در یازدهمین کنفرانس تنوع زیستی اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت (IUCN)، تاکید شد که کشف حقایق جدید درباره حیات دریایی، دانشمندان را در مسیر شناسایی برخی از مهمترین مناطق اکولوژیکی و بیولوژیکی واقع در دور افتاده ترین اقیانوسهای جهان، توانمند تر خواهد ساخت.
به گزارش ایسنا در «کنفرانس شرکای کنوانسیون تنوع بیولوژیک IUCN» که در حیدرآباد هند برگزار شده از جامعه بین المللی درخواست شد که برای حفاظت از این مناطق مهم و زیستگاههای حیاتی تلاش کنند.
در این کنفرانس مهم برای اولین بار محیط زیست اقیانوسهای جهان شامل آبهای بین المللی، تحت کنکاش و بررسیهای علمی قرار گرفتند و مسائل و حقایق جدیدی همچون پراکندگی، مسیرهای مهاجرت، تولید مثل و باروری، لانه سازی و زیستگاههای نگهداری و پرورش بسیاری از گونههای آبزیان در معرض انقراض از جمله کوسهها، لاک پشتها، والها و ماهیهای تن به بحث و تبادل نظر گذاشته شدند.
کارشناسان طرح ابتکاری «تنوع زیستی در اقیانوسهای جهان» که IUCN نیز از اعضای مهم آن محسوب میشود در گردآوری و تحلیل اطلاعات جدید نقش به سزایی داشتهاند.
بر اساس این گزارش، اقیانوسها بخش مهمی از سیستم حفظ و حمایت از حیات در زمین هستند و ۸۰ درصد از کل تنوع زیستی جهان را در خود جای دادهاند.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.