انواع ماهیهای چرب مانند سالمون وساردین و همچنین تخمه کدو و کتان نیز به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا ۳ برای پیشگیری از بیخوابی بسیار موثر هستند.
قبل از درمان بیخوابی باید مسائلی از قبیل مشکلات تیروئید، دیابت، وجود افسردگی، عفونت و همچنین سطح هموگلوبین خون بررسی شود چرا که وجود هر یک از این عوامل میتواند منجر به ایجاد بیخوابی شود. در این بین زمان مصرف انواع مختلف مواد غذایی بسیار حائز اهمیت است.
با توجه به ریتمهای زیستی و فعالیتهای هورمونهای مختلف بدن توصیه میشود برای جلوگیری از اختلال در روند سوخت چربیها در وهله اول باید شام قبل از ساعت ۹ شب مصرف و از مصرف غذاهای حاوی چربی و کربوهیدرات زیاد خودداری شود و به خوردن سبزیهای پخته یا خام با مقداری غذاهای پروتئینی در وعده شام قناعت شود.
انواع نان، ماکارونی، سیب زمینی و برنج حاوی مقادیر بالایی کربوهیدرات است که در بدن به آرامی هضم و سوخته میشود.
موز، انجیر، خرما و گوشت بوقلمون حاوی مقادیر بالایی اسید آمینه تریپتوفان هستند، تریپتوفان در بدن تبدیل به سروتونین میشود که منجر به حالت
خواب آلودگی در فرد میشود.
شیر نیز مقادیر مناسبی تریپتوفان دارد.
همچنین ماست حاوی سروتونین است به همین علت مصرف هریک از این مواد غذایی، ساعاتی قبل از
خواب شبانه توصیه میشود.
گوشت و شیر کم چرب نیز حاوی مقادیر کافی ویتامین B۶ هستند و وجود این ویتامین برای سنتز سروتونین در مغز ضروریست.
انواع ماهیهای چرب مانند سالمون وساردین و همچنین تخمه کدو و کتان نیز به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا ۳ برای پیشگیری از بیخوابی بسیار موثر هستند.
تخمه آفتابگردان و کنجد نیز دارای اسیدهای چرب امگا ۶ است که این نوع اسید چرب نقش عمدهای در سنتز مواد شیمیایی در مغز دارند.
کمبود آهن در بدن میتواند یکی از علل عمده کم خوابی باشد، به همین دلیل مصرف موادغذایی غنی از آهن مانند گوشت قرمز، پسته، بادام و سبزیجات برگ سبزتیره و جگر توصیه میشود.
همچین کاهو دارای مادهای به نام لاکتوکاریوم است که محرک خواب بوده و به همین علت توصیه میشود قبل از خواب حتماً از سالاد کاهو استفاده شود.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.