو به کما رفته بود نوشته شد. رمان های آلنده به بیش از 30 زبان ترجمه شده و کتاب های او را به عنوان پرخواننده ترین نوشته های اسپانیایی معرفی می‌کنند. این نویسنده محبوب به خصوص پس از اقتباس سینمایی پرستاره از کتاب خانه ارواح از شهرتی مضاعف برخودار شد. نسبت فامیلی او با سالوادور آلنده رئیس جمهور فقید شیلی نیز به هاله جذاب اطراف زندگی ایزابل آلنده افزوده است.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.