به گزارش خبرنگار مهر، این 15 آزمایشگاه مربوط به آزمایشگاه تشعشعات آنتن های موبایل، امنیت، گیرنده تلویزیون های دیجیتال، لوازم خانگی، کالیبراسیون، ایمنی تجهیزات برق و الکترونیک، باطری موبایل و نت بوک وEMC بود همچنین برای آزمایشگاه گیرنده های دیجیتال مبلغ 2 میلیارد تومان و برای آزمایشگاه ایمنی تشعشعات SARیک میلیارد تومان هزینه شد دو آزمایشگاه فوق از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تایید نمونه و اعتبارنامه دریافت کرده اند.
مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک در سال 1370 به منظور ارتقا و توسعه سطح تکنولوژی ملی، زیر ساخت ها، دانش فنی و کیفیت فرآیندها، خدمات و محصولات تولیدی، وارداتی، صادراتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، برق و الکترونیک و صنایع وابسته توسط شورای تولید کنندگان صنعت انفورماتیک تاسیس شده است.
لازم به ذکر است که هم اکنون 53 شرکت فعال در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات عضو این مرکز هستند.
در این مراسم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: تولید صنعتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات امروز یکی از اهداف و راهبردهای ما محسوب می شود که در این عرصه باید سطح دانش، علم و تحقیقات خود را ارتقا ببخشیم.
دکتر رضا تقی پور با تاکید بر تکیه بر فناوری های بومی به منظور ترویج و تقویت تولیدات داخلی تصریح کرد: بیانات رهبری در زمینه حمایت از تولیدات داخلی را نباید به مثابه یک شعار ببینیم بلکه با سرعت و رعایت اصول های زیرساختی در زمینه نرم افزاری و سخت افزاری به اهداف بلند خود در این زمینه دست پیدا کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در ادامه با اشاره به افزایش تولیدات بومی در کشور خاطر نشان کرد: تولیدات ما باید صادرات محور باشند و این اصل را باید در تمام تولیدات خود رعایت کنیم.
تقی پور در بخش دیگری از اظهارات خود همکاری های ایران را در اجلاس های جهانی همچون آی پی یو ( اتحادیه جهانی مخابرات و جامعه جهانی اطلاعاتی ) چشمگیر تلقی کرد.
وزیر کشور ایران در سطح آسیا بیشترین پیشنهادها را به این اتحادیه ها ارائه کرده است که در این میان اکثر آنان تدوین شده است.